Şimdi Ara

kaç takı toplarsam (+8,+9) olabilir acaba (dex bonus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dex bonuslu 2 küpe 2 yüzük 1pendant istiyorum (+8,+9) keilana gidip bir sürü takı çıkarmayı düşünüyorum....
    kaçtane küpe,yüzük,pendant toplarsam +8 olma ihtimali var sizce.....
    +9 içinde aynı soru geçerli ama +9 yapmak çok zor biliyorum bu yüzden onu isteyen söylesin.....
    cevaplar için şimdiden teşekkürler......

• YA A.Q KINHGT I HER ZAMAN OYUNA GIRMEWK ICIN ZORLANIYOZ ILLAKI PREMIUM MU OLMAMIZ LAZIM YAWWWW
  • ne alakası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: alosss

YA A.Q KINHGT I HER ZAMAN OYUNA GIRMEWK ICIN ZORLANIYOZ ILLAKI PREMIUM MU OLMAMIZ LAZIM YAWWWW

Yanlış yere yazmışsın

Bu arada arkadaşın sorusuna gelince tam olarak bi ihtimali yok +4 yaparkende yanabilir +10 bile yapabilirsin onu daha çözemedik matematiksel hasaplaması yok yani

• quote:

Orjinalden alıntı: alosss

YA A.Q KINHGT I HER ZAMAN OYUNA GIRMEWK ICIN ZORLANIYOZ ILLAKI PREMIUM MU OLMAMIZ LAZIM YAWWWW

konuyla alakası ne adam bişey sormuş bu ne diyo töbe töbe ya
  • beyler keilanlar nerde acaba ?1 2 defa daha görmüştüm bu forumda içinden hangi itemler düşer???
  • ben sana diyiverem ben +8 dex bastim kolye bide +7 kupeler var cikarttikca biriktiryom kasada ne gelirse +5 +6 sonra basiom cogalinca

basamak icin +5 en az olmasi lazim +5 ten a$$agisi upgrade olmuyor

3 tane +5 takiyi koyarsin anvile (dex 3 u de dex belt ise 3 u de belt ayni yani :) acsss compund scroll ile basiyorsun (bunun olm ihtimali bence yuzde 50

3 tane +6 koyarsan ayni sekilde sana +7 verir ( tecrubelerime gore olma $ansi yuzde 50 gene)

3 tane +7 koyarsan sana +8 verir ( walla bunu 3-5 kere bastim bence olma $ansi % 33 falan )

3 tane +8 koyarsan sana +9 veriyo hic +9 a basmadim ama str +9 basan biri varmis cok zor deil diyor ( %25 diyelim :P) ama ben dex olunca +8 de birakmani oneririm ki +9 e basman icin 3 tane +8 lazim onun icin 9 tane +7 lazim onun icin 27 tane +5 lazim yani cok uzun zor bi olak ki dex takilar kolay kolay bulunmuyordedigim gibi birini farkli + da yada turde koyarsan olmaz basmana izin vrmez iyi kontrol et :) $ekilleri onemli deil hani biri golden pend oluyo oteki baska o onemli deel umarim faydali olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kheilandan zor dex düşüyo yaw
    paso str

kendin hesaplayamıyor musun yaw,
    ortaokulda olsa bile kafanın basması lazım
    diyelim +9 dex yüzük istiyorun
    +6 dexlerden başlıyalım

3 tane +6 dan, 1 tane +7 oluyo
    ama %50 yanma ihtimali var desek
    demekki
    6 tane +6 dan, 1 tane +7 oluyo
    3 tane +7 için 18 tane +6
    yine yanma ihtimal var desek 36 tane +6 dan, 1 tane +8 yüzük
    3 tane +8 için 108 tane +6
    yine yanma ihtimal var desek 216 tane +6
    sonuç

216 tane +6 = 1 tane

bide yanma ihtimali olmadan hesaplayalım

3> +6 = +7
    9> +6 = +8
    27> +6 = +9

27 tane +6 = 1 tane +9

bence upgrade işine girme
    düşünsene elinde diyelim abarttın 12 tane +8 yüzük var, 4 tane +9 bekliyosun , ama hiç biri olmaya bilir

• keilanlari biraz kestim de insan s1k1l1yor ya dex taki cok az dusuyo ama bol bol str dusuo hp dusuo int dusuo mp dusuo ama arada bir dex yuzuk cikio bi kere +6 dex yuzuk cikmisti yaa :))) areste degerli bi item en azindan +7 yapmak icin sonra oradan dusurdugum +5 dex kupelerle +7 iki tane kupe yaptim +8 zor sadece belt +7 onu +8 yapacam cunku belt dex cok dusuo bide dexin en cok duseni pendant o +8 zaten yuzuk ve kupe en zor dusenleri gecen lamiadan dex +5 yuzuk cikti iron x ciksin die kesiodum ilk defa lamiadan dex taki ama areste keilanlar hep dolu bazen lwl +55 adamlar goruyorum ya hatta bi keresinde master !!! ben gibi master olamadik ama
  • DEX HARİCİNDE HER TÜR BONUSLU TAKIDAN +9 YAPTIM AMA ASIL BANA LAZIM OLAN DEX +9 A ANCAK SATIN ALARAK SAHİP OLDUM ( CYPHER DA 900 M E ALDIM 1,5 AY ÖNCE)
  • Arkadaşlar küpeleri hangi kağıt ile basacağız?
  • compound accesorry upgrade scroll
    beyaz bi kağıt
    charonda 55k
  • KUSURA BAKMAYIN SAYFAYI REFRESH ETMEDEN CVP YAZMIŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aville -- 14 Mart 2006; 18:46:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.