Şimdi Ara

Kablosuz modem ve bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • airties rt211 marka modemim, airties wu300 markada wireless adaptorum var. bugun format attım modemi fln kurdum nete falan baglanabiliyorum ama msn açtığım zaman baglantı kopuyor adaptorun ışığı yanıp sönmeye başlıyor. aynı sorun formattan öncede vardı ama msn e girebiliyordum o zaman sadece bazı internet sitelerinde oluyordu bu sorun.. nerde yanlış yapıyorum acaba?

• xp mi kurdun sadece msn demi kapanıyor
  • xp kurdum sadece msnde değil 4 5 tane internet sayfası açtığım zamanda oluyor yani baglantıya yuklendiğim zamanlar..
  • Bende de AIRTIES-RT_211 vardı (Hala var, arkadaş kullanıyor). WPA şifrelemede dediğinin benzeri sorunlar bazı Laptop'larda oluyordu. Bordcam chipsetli wireless kartlarda kopma oluyordu. Sorunu WEP şifreleme ile çözdüm. 64 bit 10 karakter (hexadecimal) onaltılı (1234567890abcdef karakterlerini içeren) bir şifre kullanın. WPA'da wireless cihazları arasında devamlı (mesela her 10 Sn.de bir) değişen bir 128 bit 26 karakter şifre kullanılıyor ki bu kopmalara ve hatalara neden oluyor. Wireless veri hızını vs.. çok etkiliyor. Airties WUS300 Wi-Fi USB Stick kullanmadım. USB wireless adaptörleri kullandım, genelde işimi görmedi. PCMCIA, PCI, Mini-PCI Adapter'lerden uygun olanını kullanmanızı öneririm.
  • sorunun wus300 de olduğunu düşünüyorum ben kardeşimin laptopundan baglandıgım zaman hiç bir sorun yaşamıyorum çünkü.
  • Aiko evinde telsiz telefon varmı? Varsa telsiz telefonu yuvasındayken internete girip dene, çünkü yuvasında değilken devamlı sinyal yolluyo ve çakışmaoluyor. Telsiz telefonla aynı frekansta çalışıyo bu alet 2.4 Ghz. bi de öyle dene bakalım sonuç ne.
    Sonucu da yazarsan iyi olur aynı sorunu yaşayanlar açısından, başka çözümlerin bulunması amacıyla...
  • telsiz çok eskiden vardı şimdi normal telefon var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.