Şimdi Ara

Kadın-Erkek dostluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın erkek arkadaşlağına nasıl bakıyorsunuz hatta dostluğuna?
    Kadın-Erkek çıkarsız dost olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkarsız dost olamaz birader eninde sonunda o kıyafetler çıkar

• İki taraf içinde fesatlık olmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum

• Eşinin erkek arkadaşı olsa onla gezse takılsa

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Eşinin erkek arkadaşı olsa onla gezse takılsa
    Bence böyle bişi imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuna-otis

İki taraf içinde fesatlık olmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum

hayvanlar da fesatlıktan ürüyor zaten değil mi?

cinselliği bu kadar kötü bir şeymiş gibi göstereceğinize sigaraya yapsaydınız bunu türkiye'de tütün ürünü satılmazdı kafalara bak
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Karşı cinsten arkadaşı olabilir sıkıntı değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim ülkemizde olmaz. yurtdışında olabiliyor ama onlarda da ara ara çürük yumurta çıkabiliyor. bu arkadaşlıklar genellikle ülkemizde ya kavgayla biter ya da evlilikle başka boyuta geçer. şöyle bi şey var. erkek hadi nefsine yenildi kızı öptü kız istemiyor ve gerçekten arkadaş olarak görüyorsa tokadı vurur erkeği siler. ama bi kız öptüğünde geri çekilecek erkek yoktur bence. yani fazlasıyla tehlikeli işler bunlar. düşünsene mutlu bi an sarıldınız erkeğe sarılır gibi yapmazsın tutar belinden kendine çekersin o an sessiz bi bakışma olur sonra 3 yol var öhö öhö diyip normale dönmek tokat 9 ay sonra baba olmak

• Seviyeli bir şekilde olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konunun açılması ayrı bir üzücü
    Gelen bir kaç yorum ayrı bir üzücü
    Konu zaten saçma
    Her şeyi cinsellikten ibaret sananlar birazdan yıkar burayı
    Sözüm ona, aaaa kadınla erkek dost mu olurmuş, yok artık!!!
    bir de günah diyip dini de araya katanlar olacak

Mısırları patlatın geliyorum

Benim görüşüm ise kadınla erkek gayet de dost olur. Dost da olur, arkadaş da olur, sevgili de olur, o da olur bu da olur. At gözlükleri ile bakılmasın yeter!
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    Cinselliği fesatlık veya kötülük olarak görmüyorum. Arkadaş denilen bir insana karşı cinsellik düşünmek bana göre fesatlık

• LoL_Game kullanıcısına yanıt
    Erkek arkadaşımın dostluğunu hiçbir şeye değiştirmem. Bu tabular bana fazlasıyla saçma geliyor.
    Erkeklerin hüküm sürdüğü bir forumda sormak istedim açıkçası. Sonuçlarda beni şaşırtmadı

• Kadın erkek dostluğu nasıl oluyor ki hocam? F*ckbuddy falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pagan Min

Kadın erkek dostluğu nasıl oluyor ki hocam? F*ckbuddy falan mı?
    öğrenciyken olunur ama yaş ilerleyince o iş zor. durumuna göre değişir. erkek-erkek dostluğu bile kalmamışkan ara ki bulasın bir dost.
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Niye peki?

• Bakin size bise anlatim benim kardesm gibi sevdigim bi kiz arkadasim vardi hep onlara giderdim cagirirdi cay kahve sohbet bana kardesim derdi ben de ona yani hic o sekil bisey dusunmedim 2 yil arkadsimdi sora bi gün ictik hafif cakirkeyf olduk lan sora bu basladi dans etmeye bende oturuom bunu izliom nabion lan mal falan diyorum sora bu bi basladi kucak dansi yapmaya neye uradimi sasirdim o an ne oldu bilmiyorum o kizla yattik. Sora ben o kizla bida hic gorusmedim surekli aradi msj atti hic cvp vermedim kendimi cok kötu hissettim ve o gunden sora kadin erkek arkadas olamicani anladim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pagan Min kullanıcısına yanıt
    Ne diyeceğimi bilemedim...

• Kızla erkekten dost olmaz.Bi kızla yakınsanız kesin hoşlanıyosunuzdur ama kız bunu duyar ilişkisini keser diye dost ayağına yatıyosunuzdur.Sonra kız biriyle sevgili olur basar gider (ki doğrusu da bu) arkasından bakakalırsınız.o yüzden seviyosanız direk söyleyin de amaç belli olsun.asosyallikten kız sizi bırakmasın diye etrafında takla atıp biz dostuz kankiyiz pampayız ne sevgilisi yeaa demeyin.

• Etkilendim günün yorumu alkışlar Tonyukuk HanSS e helal olsun Tonyukuk

(Forumdan alkış tufanı kopar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Etkilendim günün yorumu alkışlar Tonyukuk HanSS e helal olsun Tonyukuk

(Forumdan alkış tufanı kopar)
    Bu aslında kişiden kişiye göre değişen bir durum. Yani çok mu klasik bi laf olacak bilmiyorum ama kızlara cinsel obje olarak bakanlar için olamaz böyle bir şey çünkü kızla sırf kız olduğu için arkadaştır bir şey paylaştığı için değil. Ancak cidden böyle olmayan insanlar için birbiriniz arasında ciddi bir dostluk ilişkisi içerisinde olabilirsiniz birbirinizle bir şeyler paylaştığınız için cinsiyetle alakası olmadan. Ama şöyle bir durum var ki bazı dostluklar cidden yine böyle şeylere dönebiliyor doğru yani evliliğe dönüşebiliyor ama zaten evlilik başka bir şey bir insana aşık olmak vs. başka bir şey. Cidden çok yakın dost olduğun bir kız senin için en iyi evlenilecek kız adayı olabilir çünkü bir sürü şey paylaşırsın vs. vs. zamanla böyle şeyler oluşabilir. Benim görüşümce kızla erkek dost olabilir ama bunun bir seviyesi vardır. İlla bu kızı bir gün yatağa atarım, bu kızla sevgili olurum düşüncesiyle arkadaş olmaz herkes böyle bakmamak lazım bu işlere zaten bu düşüncede olan insan gider taciz de yapar tecavüz de çünkü kızlara sadece bu gözle bakabiliyorsanız çok da uzak değildir böyle şeylere .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.