Şimdi Ara

Kadıköy'de AVM Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan Kadıköy'de bir hotelde bulunuyorum.Buradan AVM'ye gidip gezebileceğim,sinemaya girebileceğim bir yer var mı? Nereleri tavsiye edersiniz? Haydarpaşa'nın oradan nasıl giderim?

• Tepe Üstü NAutilus

Kadıköy'de AVM Tavsiyesi

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Fatih Cad. No: 1 Acıbadem - Kadıköy - İstabul
    Tel: 0216 339 39 29 - Faks: 0216 339 39 20
  • Tepe natilus yazilisini unuttum yuruyerek gidebilirsin
  • Aden Hotel'de kaliyorum suan,buradan nasil giderim?
  • Otelden cik minibus duraklarinin oldugu yoldan dumduz 1.7 km yuru tahmini 14 dk sonra nautilusun ordasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Otelden cik minibus duraklarinin oldugu yoldan dumduz 1.7 km yuru tahmini 14 dk sonra nautilusun ordasin

Tamamdir,seans falan nereden ogrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Otelden cik minibus duraklarinin oldugu yoldan dumduz 1.7 km yuru tahmini 14 dk sonra nautilusun ordasin

Tamamdir,seans falan nereden ogrenebilirim?

Cinebonus var galiba oyle hatirliyorum googlea yaz tepe nautilus diye orda olmasi lazim sinema bolumunde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger istanbula yeni geldiysen avm istiyosan cevahiri oneririm.natulius pek buyuk yer degil.yada umraniye meydanda olabilir alternatif daha cok hemde ikea felan var,cinebonusda var
  • Bir Ankaralı olarak bende Nautilius diyorum en yakın orası çünkü.
  • En iyisi Sapphire Metro City Kanyon İstinye Park Cevahir Nişantaşı City's >>>>.....>>>> Nautilius ne kadar apaçi varsa orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

En iyisi Sapphire Metro City Kanyon İstinye Park Cevahir Nişantaşı City's >>>>.....>>>> Nautilius ne kadar apaçi varsa orda

Sallama be optimumla karistiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Selam arkadaşlar,
    Şuan Kadıköy'de bir hotelde bulunuyorum.Buradan AVM'ye gidip gezebileceğim,sinemaya girebileceğim bir yer var mı? Nereleri tavsiye edersiniz? Haydarpaşa'nın oradan nasıl giderim?

Haydarpaşa'dan gözüküyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

En iyisi Sapphire Metro City Kanyon İstinye Park Cevahir Nişantaşı City's >>>>.....>>>> Nautilius ne kadar apaçi varsa orda

concon detected. istinye parkta bile apaci var.
  • Kadıköy de Nautiluss
    Fakat cidden film izlemek istiyorsan Palladium

Nautilus ve Palladium Cinebonus olması lazım.

Aden hotel den çık minibüsleri takip et tren alt geçitten geç nautilus karşında kalacak. Dal içeri hırpani şekilde gez ,, akvaryumlara bakıp telefonla fotoğrafını çek, yukarıda bowling oyna, burgerdan bi tane hamburger alıp kenara otur kızları kes, sonra filme girip bol bol eğlen. bunlar nautilus un kurallarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kadıköy de Nautiluss
    Fakat cidden film izlemek istiyorsan Palladium

Nautilus ve Palladium Cinebonus olması lazım.

Aden hotel den çık minibüsleri takip et tren alt geçitten geç nautilus karşında kalacak. Dal içeri hırpani şekilde gez ,, akvaryumlara bakıp telefonla fotoğrafını çek, yukarıda bowling oyna, burgerdan bi tane hamburger alıp kenara otur kızları kes, sonra filme girip bol bol eğlen. bunlar nautilus un kurallarıdır

Aynilarini yaptim, kizlar pek sicak kanli degilmis burada.

• İstanbul'un kızları havalıdır. Öyle herkese pas vermezler. Taktik şu. Hiçbirisine bakmayacaksın. Bu sefer onlar sana yanaşmaya başlayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.