Şimdi Ara

Kaddafi'nin yerinde olsanız ne yapardınız? şu an yani

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala libyadaysa kaçsa iyi olur. ben olsam öyle yapardım.
    çünkü el cezirede videoları izledim şu muhaliflerin.
    hapishane kaçkını gibi adamlar, parça parça keserler.
    tecavüz bile ederler. adamlar sürekli ateş ediyor. önünde kendinden adam var. yine ateş ediyor. roket atıyor.
    sevdiğim yada sevmediğim bir adam değil ama yine de Allah yardım etsin diyorum.
    heralde kimse yerinde olmak istemezdi.
    tek çare kaçabiliyorsa Nijeryaya filan kaçması sanırım. ellerine canlı düşmektense çatışmada ölmek daha iyi olur sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 25 Ağustos 2011; 20:04:05 >

• Ben kaçmazdım. İntihar ederdim. En onurlusu.
  • O kadar ihtilal olmuşken sıranın kendisine geleceğini göremeyen bu adam nasıl 42 yıl diktatör olmuş ben asıl onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechulkalan

O kadar ihtilal olmuşken sıranın kendisine geleceğini göremeyen bu adam nasıl 42 yıl diktatör olmuş ben asıl onu merak ediyorum

Nato müdahale etmeseydi, şimdi durum çok farklıydı.
    Adam içeriden tek başına devrilebilecek biri değildi.
    Kaddafi güçleri bombalandı, muhaliflere silah, yiyecek, para, lojistik yardımı yapıldı. O yüzden ilerleyebildiler, yoksa 3-5 çapulcunun koskoca orduya karşı koyması mümkün değildi.
  • şu anda kaddafinin yerinde olsam hareme inerdim şaka bir yana , sonuna kadar direnirdim ve adolf gibi intihar ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 26 Ağustos 2011; 10:03:42 >
  • onu bunu bilmemde muhalifler ŞEREFSİZDİR
    biz kıbrıs savaşı yaparken sadece libya yardim etmiştir diğerleri hep ambargo koymuştur işte bu yüzden kaddafiyi destekliyorum
    kaddafinin yerinde olsam propaganda yapardim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanefe43

onu bunu bilmemde muhalifler ŞEREFSİZDİR
    biz kıbrıs savaşı yaparken sadece libya yardim etmiştir diğerleri hep ambargo koymuştur işte bu yüzden kaddafiyi destekliyorum
    kaddafinin yerinde olsam propaganda yapardim...

İlginç bunu yeni öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

quote:

Orijinalden alıntı: mechulkalan

O kadar ihtilal olmuşken sıranın kendisine geleceğini göremeyen bu adam nasıl 42 yıl diktatör olmuş ben asıl onu merak ediyorum

Nato müdahale etmeseydi, şimdi durum çok farklıydı.
    Adam içeriden tek başına devrilebilecek biri değildi.
    Kaddafi güçleri bombalandı, muhaliflere silah, yiyecek, para, lojistik yardımı yapıldı. O yüzden ilerleyebildiler, yoksa 3-5 çapulcunun koskoca orduya karşı koyması mümkün değildi.

Bütün bunların geleceğini görebilmesi lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocazahir

Ben kaçmazdım. İntihar ederdim. En onurlusu.

+1
  • son dakikaya direnirdim yahudilerin ülkemi sömürmesine izin vermemek için son ana son kişiye kadar direnirdim. (bekara karı boşamak kolaydır ama benim düşüncem)
  • yapacak bir şey yok ne yazık ki... Tunus'un Mısır'ın, Irak'ın liderleri gibi yargılanmayı bekleyeceğime son ana kadar direnip sonunda kimsenin bana dokunmasına izin vermeden kendimi öldürürdüm, en azından şerefli bir ölüm olurdu.
  • Son ana kadar direnirdim. O yaşa kadar yaşamış birisi olduğum için, yakalanma durumunda kendimi gönül rahatlığıyla vururdum.
  • silahımla çıkıp çatışarak ölürdüm en onurlusu böylece kahraman bile denilebilirdi
  • Gizlice Rusyaya gidip çok özel bir nükler bombalar füzeler kimyasal silahlar yapmasını isterdim, parada sıkıntı yok zaten bedeli neyse öderdim. Rusya bu teklifi geri çevirmezdi zaten. Muhaliflerin yoğun olduğu yerleşim alanlarına her yere füze yağdırırdım gebersin pislikler hainler, o muhaliflerin hepsi amerikanın fransanın ve israilin çıkarına hizmet ediyor çok büyük katliam yapardım.
  • Kafama sıkardım.
  • Böylelerinin gücü ancak kendi halkına yeter.
  • Kaddafi ben olsam kendime yediremezdim. Yahudileri azınlıkların mal varlığına el koyup ülkeden göçe zorlayıp. İngiliz üstlerini ülkeden çıkarıp , Kıbrıs barış harekatında herkese kafa tutarak Türkiyeye yardım eden bir kişi için kaçmak zor olsa gerek.

Elimdeki tüm mal varlıklarına asker techizat alır ülkemin iç işlerine karışanlara karşı koyardım herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.