Şimdi Ara

Kabloyu nasıl kurtarabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum konu yanlış yerde şimdiden kusura bakmayın telefonumun USB tablosunda olan tırnaklar içine kaçmış bu yüzden telefona tutunmuyor orijinal kabloya 45 lira fiyat çektiler yan sanayi kablolarda ise orijinal kabloyla şarj edin uyarısı veriyor o tırnakları dışarı çıkarmanın bir yolu var mı
     Kabloyu nasıl kurtarabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenarlara vs mi tutunuyor hocam yoksa içeride mi kaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

kenarlara vs mi tutunuyor hocam yoksa içeride mi kaldı?

Tırnaklar o kablo başının içinde kaldı ince bir iğneyle o plastiği çıkarmayı deneyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ipneyle ucundan sokup yukarı zorluyodum baya bi bırakınca yarısı girip yarısı dısarda kalıyıdu sert eskisinden iyi tutuyodu dene

• Kalın kaliteli olanlar 10 lira civarında Toptancılarda
    .

• Hangi cihaz o orjinal kablo ile şarj edin uyarısı veriyor?Bu kablolar stardarttır istediğiniz bir usb kablo alıp kullanabilirsiniz.
  • Şarj için üç beş liralık kablo bile iş görür, apple olmadıkça orj uyarısı vereceğini sanmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Televizyonu Nasıl Bozabilirim ?
    15 yıl önce açıldı
    Kabloları nasıl toparlarım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsterseniz SS atiyim cihaz disco 2+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende discovery kullanıyorum şarj kablosu bozulmuştu. 5 liraya USB kablo aldım ve defalarca şarj ettim sorunsuz. Tek sorun bilgisayara bağlayınca görmüyor. Şarj etmek için birşey olmaz bence.

• Saçma sapan GM dayatmaları işte.Aslında soruşturma başlatılabilir bu konuda bu kablolar standarttır.Yanlışım varsa düzeltin.Ben olsam önce başka bir aletin kablosu ile şarj etmeyi denerdim süre aynı ise sıkıntı etmez kullanırdım.
  • kabloların hepsi aynı al bir tane çakma kullan ama eğer diyorsan ki yüksek akımda tel ısınır yeterince hızlı şarj edemem o zaman çakma 1-2 liraya al başlığını çıkar bunun kablosuyla birlikte bağla.http://www.ebay.com/itm/191573214543?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=490651093110&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    bunun turuncusundan aldım hala da kullanıyorum bir sorunu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.