Şimdi Ara

KADINI CANLI CANLI TOPRAĞA GÖMDÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rize'nin Pazar ilçesinde 'fuhuş yaptırmak suretiyle insan ticareti yapmak, yer temin etmek sureti ile fuhuşa sevk etmek' suçlarından Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tanık olarak dinlenen Gürcistan uyruklu Inga G.'nin cep telefonundaki kadınları zorla fuhuş yaptırma görüntülerini mahkeme heyeti dehşet içinde izledi.

Bir kadının canlı olarak mezara gömülme görüntülerinin damga vurduğu duruşmada, benzer suçtan hükümlü olan ve Erzurum Cezaevinde bulunan Inga G.'nin bu görüntüler sayesinde kadınları korkutarak fuhuşa zorlandığı belirlendi. Duruşmada, Pazar ilçesindeki otel, bar, lokanta işletmeciliği yapan 7 kişi, 3 ila 24 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.

bu nasıl bir hayvanlık

• aman allahımm
  • Hayvanlığı da geçmiş bu hakaret etsem az kalır.
  • gerçek mi lan bu yapan Türkler mi ?
  • ne hapisi laa bu kadınları diri diri gömecen
  • Ondan sonra vay efendim idam cahilliktir vay efendim kısas yobazlıktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdam edeceksin bunları leşlerini bir hafta taksimde camekan içinde sallandıracaksın ibreti alem olsun diye.
  • Oha benim ilçemde olmuş
  • yapanlar gürcü.kadının videosunda bulunmuş görüntü.tehdit unsuru olarak kullanıyorlardı belki.bakın dediğimizi yapmazsanız başınıza bu gelir gibisinden.
    insanoğlu artık haddini aşmaya başladı,her yönden.ya iyilikle yola gelmeli ya da başka türlü.bunun başka çözümü yok...
  • o kadarcık toprağa insanmı gömülürmüş...muhtemeln korkutmak için yapmışlar ama tabiki bu hafifletici sebep olmamalı...ömür boyu hapis cezası daha sık uygulanmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

o kadarcık toprağa insanmı gömülürmüş...muhtemeln korkutmak için yapmışlar ama tabiki bu hafifletici sebep olmamalı...ömür boyu hapis cezası daha sık uygulanmalı...

Ben de o şekilde düşünüyorum. Onu zaten öldürmek için yapmıyorlar. Dikkat edilirse zaten videonun sonlarında 1:50 civarlarında Kızın kafasına kürekle vuruyor hafif hafif. Sonra arkadan adam çekiyor daha fazla yapma diye. Yani niyetleri kızı öldürmek değil. Korkutmak ve biraz da hırpalamak. Ama ben izlerken bile üzüldüm kızın bağırışlarına. Sonuçta bir insan evladı.
  • idam şart
  • Bunlar oralarda öyle anlaşıyolar , bırakın itişip kakışsınlar.
  • Taksim meydanında asacaksın bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walerion

ne hapisi laa bu kadınları diri diri gömecen

Başka mesajlarınla da karşılaştım daha önceden, demek istediklerimi buraya yazamam neyse.

Blok
  • İdam.
  • Video tamamen korkutmak amacı ile hazırlanmış. Gerçek olmama ihtimali çok yüksek.
    Video da kadının yüzü görünmüyor. V aklı olan hiç kimse d 30 cm derinlikte bir insanın gömülmeyeceğini bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Video tamamen korkutmak amacı ile hazırlanmış. Gerçek olmama ihtimali çok yüksek.
    Video da kadının yüzü görünmüyor. V aklı olan hiç kimse d 30 cm derinlikte bir insanın gömülmeyeceğini bilir.

KADININ KAFASINA VURUYORLAR AMA
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.