Şimdi Ara

kablosuz projeksiyon alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? kablosuz projeksiyon araştırıyorum fakat Epson EH- TW9100W ve Epson EH- TW6100W den başka bulamadım.sizce aralarında görüntü kalitesi olarak fazla fark varmı fiyat farkına değer mi ? ayrıca hepsiburada da sony modelleri var ama kablosuz özellikli bulamadım veya ben göremedim. fiyat aralığım 5000 tl - 10000tl ancak 5000 tl ye ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi olur. Fiyat ve görüntü kalitesi olarak optimum bir projeksiyon olmalı hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: sinaman

arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? kablosuz projeksiyon araştırıyorum fakat Epson EH- TW9100W ve Epson EH- TW6100W den başka bulamadım.sizce aralarında görüntü kalitesi olarak fazla fark varmı fiyat farkına değer mi ? ayrıca hepsiburada da sony modelleri var ama kablosuz özellikli bulamadım veya ben göremedim. fiyat aralığım 5000 tl - 10000tl ancak 5000 tl ye ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi olur. Fiyat ve görüntü kalitesi olarak optimum bir projeksiyon olmalı hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

5000 ile 10000 arası bir bütçen var ve 5000 tl ye yaklaşmak istiyorsan sorgusuz sualsiz 9100w yi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 19 Haziran 2013; 13:42:36 >
  • tw9100w nun konstrast oranı çok daha iyi, bence alınabilecek en iyi cihazlardan biri.
    wireless olarak HD görüntü aktarmasıda güzel fakat wireless sistemlerde input lag var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 19 Haziran 2013; 13:47:34 >
  • mfatih85 M kullanıcısına yanıt
    input lag derken biraz açarmısınız projeksiyon konusunda yeniyim hatta sıfırım diyebilirim. ayrıca anladığım kadarıyla forum epson cu. aynı fiyatlara yakın sony veya daha başka markalar modeller veya tutulanlar var mıdır acaba ? teşekkürler.
  • forro F kullanıcısına yanıt
    en uygun nerden alabilirim acaba trabzonda yaşıyorum ve kalkıpta istanbuldan veya ankaradan alma şansım çok az ama ankaradan günü birlik alıp dönebilirim onun haricinde sitelere güvenmek zorunda kalacağım.
  • quote:

input lag derken biraz açarmısınız projeksiyon konusunda yeniyim hatta sıfırım diyebilirim. ayrıca anladığım kadarıyla forum epson cu. aynı fiyatlara yakın sony veya daha başka markalar modeller veya tutulanlar var mıdır acaba ? teşekkürler.

input lag oyun oynama esnasında hızlı komutları verirken problem oluşturabilir
    Komutlar verildikten sonra görüntüdeki tepkide gözle görülür bir gecikme yaşanabilir
    wireless olarak oyun oynamayacaksanız bir sıkıntı yok
  • quote:

en uygun nerden alabilirim acaba trabzonda yaşıyorum ve kalkıpta istanbuldan veya ankaradan alma şansım çok az ama ankaradan günü birlik alıp dönebilirim onun haricinde sitelere güvenmek zorunda kalacağım.

Telefonda konuşup kargoyla alabilirsin diye düşünüyorum, proav gibi boyut dijital gibi firmalardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar 10000 TL ye yakın olacaktır.
  • kesinlikle 9100 almalısın... 9100w projeksiyon olayının geldiği son nokta bence... göreceli fiyat yüksek gibi gözüksede emsallerine göre fiyatının çok iyi olduğunu düşünüyorum...

boyutdijital den alabilirsin, ayrıca referansları da inceleyebilirsin... ararsan kolaylık da yapacaklardır ;)

http://www.boyutdijital.com/Referanslarimiz,DP-106.html

ayrıca hansel ve gretel filmini 3d olarak izledim, inanılmaz güzeldi herkese tavsiye ediyorum, 3d bluray filmi çıktı mı bilmiyorum ama çıkınca sen de hansel ve gretel ile 3d film macerana keyifli bir şekilde başlamış olursun...

• 6100 ile 9100 ü karşılaştırmak yanlış bence, aralarında 2 kat fiyat farkı var.
  • yardımın için öncelikle teşekkür ediyorum.kafamda birkaç soru işareti var şimdi bu kablosuz kullanımda dijitürk d smart bağlantısı yapılabiliyomu artı projeksiyonu düşündüğüm duvara yansıtmak için tavanı delemiyorum herhangi biryerden de yansıtma yapsam mesela tam ortadan değilde çaprazdan, ortadan yansıtmış olunan kadar görüntü sağlanabiliyormu.. bu iki konu benim için çok önemli çünkü hem kablosuz kullanmak istiyor hemde yerleştirme sorunu yaşamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaman -- 20 Haziran 2013; 8:38:54 >
  • sinaman S kullanıcısına yanıt
    kablosuz aparata 5 ayrı kaynak bağlayabiliyorsunuz,ayrıca 9100 de lens shift (mercek kaydırma) özelliği var yani tam ortadan yada tavandan yansıtma zorunluluğu yok.6100 de bu özellik yoktur yalnız.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.artık kafama daha da yattı.
  • Kablosuz alacaksanız muhakak test edin sonra bir takım problemler çıkabliyor kablosuz elektronik ürünlerde benim başıma çok geldi özellikle bu uyumsuzluk vs başımı çok ağrıttı.
  • RAMBOZAN kullanıcısına yanıt
    yaşadığınız problemli cihazlar Epson prj larla mı ilgiliydi yoksa genel bir görüş mü bildirdiniz,çünkü Epson WirelessHD standartını destekliyor

http://www.wirelesshd.org/about/specification-summary/

ben geçen yıldan beri Epsonun kablosuz 9100w projeksiyonunu kullanıyorum sorun yaşamadım. 10 mt içinde transmitter ve prj birbirini gördüğü
    müddetçe bir sorun olmuyor oluyorsa da transmitter arızalıdır.Zaten alıcı cihazda gömülü geliyor,bu özellik dışarıdan başka marka ürünlerin aparatı
    ile sağlanmıyor.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda diyorum bir çok talihsizlik yaşadım uyumsuzluk problemi mesela hp laptopum var airties modemimle arada çakışıp bağlantıdan düşüyor.Ama ACER marka bir laptopla denediğimde wifi problem çıkarmıyor.Cihazı servise götürdüm problem yok dediler airties aradım modemde problem yok dedi adamlar fazlada konuyu dağıtmak istemiyorum.Uyum problemini dile getirdim bazı cihazlar birbiriyle uyum sağlamıyor.kablosuz frekans aralığı bile önemli 5 ghz diye aldık ama kullanamıyorum çünkü laptop desteklemiyor 2.4 bandında wifi görüyor.Yani genel yaşadığım talihsizlikler üzerine yazdım.
  • 9100w güzel cihazdır, candır, favorimdir,
    henüz alamadım ama deneme şansım oldu, alacaklar için rahatlıkla tavsiye ederim,
    bende bütçe sorununu aşınca bu cihazdan alacağım, yaz sonuna doğru inşallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.