Şimdi Ara

: : : Kablosuz FEEL klavye mouse desktop hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (sıklıkla oyunlarda kullanmak üzere) kablosuz klavye mouse almayı düşünüyorum. FEEL marka bi set gördüm kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim? fiyat olarak uygun geldi. (40 milyon)

bu sete alternatif olarak logitech kablosuz click rechargeable+logitech tr int klavye (59+15=75$) düşünüyorum ama fiyatı ÇOK TUZLU oluyor. yada lx500 set ama onun da açığını göremedim ankarada, mouse unun tipini pek beğenmedim.

microsoft set (45$) comfort zaten klavyesi sorunlu mouse u da roller ı 4 yönlü olduğu için düşünmüyorum. oyunlarda sorun yaşatırsa diye düşündüm.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbaykal -- 16 Ekim 2005, 14:50:07 >

• Kablosuz setlerle oyun oynamak zaten normal bir mouse la oynamaktan daha kötü bir durum, bide gidip optik sensörünün ne olduğu belli olmayan bir set alırsan oyun yerine kafayı oynatacağın kesindir. bende kablosuz microsoft var ( comfort degil - ayrıca her comfort sorunlu degil bir arkadaşıma aldık klavye sorun çıkarmadı genelde şikayet edildiği gibi sanırım gelen ilk partiler kusurluydu.) CS gibi fps oyunlarda normal mouslara gre zorlanıyorsun. A4 kablosuz seti de denedim onda zorlanmana bile gerek kalmıyo oynama daha iyi işkence ediyo alet oyun içinde.
  • alıoysan paraya kıy logitech al,
    ama tavsiyem o kadar para verene kadar.

Logitech Navigator Keyboard
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=6006

ve

Logiteh mx518 mouse
    http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2464,CONTENTID=10121

al rahat rahat oyun oyna ama illa kablosuz alacam diyosan al ama sonra pişman olursun söyleyim

• klavyede kablo önemli değil ama mouse un kablosunun oraya buraya takılmasına sinir olduğum için kablosuz düşündüm.
  • o zaman mouse'da mx1000 al
  • bir mouse a 84$+kdv vermek benim için makul değil. konuda da belirtmiştm. mx310 bile pahalı bir mouse sayılır ki o da kablolu.
  • ama sen ilk mesaj'da logitech'ide düşünüyorum demişsinki kablosuz seti gerçekten çok pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless klavye önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynayacaksan kablosuz tek ürün logitech var. O da bir dünya para bence. O paraya daha iyi sistemler yapabilirsin.
    Kalite ve pahalı mouselardan Logitech mx510 ve 518,Razer diamondback alabilirsin. Uygun olsun diyorsan microsoft whell mouse optical alıp kayganlaştırıcı band takacaksın. Klavye olarak kendine rahat geleni seç öncelikle ama tuşları yumuşak ve uygun yerleştirilmiş olsun. A4 Anti RSI benim favorim. Alışması biraz zor ama alışında muhteşem. Kablodan rahatsız olmamak için kablo tutacağı var. Fakat gerekli bolluğu ayarlayıp sabitlediğinde rahatsız etmemesi lazım düzeni iyi ayarladığında.
  • bak burdaki logitech'in kablosuz mouse'da çok kullanışlı hemde 33+KDV

http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?URETICI=LOGITECH

28/2 mavisi
    29/2 kırmızısı
  • oyunlarda nasıl bilmiyorum ama fena bi mouse a benzemiyor. fiyat ve extra özellik olarak ii, kullanan varsa görüş alabilirim.

yine bu feel marka seti kullanan çıkmadı varsa onların da görüşlerini almak istiyorum.
  • klavyemi feel kablosuz aldim.usb den bağladim.çok iyi çalişiyor.sinyali görmeme diye birşey de yok.46 ytl ye almıştım.tavsiye ederim.
  • oyunlarda nasıl? fps ve yarış oyunlarında falan, takılma, gecikme algılamama hız sorunu falan yaşıyor musun, klavyesiyle yarış oyunlarında bir sorun yaşıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbaykal -- 17 Ekim 2005, 9:35:01 >
  • yok mu başka bu klavyeden kullanan/kullanmış olanlar arkadaşlar.
  • yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.