Şimdi Ara

Kaç Tane Kitabınız Var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ParZ

500den fazladır ama hepsi çatıda yaz gelsin hepsini indirip fotoğraf atabilirim

şu an için rekor sende hocam
  • başlığı gördükten sonra bi sayayım dedim 400 ün üzerine cıkmıs bendeki sayı :S
  • 100 civarı. hergün 10 larca kitap almak istiyorum ama para dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

100 civarı. hergün 10 larca kitap almak istiyorum ama para dayanmıyor

Bende istiyorum aynen dayanmıyor para mara istemekle yetiniyorum.
  • 4-5 tane var.okudukça takas yapıyorum yada satıp yenisini alıyorum

Öğrenciyiz işte napıcaz
  • 7 kitabım var onları da son 1-2 ayda aldım tolkienle başladım kitap okumaya umarım devamı gelir
  • evde 30-40 tane vardır ama hep üniversite kütüphanesinden alıp okumuştum zamanında, bu yüzden kendimize edinemedik.
  • 14 yaşındayım beğenmediğim kitapları kutuya koyuyorum beğendiklerimi ise yeni oluşmaya başlayan kütüphaneme koyuyorum kütüphanemde şuan 25 kitap var kutuda ise 50tane falan var ama kutudakilerin çoğunu yarım buraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

atatürk 57 yıllık yaşamı boyunca toplam 3 bin 397 kitap okumuş.. benim taş çatlasa 300 tane ya vardır ya yoktur. ki hepsini de okumuş değilim. daha çoook okumak lazım, çok.

Çok doğru söyledin benim de 312 kitabım var ama 30 taneside okumadım daha

Atatürk ün okuduğu kitap sayısı farklı farklı söylenir hep; ben 10.000 diyeni bile duydum (pek mümkün değil tabi o). Ama bi 2500 3000 civarı kendi kitaplığından geçti diyorlar, birde sürekli okurmuş bitirmeden bırakmazmış hızlı okurmuş falan... Ama bir yerde okumuştum bir arkadaşı kaç kitap okuduğunu sorunca " okuduğunun sayısı değil ne okuduğun ve ne kadar anladığın önemli" gibi birşeyler söylemiş; kesinlikle katılıyorum.

• 200-250 tane.

Ayrıca 300-400 tane de çocuk kitabı vardır. 9 yaşındaki kızım benden fazla sayıda kitap okumuştur.
    Bir ara her gün 64 sayfalıklardan 1 tane okuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetSelcuk

quote:

quote:

atatürk 57 yıllık yaşamı boyunca toplam 3 bin 397 kitap okumuş.. benim taş çatlasa 300 tane ya vardır ya yoktur. ki hepsini de okumuş değilim. daha çoook okumak lazım, çok.

Atatürk ün okuduğu kitap sayısı farklı farklı söylenir hep; ben 10.000 diyeni bile duydum (pek mümkün değil tabi o). Ama bi 2500 3000 civarı kendi kitaplığından geçti diyorlar, birde sürekli okurmuş bitirmeden bırakmazmış hızlı okurmuş falan... Ama bir yerde okumuştum bir arkadaşı kaç kitap okuduğunu sorunca " okuduğunun sayısı değil ne okuduğun ve ne kadar anladığın önemli" gibi birşeyler söylemiş; kesinlikle katılıyorum.

bugün habertürk'ün magazin ekinde, 10bin kitaptan oluşan bir kitaplığın önünde poz veren bir modacının haberi vardı. 40bin kadar kitabı okuduğunu söylüyor-muş. hadi diyelim 40bin değildir. yine de, kitaplığını gördükten sonra sayının çok yüksek olduğunu tahmin ettim.

ve eğer o söz.. çok doğru söylenmiş. sayısından ziyade; ne okuduğun, ne anladığın ve ne kadarından kendine bir şeyler katabildiğin önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

80 civarıydı ki kitap almayı bıraktım. çünkü artık ebook olarak alıyorum

E book olarak parayla mı satın alıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 civarı roman var.60 tane felan da çocuk kitabı var.(15 yaşındayım)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bugün habertürk'ün magazin ekinde, 10bin kitaptan oluşan bir kitaplığın önünde poz veren bir modacının haberi vardı. 40bin kadar kitabı okuduğunu söylüyor-muş. hadi diyelim 40bin değildir. yine de, kitaplığını gördükten sonra sayının çok yüksek olduğunu tahmin ettim.

ve eğer o söz.. çok doğru söylenmiş. sayısından ziyade; ne okuduğun, ne anladığın ve ne kadarından kendine bir şeyler katabildiğin önemlidir.

O haberi bende gördüm.Gerçekten çok büyük bir kütüphanesi var.Modacının ismi Karl Lagerfeld, bazen aynı anda 20 kitabı birden okuduğu oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

quote:

quote:

quote:

O haberi bende gördüm.Gerçekten çok büyük bir kütüphanesi var.Modacının ismi Karl Lagerfeld, bazen aynı anda 20 kitabı birden okuduğu oluyormuş.

amcanın beyninde 46132321651 çekirdekli işlemci varmış diyorlar.

• 100 tane 90 tanesi gazetelerdendır milliyet ödüllu kitaplar milliyet yasaklı kitaplar star dan da 3 set

• 27. Yeni yeni kitaplık oluşturuyorum.

• sonunda kitaplık aldım nihayet kitaplarımı kanepe altından daha görülür ve rahat ulaşılır bir yere dizeceğim
  • 10-15 civarı şuan çok az ama her geçen gün artmakta
  • 3 raflı kitaplığımda yer yok.3 kutu kitabımı da bitirdim ve kaldırdım.2 büyük 1 küçük kutu da okumadığım yeni kitaplarım var.Tahmini olarak sayı verirsem 650-700 arası diyebilirim.Atatürk'ün kitaplarının sayısına ulaşmama daha çok var...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.