Şimdi Ara

kadinlae neden teknolojiden anlamazlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercekten de erkeklerin kafasi bilime, elektronige calisirken kadinlarin kafasi entrikaya calisirmis. Hicbir teknolojik aletle hasir nesir olamadiklari gibi bir de fuzuli masraf olarak gormektedirler kendi aldiklari 1.000.000'uncu ayakkabilarina bakmadan.

Simdi her erkek butcesine ore teknolojiyle ilgilenir. 10.000 liralik TV gordugu zaman ''Oha cok pahaliymis'' demez ozelliklerini bilir, neden pahali oldugunu bilir ama parasi yetmediginden alamaz. Kadina bunu anlatsan da anlamaz. Onun icin en ucuzu en iyisidir. 300 liraya kulaklik aldim diye musrif konumuna dustum sevgilimin gozunde. Halbuki o kulakliga karsi onyargilar tek bir dinlemeyle gececek. O kadar param vardi onu aldim. Daha cok param olsa Monster Beats alirdim. Herkes icin gecerli bu tum erkekler icin. Paranla en iyisini almaya calisirsin.

Mesela onlar icin iPad, PS3, son model cep telefonlari da gereksiz, fuzuli.

Kadinlari anlamak zor. Üc zevkimiz var. Futbol, teknoloji, araba. Ucunden de anlamazlar anlamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkel oldukları için anlamıyorlar bence
  • bence onlar daha gerekli şeylerle ilgileniyorlar
  • erkekler nden makyajdan anlamaz gibi bir soru olmuş bu

• Kendileri gibi gözükmemek için yüzlerine 2 kilo makyaj yapan kişiler işte konu sağlam cinsiyetçi oldu yalnız
  • İlgileri yok. Bizim için makyaj malzemesine o kadar verilmiyorsa onlar içinde kulaklık için verilmez.

• yazdıkların çok doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınıfta bilgisayar çok yavaş açılıyor. açıldıktan sonra 5dakikada anca geliyor. Hoca noldu bu bilgisayara diye sordugunda kız cidddi ciddi ısınması lazım hocam bi bekleyelim diyor ben ne diyeyim şimdi
  • Beatslerde gözün olduğuna göre harbi müsrif adamsın .
  • Kadınla ilgili her şeyi çözdünüz şimdi bunu sorgulayın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

erkekler nden makyajdan anlamaz gibi bir soru olmuş bu

Aslında tam olarak değil. Çünkü makyaj sadece kadınları ilgilendirir.

Ama teknoloji kadın erkek farketmez. Kadınlar da teknolojiyi kullanır kullanıyorlar da.

Tabiki bir erkek kadar bilemezler orası tartışılmaz. Ama hiç soru sormadan gereksiz diyebiliyorlar. Biraz daha esnek olsalar.

Bir erkek dese ki 30 liralık değil de 15 liralık ruj u al, kıyamet kopar. Bir dünya şey sayar kadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Aslında tam olarak değil. Çünkü makyaj sadece kadınları ilgilendirir.

Ama teknoloji kadın erkek farketmez. Kadınlar da teknolojiyi kullanır kullanıyorlar da.

Tabiki bir erkek kadar bilemezler orası tartışılmaz. Ama hiç soru sormadan gereksiz diyebiliyorlar. Biraz daha esnek olsalar.

Bir erkek dese ki 30 liralık değil de 15 liralık ruj u al, kıyamet kopar. Bir dünya şey sayar kadın

ilgi meselesi aslında bu. Mesela ben teknolojiyle ilgilenirken erkek maçla ilgilenir teknolojik bilgisi sıfır olur. Kadın erkek ayrımı yok aslında biraz ilgi ve merak gerekiyor

• Teknoloji gereksiz olsa bu denli gelismezdi. IPhone veya Samsung GS 3 ile istedigini yapabiliyorsun. PS3 asrin icadi zaten. Diger oyun konsollari da ayni sekilde.

Teknolojide parani geri aliyorsun konfor alarak. Simdi plazma var plazma var. Akilli telefon var normal telefon var. Ayak uydurmak lazim teknolojiye. Ama makyaj malzemeleri yillardir var. Ayakkabilarin sadece modelo degisiyor. Kiyafetler de oyle. Bundan 20 yil once iPhone ve iPad'den bahsedilse hadi lan ordan derdik.

Kadinlar garip ya. Batak oynamamizi sacma buluyorlar. Bataktan daha eglenceli bir sey var mi yahu !

• 25 liralık ayakkabı alırım bana yeter ama teknoloji dedimmi orda duracan
  • kadınlae
    kadınlae
    kadınlae
    kadınlae
    kadınlae
    kadınlae
    kadınlae
  • Teknolojiden anlayan kadınlar da var.
  • anlamama değil ilgilenmeme desek daha doğru olur, kısaca ilgi duymuyolar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Haziran 2012; 14:08:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem3468

Teknolojiden anlayan kadınlar da var.

Bencede.
  • Ilgi alanlari farkli ama yine de ilgi alanlari teknoloji, oyun, spor, araba olanlar da var. Tabi hepsinin olma olasiligi baya dusuk ama hic olmazsa 2-3 tanesiyle ilgilenenler de var

• quote:

erkekler hiç makyaj yapmıyor ama. büyükle yazdım hiçi anlamını sen çıkartırsın artıkın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.