Şimdi Ara

Kadınlar erkeklerden daha çok mu aldatıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duyduklarım gördüklerim kadarı ile kadınların erkeklerden daha çok aldattıklarını düşünür oldum. Kadınlar aldattıklarını hiç belli etmezlerken erkekler bunu gururla çoğu zaman anlatırlar. Sonuçta bir erkek bir kadını başka kadınla aldatıyor. Hiç beklemediğim kızların neler yaptıklarını sonradan öğrenince kimseye güvenileceğinin kalmadığını da düşünür oldum...

• Bence bu olay cinsiyet ile alakalı değil sevgiline verdiğin değer ve sevgi ile alakalı sen sevgilini gerçekten seviyor herşeyden üstün tutuyorsan aldatmazsın tabi bu değeri sevgiyi sevgilinden de görmen gerek ki beni sevmiyormu gibi bir şüphen olmasın (Örnk: Ben)
  • aldatan her erkeki sevgilisi olan biriyle aldatmıyorki
    aldatan kadının çok olduğunu düşünmüyorum

kızların olduğu bir ortamda samimiyet ve özgür muhabbetin olmayacağına her zaman inanıyorum
  • Erkekler aldattığı zaman başka erkekle yatmıyorsa kadınlar daha fazla aldatıyor.

Kızların hiçbir zaman tek sevgilisi olmaz, her zaman yedekte birilerini tutarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terranfan -- 26 Ağustos 2008; 10:52:59 >
  • Bu işin kadını erkeği yok ahlaki bir olay.
    Yalnız kadın aldatınca o.... erkek aldatınca çapkın oluyor ben böyle zihniyewtin içine tüküreyim.
  • erkek aldatır da kadın aldatamaz mı? aldatır. Aldatırsa erkek tarafnda bir sorun vardır demekki. Hiç aldatmadım aldatılmadımda ama bizim üni de görüyorum kızların 2 3 erkegi idare ettiklerini fln. Her 2 tarafta mutluysa koy ver gitsn dostm
  • desperate housewives kıvamında konular açmayı ne çok seviyorsunuz yavv sizin kız arkadaşınız size sadık mı değil mi ona bakın başverin gerisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.