Şimdi Ara

Kablosuz fareler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop alıcam ve kablosuz fare kullanmayı düşünüyorum. Bazıları öneriyor, bazıları da tavsiye etmiyor. Tavsiye etmeyenler de pillerden şikayetçi. "2 haftada bir pil değiştirmek zorunda kalıyorum" diyen var. Bir yerde duymuştum; bir marka vardı pili çok az harcıyormuş neydi o arkadaşlar bir yardımcı olsanız... Hangi marka almalıyım, hangisi pili daha az harcar ve ne kadar süre sonra pil değişikliği ister?

• LOGITECH LAZER MOUSE V400 tavsiye ederim hocam
  • oyuncu isen ben de tavsiye etmem.öbür türlü duracell veya bimden pil alırsın, bunlar bayağı gidiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

LOGITECH LAZER MOUSE V400 tavsiye ederim hocam

siz kullandınız mı hiç bundan? kaç günde bir pil değiştirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

oyuncu isen ben de tavsiye etmem.öbür türlü duracell veya bimden pil alırsın, bunlar bayağı gidiyormuş.

ben pes fifa falan oynarım o da fareyle oynanmıyor yine de pili çok harcar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

oyuncu isen ben de tavsiye etmem.öbür türlü duracell veya bimden pil alırsın, bunlar bayağı gidiyormuş.

ben pes fifa falan oynarım o da fareyle oynanmıyor yine de pili çok harcar mı?

mouse ile ne kadar zaman geçireceğine bağlı hocam.ne desek yanlış kaçar
  • quote:

quote:

pil 1 ay felan gidiyor tek pil kullanıyor. oldukça hassas bi fare kesinlikle almanı öneririm
  • quote:

quote:

quote:

pil 1 ay felan gidiyor tek pil kullanıyor. oldukça hassas bi fare kesinlikle almanı öneririm

Tamam teşekkür ediyorum
  • bende microsoft var zırt pırt bitiyordu aldım 2 adet 2100 mAh şarz ediyorum.2 si 1-1.5 ay gidiyor....
  • logitech m180 var bende, akşamları 4 saat civarı kullanarak 4-5 ayda bir 1700 mA lık pil değiştiriyorum. süre daha fazla olabilir.
  • Bende bu linkteki fareden var. Bilgisayarı alalı 20 gün oldu. Ogünden beri günde 10 saat kullanıyorum. Üzerinde gelen dandik pili var şu an. Elimdeki şarzlı pillerle kullanmayı düşünüyorum. Daha uzun gider.
  • Sarjli pil al sende 2 tane ugrasmassin.. Ben oyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çok fonksiyon bir mous alacaksanız 11 tuşlu gibi gerçi şuan sanırım yok en iyi pil ile 1 hafta gider.

Ama bana klasik kablosuz bir mous yeterli olur derseniz logitech m215 dolan iyi pille 1 ay gider.

Geceleri kapatırsan 1.5 ay gibi gider.

Kablolu almanı tavsiye etmem ekranla laptop arasına girerse ekranın gider bir kere başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 19 Ağustos 2012; 1:57:31 >
  • Logitech Marathon M705 Unifying tavsiye ederim kullanıyorum 5 tuşu var müthiş ele oturuyor. pil mi ? 3 yıl gidiyor yazıyor reklamlarında ama ben 1 sene kullandım şuan %30 a düşmüş ama günde 7 8 saat oyun oynuyorum sürekli kullanımda. piller duracell. herhangi donma takılma vs asla yok 5 tuşa birsürü özellik ekleyebiliyorsun ister tuş ister çift tıklama felan bir sürü ayar sekmesi var programında.

ss koyayım.

Kablosuz fareler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2012; 2:50:17 >
  • abi one ya uzay aracı gibi :D ya konuyla ilgisi yok ama bişey sorucam, alıntı nasıl yapılıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Logitech Marathon M705 Unifying tavsiye ederim kullanıyorum 5 tuşu var müthiş ele oturuyor. pil mi ? 3 yıl gidiyor yazıyor reklamlarında ama ben 1 sene kullandım şuan %30 a düşmüş ama günde 7 8 saat oyun oynuyorum sürekli kullanımda. piller duracell. herhangi donma takılma vs asla yok 5 tuşa birsürü özellik ekleyebiliyorsun ister tuş ister çift tıklama felan bir sürü ayar sekmesi var programında.

ss koyayım.

Kablosuz fareler

kablosuz mous pili 1 yıl gitti hiç şarj etmeden doğrumu duydum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

kablosuz mous pili 1 yıl gitti hiç şarj etmeden doğrumu duydum ?

reklamlarında 3 yıl gittiği yazıyordu zaten. arkadaşlarımda çok şaşırdı adamın kablolu mouse 2 haftada 1 değiştiriyoruz diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ağustos 2012; 3:07:31 >
  • Kablosuz farede ortak noktamız Logitech anladığım kadarıyla. Başka marka öneren olmadı. Logitech'in değişik modellerini önerdiniz hep. O zaman Logitech alırım ben de. Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için
  • microsoft kullanıyorum ve aydan aya pil değiştiriyorum ki farede hiç kapanmıyo bütün gün açıkve kullanılıyor hemde duracelle bime bakmıyo takıyorum içine panasonic sony falan baya gidiyo. microsoft

• Hocam madem pilden o kadar şikayetçisiniz 2 adet kalem pil alın şarzlı olabilenlerden taş çatlasa aletiyle birlikte 40 tl tutar pil masrafınız olmaz bölelikle.Marka olarakta kesinlikle microsoft.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.