Şimdi Ara

Kadıköyde dere arabaları böyle yuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kanalahaber.com/haber/yasam/dere-arabayi-iste-boyle-yuttu-176321/ video linkte

Kadıköy'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kurbağalıdere taştı. Derenin taşmasıyla yol kenarındaki bir aracın sürüklenmesi, kameralara yansıdı.
    İstanbul'u dün akşam etkisi altına alan sağanak yağış, su baskınlarına ve dere taşmalarına neden oldu.

Anadolu yakasında aniden bastıran yağış nedeniyle Kurbağalıdere taştı. Suların yükselmesiyle yol kenarında park halinde duran bir otomobil de sürüklenmeye başladı. Kurbağalıdere'ye sürüklenen otomobil, bir süre sonra beton duvara çarparak sulara gömüldü. Aracın sürüklenmesi sırasında vatandaşların da sürücünün içerisinde olduğunu zannedip büyük panik yaşadıkları görüldü. O anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kadıköyde dere arabaları böyle yuttu

• Bütün yatırımları istanbula yapar ve göç almasını körüklerlerlerse altyapıyı yetiştirememeleri normal.

Herşeyi kendi görüşlerine göre yapıyorlar, doğru ya da yanlış düşünmüyorlar. Düşünebilme yetileri yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Otomotiv'e yaradı.
  • kasko yoksa fena
  • İnsanlarimizin yorumlamasi normal olmadigi gibi dun yagan yagmur da hic normal degildi. Sacmalayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

kasko yoksa fena

kasko olsa bile her kasko doğal olaylarda sel vs. koruyormu

mesela yer yarılsa içine girse kasko korurmu
  • Kanal İstanbul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memleket eyiye gidiye.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Yalan istanbul

Bunlar iyi günlerimiz, istanbulu dolmuş misali binalarla (hemde enine değil boyuna binalar) donatanlar, ilerde yaşanacak büyük sıkıntılara sebep olacaklarını düşünüyolarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

memleket eyiye gidiye.

Hükümete ne çakıyorsun yahu.Yoksa ben mi yanlış anladım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derenin intikamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

kasko yoksa fena

kasko olsa bile her kasko doğal olaylarda sel vs. koruyormu

mesela yer yarılsa içine girse kasko korurmu

Doğal Afet klozunun kapsamına bakar. Ancak korur.

Doğal Afet, Vulgarizm, Terör, kundaklama, yangın, su baskını (Park ettiğiniz caddede ana bağlantı borusu patladı diyelim. Bu sel değildir, su baskınıdır.) hepsine karşı koruyabilir. Kasko yaptırırken neye karşı korunduğunuzu bilmek lazım.
  • Doğa kaybetti yerleri elbet alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasko bu durumda araçtaki zararları karşılıyor mu peki? Hayır allah korusun son günlerin popüler lafına kancayı atıp, "bu olayın fıtratında var, zararınızı karşılayamıyoruz" deme yoluna gidecekler diye korkuyorum.
  • 4 ay önce bende derenin kenarına çekiyordum arabayı. Hödüğün biri üzerine eşya koyunca tavan göçtü. Sonra başka yere çekmeye başladım.

Böyle bir durum olacağını bilseydim gene oraya çekerdim. Kaskodan 22bin lira temizi vardı = ). Şans yok bizde arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.