Şimdi Ara

Kaburgalarimin arasi boş (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dogustan kaburgalarimin arasi boyle ve ortasi bos,doktorlarda bir sorun olmadigini soyledi.Ama ben bu durumdan tedirginim evlendigim zaman ne yapacagim ben?.Arkadaslarimin arasinda burasinin bos gorunmemesi icin kazak giyiyorun hep,okulda gogus kafesimi boyle gorunce arkadaslar"uzayli misin,korktum" ve "git bir doktora gerdirsinler orayi" gibi cumleler kullaniyorlar bana.Bodye gitsem duzeltme sansim varmi? ve benim gibi olan bir tanidiginiz varmi?

Not: Mobilden girdigim icin bazi turkce karakterleri kullanamiyorum malesef yanlisliklar için ozur dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 19 Nisan 2012; 21:33:08 >

• Bence doktora sormadan body'e başlama.
  • bizim lisede bi basketbolcu arkadaşın böyleydi ama küçük yaşta sağlam bir dirsek yediği içindi o.Tek sende değil yani korkma.
  • Annem Hemşire sordum amilyatla düzeltebilirlermiş ailene sor bi doktorada sor tehlikesi varmıymış amilyatın felen
  • bı anormallık goremedım aynadan cek bırde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

bizim lisede bi basketbolcu arkadaşın böyleydi ama küçük yaşta sağlam bir dirsek yediği içindi o.Tek sende değil yani korkma.

Dirsek yediyse iç kanamadan giderdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş senin akciğer yok pankreasınla nefes alıyosun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disim nasil? (diş filmi ss li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dayımda da var aynısı düzelmiyo.Ayrıca dayım bodye gitti sıkıntı olmadı.
    Not:Yalnız boşlukta uzay gemisi çarpmış kadar büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

bizim lisede bi basketbolcu arkadaşın böyleydi ama küçük yaşta sağlam bir dirsek yediği içindi o.Tek sende değil yani korkma.

Dirsek yediyse iç kanamadan giderdi?

küçükken kemikler daha yumuşak olduğu için yamulmuş. Valla yaşıyordu iç kanama falan bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

kardeş senin akciğer yok pankreasınla nefes alıyosun sen

Yok fotosentez yapiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Dayımda da var aynısı düzelmiyo.Ayrıca dayım bodye gitti sıkıntı olmadı.
    Not:Yalnız boşlukta uzay gemisi çarpmış kadar büyük

Okulda orayi elleyen arkadaslarim beni alay konusu ediyorlar.yok " matrixteki ajanlar gibisin" yok " elim iceri goctu" gibi sacma sapan seyler soyluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pectus excavatus denen göğüs anomalisi var sende kardeşim. Nefes alıp vermende sorun yapmıyorsa zararı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 19 Nisan 2012; 21:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

Pectus excavatus denen göğüs anomalisi var sende kardeşim. Nefes alıp vermende sorun yapmıyorsa zararı yok.

İlk defa sizden duydum ne kadar tesekkur etsem azdir sizin için.Hicbir doktor bana bunu soylemedi.

Yalniz kostuktan sonra kramp gibi birsey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 19 Nisan 2012; 21:44:58 >
  • Halk tabırıyle kunduracı gogsu. Suan ıcın en duzgun amelıyat nuss denıle amelıyat. Ozetle o cukurun altına ( seklınde cubuk yerlestırılıyor. 2-3 senede o cukur yok oluyor.
  • Kütüphane isimli üyenin dediği gibi istiyorsan ameliyatla düzeltmek mümkün. Ben günlük hayatına etki edecek türden bir rahatsızlıktan bahsetmiştim :) Bi zararı yok uzun lafın kısası için rahat olsun
  • bizim komşuda böyleydi body e gitti 2 hafta sonra öldü.
  • Bizim eski bir dostumuz da böyleydi bodye gitmek isteyince birden yere yığıldı ve öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corttu

bizim komşuda böyleydi body e gitti 2 hafta sonra öldü.

:)))))) acaba küçükken tyd mi yaptilarda böyle oldu?

not: Tyd= Temel Yasam Destegi = yasa ve yasat! yani biri sana kalp masaji yapmis olabilir o yuzden göçmüş olabilir sana söylemiyo olabilirler bi sorgula bakalim
  • yımırta taşırsın la orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Bizim eski bir dostumuz da böyleydi bodye gitmek isteyince birden yere yığıldı ve öldü.

Dusununcemi oldu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.