Şimdi Ara

Kaç Tane Kitabınız Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kütüphanem artık kitaplarımı almamaya başladı.ne çok kitabım varmış, bi sayıyım dedim.114 kitabım varmış.meğer öyle çok değilmiş.kalın oldukları için benim gözüme çok gözüküyorlarmış.

eskiden daha çok kitabım vardı ama sağolsun verdiğim arkadaşlar geri getirmediler.

neyse henüz 21 yaşındayım.ilerde artar çoğalır diye düşünüyorum.

sizlerin kaç kitabı var?

• 50'i geçmez
  • 145
  • 50-60 civarı
    eskiden okuduğum kitapları dağıtmasaydım keşke
  • 140-150 civarı. Baya varmış ben daha az bekliyordum
  • 71 tane 1950-60-70 saman kağıda günümüz basımı olmayan polisiye roman var. günümüz romanlarından ise 50 civarında var. ödünç verdiklerimle birlikte 80i bulur, toplamda 150 diyelim
  • kitap okumaya yeni basladim,cocuk kitaplari haric adam akilli 5 tane kitabim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenikoykasabi

kitap okumaya yeni basladim,cocuk kitaplari haric adam akilli 5 tane kitabim var.

zamanla artar hocam.benimde ilk zamanlar çok az kitabım vardı, sonra kütüphanem kitapla doldu.
  • 100-120 arası
  • 500den fazladır ama hepsi çatıda yaz gelsin hepsini indirip fotoğraf atabilirim
  • arkadaşlar elinde fazla kitap olan varsa bazı kişilere yardımda bulunsunlar çok yararlı bir iş olur :)
  • Bana ait 200'den fazla var.
  • atatürk 57 yıllık yaşamı boyunca toplam 3 bin 397 kitap okumuş.. benim taş çatlasa 300 tane ya vardır ya yoktur. ki hepsini de okumuş değilim. daha çoook okumak lazım, çok.
  • 40-45 arası olması lazım. En son 9 tane kitap siparişi verdik. Dünde ben 1 tane aldım 55 diyebiliriz tahmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

atatürk 57 yıllık yaşamı boyunca toplam 3 bin 397 kitap okumuş.. benim taş çatlasa 300 tane ya vardır ya yoktur. ki hepsini de okumuş değilim. daha çoook okumak lazım, çok.

Çok doğru söyledin benim de 312 kitabım var ama 30 taneside okumadım daha
  • Okuma kitabı olarak 60 küsür tane var
  • 22 genelde okulda sıkıldığım derslerlerde okumak için kitap alıyorum ama şu son zamanlarda kitap okumayı sevmeye başladım
  • 70-80
  • 120 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

atatürk 57 yıllık yaşamı boyunca toplam 3 bin 397 kitap okumuş.. benim taş çatlasa 300 tane ya vardır ya yoktur. ki hepsini de okumuş değilim. daha çoook okumak lazım, çok.

bi de yazdıkları var.gerçekten çok bilgili, kültürlü bir insan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.