Şimdi Ara

Kaçanı Kovalarsan Pes Eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size çok önemli bir şey söyliyeceğim ama sakın trollemek gibi anlamayın.
    3 tane über güzel kızla gerekli deneyi yaptım.
    2014 Şubat ayında Sena isminde harbiden çok güzel kızla tanıştım. 1 ay kadar normal seviyede konuştuktan sonra tekrar buluşma isteğinde bulundum. Ama cevabı daha ben bir kez gördüğüm kişiyle hemen buluşmam dedi üstelemedim. yine 1 ay geçtikten sonra hiçbir şekilde buluşma isteğinde bulunmadım süre zarfında. 18 Mart günü Sena buluşmak istedi. Kabul ettim çünkü hayır deseydim tripkolik erkek kalıbına girerdim. Buluştuk ve gün bittikten sonra sevdiğimi söyledim ama o olmaz ben sevmiyorum gibi tersledi, ben üstüne gittim o sıkıldı ben devam ettim. Ve Haziran ayında mesajı kestim. Ve ondan mesaj 'konuşmuyor muyuz ?'. Sonra tekrar konuşmaya başladık ama ben hiç sevmek gibi şeyler demedim. Konuştukça konuştuk. Ve o yıpratma konuşmama döneminden sonra öyle bir ders almışa benziyorki arkadaşlarıyla tanıştırdı vs. Ağustos 17'den beridir çıkıyoruz. Kısaca demek istediğim : Normal 1 ay + Buluşma isteği + Normal 1 ay daha + Kızı baskı altına alma evresi + Konuşmayı bitir yaklaşık 10 gün mesaj atma + Tekrar konuşmaya başla. İşte bu evre tamamıyla gerçekleşmiş başarıyla sonuçlanmıştır. Yemin ederim trollemek değildi amacım. Herkese sabırlı dönemler arkadaşlar.

• Yanına git ve hayatında bir anda gördüğü karakter olarak eğlenceli şekilde ve rahatça karşısına çık.İyi konuşursan ve seni beğenirse 2. günden ayarlarsın.Test edildi, onaylandı.
  • kızların bug ını bulmuşsun helal kardeşime
  • Varmi zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Yanına git ve hayatında bir anda gördüğü karakter olarak eğlenceli şekilde ve rahatça karşısına çık.İyi konuşursan ve seni beğenirse 2. günden ayarlarsın.Test edildi, onaylandı.

Evet ama işte öyle olunca temeller iyi atılmıyor inan. Kızı tanışma döneminde tam alıştırırken kabloyu kesersen kız afallar ve nasıl bir boşluk hissettiğini anlar ve daha sıkı bağlanır.
  • kim ne derse desin fifa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya usta simdi bi kiz var yeni yeni baslafik konusmaya bi kere bulustuk yaninda arkadasi vardi.
    Ama simdilerde boyle daha ilerde gibiyiz. manitacilik isleri var. Teklif istiyo belli ediyor. Ne yapayim?

bide kiskandirmaya calisiyo sanirim. Arada baska erkekten bahsediyo. buna me karsilik vereyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPU GELSE NE OLUR BE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

kim ne derse desin fifa

+1

• Kaçan kovalanır
    Kimseyi tikleme

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Ya usta simdi bi kiz var yeni yeni baslafik konusmaya bi kere bulustuk yaninda arkadasi vardi.
    Ama simdilerde boyle daha ilerde gibiyiz. manitacilik isleri var. Teklif istiyo belli ediyor. Ne yapayim?

bide kiskandirmaya calisiyo sanirim. Arada baska erkekten bahsediyo. buna me karsilik vereyim?

em onu

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Ya usta simdi bi kiz var yeni yeni baslafik konusmaya bi kere bulustuk yaninda arkadasi vardi.

Bence sen pas verme şu şekilde sor 'peki niyeti neymiş' gibisinden konuş. Ya bilmiyorum gibi kaçamak cevaplar verirse bence bir süre daha düzgün şekilde gidin. Ne tamamen salık ne de maço gibi. Salık olursan kız der oho ben buna erkek var diyorum bırakıyor. Maço derse dötü kalkar ve o şekilde hiçbir kız çekilmiyor.
  • Bıktırarak evet dedirteceğin bi kızdan ne hayır gelir olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok. İçeriği okumadım baslığa istinaden yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bıktırarak evet dedirteceğin bi kızdan ne hayır gelir olmuyorsa zorlamanın bi anlamı yok. İçeriği okumadım baslığa istinaden yazdım

Bıktır sonra ilişiği kes kendi gelsin. Sadece zorlama değil yani.
  • Hiç bu kadar uğraşmayın sonra kızlardan bıkmaya başlıyor insan.
    Bünye direk bu kızda öncekiler gibi anasını satam ne gerek var salla diyorsun. Bi süre sonrada yanlızlığa alaşıyor bünye tripcan vs. kız görünce hemen uzaklaşıyor.
    Cinsellik gerekliysede veririm parayı ne trip ne kıskançlık vs çekerim diyor filan.
  • mantıklı bir yaklaşım

hayatım boyunca bazı güzel sonuca ulaşmayan ilişkilerimdeki tek problem dir o aşamada sabredememem

Ama kiminle görüştüysem ilk aşamada red yiyip ama arkasından konuşmayı kesmeyip hatta kendileri konuşma başlaıp ağzımdan o gol olacak kelimeyi beklemiştir.

Ne kötüdürki çoğundada ilk heyecan kaybedildi daha sonrasında sevmeye çalışılmadı
  • niye fifa etmiyor
  • Eyvallah kardeşim suan sağ kolumda adriana solda Candice var allah razı olsun

• Kafadan 2 ay gidiyor. Ben 2 ayda 10 tane kızla çıkarım be :D
  • Türkiye standartlarında hangi 3 über güzel kız merak ettim
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi işte Türkiye standartlarında :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.