Şimdi Ara

Kadıköy'den Tübitak Gebze Yerleşkesine Gitmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy göztepe den tübitak gebze yerleşkesine en kolay ve ucuz nasıl gidebilirim iett nin sitesinden bakamadım harita çıkmıyor yardımcı olabilirse biri sevinirim.

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kadıköy göztepe den tübitak gebze yerleşkesine en kolay ve ucuz nasıl gidebilirim iett nin sitesinden bakamadım harita çıkmıyor yardımcı olabilirse biri sevinirim.

Kadikoyden metroyla kartala gel ordan gebze harem otobusune bin. gebze centerda in oradan 10dk yurumen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Kadıköy göztepe den tübitak gebze yerleşkesine en kolay ve ucuz nasıl gidebilirim iett nin sitesinden bakamadım harita çıkmıyor yardımcı olabilirse biri sevinirim.

Kadikoyden metroyla kartala gel ordan gebze harem otobusune bin. gebze centerda in oradan 10dk yurumen lazim

Gebze harem otobüsleri göztepe köprüsünden geçmiyor mu ordan binsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Istanbulu. iyi bilmiyorum. ama gebze harem otobusune bin gebze centerda in centeein orda bi kackisiye sor ordan sonra 5-10dk yurumen lazim

Önce e-5 ten herhangi bir otobüs daha sonra 17b ye aktarma yapıp ordan fatih durağında inmek en mantıklı çözüm sanırım
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.