Şimdi Ara

Kablosuz gaming mouse 3 USD. Kargosuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.aliexpress.com/item/32280322184.html 7000 sipariş almıs satıcı bu üründen. Demek ki gönderiyor sorunsuz. Kargo ücreti yok. Normal posta biraz geç gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuşlarmı getiriyor kardeş
  • Hocam aynı çinliler gibi yazmışsın.
  • Oyun mouse'u bir kere kablolu olur neyse ihtiyacınız varsa deneyin :)
  • Pil canavarı olabilir
  • şerefe
  • Mobil uygulamada 2,94 dolar ve logitech vx revolution mouse umun aynisi sekil olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 18 Ekim 2015; 0:15:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Hocam aynı çinliler gibi yazmışsın.

adamın nickide ztn ali, var bi iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili sömürmeyeceğini bilsem alırdım bir dal

• Pil katili olabilir

• Kargosuzsa bulaşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Oyun mouse'u bir kere kablolu olur neyse ihtiyacınız varsa deneyin :)

Ben oyun oynamam. O ayrıntıyı bilmiyordum. Ucuz diye paylastim

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

http://m.aliexpress.com/item/32288855805.html?adminSeq=202424945&productId=32288855805&productId=32288855805&productId=32288855805&shopNumber=336447&productSubject=1pc-2400DPI-Wireless-mouse-6-Buttons-USB-Optical-Gaming-Mouse-computer&productSubject=1pc-2400DPI-Wireless-mouse-6-Buttons-USB-Optical-Gaming-Mouse-computer&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Ben dün şunu aldım. Şekli daha iyi. Bakalım nasıl olacak. İnsaalah pil canavarı değildir.

Ben de böyle kıyak görüntülü bir mouse almıştım. Hassaslığı sona getirmeme rağmen mouse imleci yavaş hareket ediyordu. Başka bir tane ucuz aldım, scroll down yaparken sayfada titreme oluyordu. En iyisi Logitech M100 ile devam. Zamanında 10 TL ye almıştım 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

http://m.aliexpress.com/item/32288855805.html?adminSeq=202424945&productId=32288855805&productId=32288855805&productId=32288855805&shopNumber=336447&productSubject=1pc-2400DPI-Wireless-mouse-6-Buttons-USB-Optical-Gaming-Mouse-computer&productSubject=1pc-2400DPI-Wireless-mouse-6-Buttons-USB-Optical-Gaming-Mouse-computer&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Ben dün şunu aldım. Şekli daha iyi. Bakalım nasıl olacak. İnsaalah pil canavarı değildir.

Ben de böyle kıyak görüntülü bir mouse almıştım. Hassaslığı sona getirmeme rağmen mouse imleci yavaş hareket ediyordu. Başka bir tane ucuz aldım, scroll down yaparken sayfada titreme oluyordu. En iyisi Logitech M100 ile devam. Zamanında 10 TL ye almıştım 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyorum :)

bende de logitech vardı. alıcısı bozuldu. günlük kullanımda aldığım mouse de sıkıntı çıkarmaz büyük ihtimalle. bakıcaz artık hele bi gelsin. arada da gamer modda kullanırım.

• Aynısını Aliexpress'te ki başka bir mağazadan aldım. Dün geldi. Maus iş görür. Malzeme kalitesi üst seviye değil fakat güzel çalışıyor.Sadece beyaz parlak zeminde iyi çalışmıyor. Paketlemesini iyi yapmadıkları için ufak çizikler vardı. 25 günde geldi.İki ufak pille çalışıyor.Tavsiye eder misiniz dersen 10 TL'ye iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 20 Ekim 2015; 11:18:49 >
  • Kablosuz gaming i ilk defa duyuyorum

• maholin79 kullanıcısına yanıt
    pil durumu nasıl 6 gün olmuş hiç değiştirdiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

pil durumu nasıl 6 gün olmuş hiç değiştirdiniz mi ?

Bu aralar fazla bilgisayara takılmıyorum fakat pil daha bitmedi.
  • Herkes aldım? Ne kadar İstanbul'u gelmesi sürer?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.