Şimdi Ara

Kadının Kaşkolu Bende Kaldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler herzamanki gibi sabah okula gidiyordum.Otobüs gene doluydu en arkaya geçtim yanımda da bir bayan vardı.Ben inmeye hazırlanırken bayanla hafif bir sürtüşmemiz oldu galiba ozaman oldu bütün olay. Otobüsten indiğimde birisi yanıma gelip kaşkolun düşmüş dedi tabi bende şaşırdım kaşkolum yokki benim diyecektim adam gitti.Ne diyor lan bu adam diye bakarken yerde sürünen bir kaşkolun çantamın fermuarına takılı olduğunu gördüm tabi o zaman dank etti.Olayı farkedince otobüs çoktan gitmişti.Benim anlamadığım kadın hiç mi farketmedi kaşkolunun gittiğini hadi kadını geçtik o kadar kişi vardı otobüste onlarda mı görmedi ? Şimdi ben bu kaşkolu ne yapacağım ? Ertesi gün gene aynı otobüse binip kadını görürsem kaşkolunu vermeyi planlıyorum ama ya kadını bir daha göremezsem ?

• kaşkolu sen al kendini intihar et diye vermiştir.

şimdi odana defol o kaşkolla kendini as dostum

iyi biriydin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 29 Kasım 2011; 14:05:38 >
  • odaklan...
  • böbreğe dikkat
  • herşey bir kaşkolle başlar.
  • İlla saçma sapan mesajlar yazmayın diye belirtmem mi lazım ?
  • O kadın aslında böbrek.avi.

Kaşkola GPS Alıcısı takmıs.Seni tenha bi yerde kıstıracak.Böbreklerini çalacak.Bence böbrekleri şimdiden gazeteye sar.Almaya geldiklerinde gazete de verirsin.Ohh taze taze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün kaşkolunu veren yarın
  • la öldüm cevaplara gülmekten yaaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

la öldüm cevaplara gülmekten yaaa...

hocam cvplar 10 numara.hic gulesim yoktu bende gulmekden oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat231

bugün kaşkolunu veren yarın

Haha geberdim ya
  • yaların ben o kaskolu..
  • O aslında kaşkol değil.
  • Kaşkollu organ mafyası
  • Rengi neydi ?
  • Verecek.
    gönlünü tabi.
  • sana posta atmış arkadaşım, osmanlıda mendil atarlarmış bu kadın kaşkol atmış. yarin yine aynı yerde buluşalım demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shadow

Evet beyler herzamanki gibi sabah okula gidiyordum.Otobüs gene doluydu en arkaya geçtim yanımda da bir bayan vardı.Ben inmeye hazırlanırken bayanla hafif bir sürtüşmemiz oldu galiba ozaman oldu bütün olay. Otobüsten indiğimde birisi yanıma gelip kaşkolun düşmüş dedi tabi bende şaşırdım kaşkolum yokki benim diyecektim adam gitti.Ne diyor lan bu adam diye bakarken yerde sürünen bir kaşkolun çantamın fermuarına takılı olduğunu gördüm tabi o zaman dank etti.Olayı farkedince otobüs çoktan gitmişti.Benim anlamadığım kadın hiç mi farketmedi kaşkolunun gittiğini hadi kadını geçtik o kadar kişi vardı otobüste onlarda mı görmedi ? Şimdi ben bu kaşkolu ne yapacağım ? Ertesi gün gene aynı otobüse binip kadını görürsem kaşkolunu vermeyi planlıyorum ama ya kadını bir daha göremezsem ?

kaşkolün diğer ucundaki kadını nasıl farketmezsin kaşkol ile birlikte o da yerde sürünüyordu senin için

• Böbrek .avi olduğu doğru.
    Yarın kaşkolu vericeksin çok mutlu olcak hediyeydi falan diycek sıcak bi ortam olucak.Nerde iniyosun falan diycek.Bi çay cafe falan derken eve gitceniz.
    Sabah küvettesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shadow

İlla saçma sapan mesajlar yazmayın diye belirtmem mi lazım ?

sacma bi konu acip ortami isgal etmissin

dua et al o kaşkolu .... demedik

hepsi vicdanlı çocukların

Burası Konu Dışı olduğu için hiçbir konuda mantık arayamazsın ararsan bu senin mantıksızlığın.Ayrıca sana mı sorcam nasıl konu açmam gerektiğini ?

Bu arada cevaplar için teşekkürler çok işime yaradı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.