Şimdi Ara

KABLOSUZ EV ALARM SİSTEMİ 29TL ! [[BİTTİ]] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ana ünite pille mi çalışıyor elektrikle mi? bilen var mı acaba. bir de ana ünitenin montajı nasıl? yapıştırma mı vidalama mı?

Arkadaşlar benimde bi sorum var. Bu alarm ünitesi hırsızlık anında belirlenen 3 numarayı arıyor demiş. Bunu sabit hatlamı yapıyor yoksa SİMKART yuvası varmı? Bu fiyata olan bi üründe simkart yuvası olmaz diye düşündüm ama genede sorayım dedim.

Pahalı alarm sistemlerinde Simkart takma yeri oluyor da ondan sordum. Hırsız eve geldi. Sabit hat kablolarını kopardı. Hadi elektrik sigortasınıda indirdi. Ana üniteye UPS bağladık diyelim. Telefon hattı sabit hatsa o zaman devre dışı kalacak. Simkart yuvası yoksa hırsız paşa paşa evi soyacak.

Orijinalden alıntı: Batuhan*

Ana ünite sanki DC adaptörle çalışıyo gibi. Ürün resimlerinde bi adaptör gördüm sanırım ana ünite içindir.

Arkadaşlar benimde bi sorum var. Bu alarm ünitesi hırsızlık anında belirlenen 3 numarayı arıyor demiş. Bunu sabit hatlamı yapıyor yoksa SİMKART yuvası varmı? Bu fiyata olan bi üründe simkart yuvası olmaz diye düşündüm ama genede sorayım dedim.

Pahalı alarm sistemlerinde Simkart takma yeri oluyor da ondan sordum. Hırsız eve geldi. Sabit hat kablolarını kopardı. Hadi elektrik sigortasınıda indirdi. Ana üniteye UPS bağladık diyelim. Telefon hattı sabit hatsa o zaman devre dışı kalacak. Simkart yuvası yoksa hırsız paşa paşa evi soyacak.

Sabit hat bağlamak için girişi var, simkart takılamaz. Sim kar ile kullanmanız için FCT Santral alıp bunu alarm cihazına bağlamanız gerekir

2. EL FCT santrali en fazla 100TL ya alabilirsiniz. UPS'e her ikisinide bağlarsanız hat ve elektrik kesilme sorunu kalmaz.

Hırsıza kilit dayanmazmış, bu cihazlar caydırıcı ve en azından belli bir derece güvenlik sağlayan cihazlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kk06

arkadaşlar ana ünite pille mi çalışıyor elektrikle mi? bilen var mı acaba. bir de ana ünitenin montajı nasıl? yapıştırma mı vidalama mı?

Ana ünite hem 9V pil ile hemde elektrikle çalışıyor, elektrik kesilince pil devreye giriyor.

Ana ünite montajı 2 adet vida ile yapılıyor.

Orijinalden alıntı: Pıncır

Sabit hat bağlamak için girişi var, simkart takılamaz. Sim kar ile kullanmanız için FCT Santral alıp bunu alarm cihazına bağlamanız gerekir

2. EL FCT santrali en fazla 100TL ya alabilirsiniz. UPS'e her ikisinide bağlarsanız hat ve elektrik kesilme sorunu kalmaz.

Hırsıza kilit dayanmazmış, bu cihazlar caydırıcı ve en azından belli bir derece güvenlik sağlayan cihazlardır.

Bak bunu iyi dediniz. FCT çok mantıklı. Hatta bu alette iki tane hat girişi olsa süper olurdu. Birine FCT diğerine sabit hat bağlardık. Hırsız yanında sinyal engelleyici "JAMMER" bile getirse sabit hat yine işini yapardı. Sabit hattıda kesmeyi akıl eden bi hırsız varsa o zaman yapacak bi şey yok tabi. Bu sistemler dediğiniz gibi bi nebze insanı koruyor.

Orta şeker bir "JAMMER" 100 dolara Çinden alınabiliyor. 30 metre etki alanı var. İnternetten sipariş edilebiliyor. Hırsızlarında işi kolaylaştı.

• arkadaşlar ben ürün paketinin içeriğinde siren göremedim. siparişi de verdik bi gazla ama.
  • kullananların yorumuna baktımda .kumandası hiç çekmiyormuş. bu nedenle kullanamayanlar bile varmış.çünkü sernsörleri devreye kapının dışında girilmesi gerekli .ana cihazı kapı yanına koyanlar bile çekmediginden bahsediyor. abim başka marka kullanmakta. ondaki kumanda mükemmel sensörlerden bir tanesi 1 kat üstte olmasına ragmen mükemmel çekmekte. kumandası desen 100metreden aktif olur. bu aletin kumanda 3 metre anca çekiyormuş.içindeki piller demo geliyor degiştirilmesi ravsiye ediliyor fakat degişide bir işe yaramıyormuş.daha önceki kampanyadan alan 15-20 kişinin yorumlarını yazdım bilgilendirme amaçlı. saygılar

quote:

Orijinalden alıntı: bymami78

bu arada bu ne biçim site sipariş iptalide yok neyin ne oldugu belli degil.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • quote:

kullananların yorumuna baktımda .kumandası hiç çekmiyormuş. bu nedenle kullanamayanlar bile varmış.çünkü sernsörleri devreye kapının dışında girilmesi gerekli .ana cihazı kapı yanına koyanlar bile çekmediginden bahsediyor. abim başka marka kullanmakta. ondaki kumanda mükemmel sensörlerden bir tanesi 1 kat üstte olmasına ragmen mükemmel çekmekte. kumandası desen 100metreden aktif olur. bu aletin kumanda 3 metre anca çekiyormuş.içindeki piller demo geliyor degiştirilmesi ravsiye ediliyor fakat degişide bir işe yaramıyormuş.daha önceki kampanyadan alan 15-20 kişinin yorumlarını yazdım bilgilendirme amaçlı. saygılar

nerde yazıyor bu yorumlar ? nette doğru düzgün bir bilgi ve yorum bulamamıştım bu cihazla ilgili .
    link verirseniz biz de okuruz. ne aldığımızı bilelim en azından. gelince fazla hayal kırıklığı olmasın :)

edit: bu arada 93 kişi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 27 Ağustos 2009; 10:43:38 >

• quote:

bu arada bu ne biçim site sipariş iptalide yok neyin ne oldugu belli degil.

iletişimden ulaşırsan kısa zamanda mail ile dönüyorlar sana. iletişim'i bir dene bence...
    İlk alışverişim olacak ama ilgileri beni memnun etti umarım işleri sorunsuz yürür.

Saygılar.
  • ben bir ay önce excel alarm aldım görüntüsü aynı. kumandası süper çekiyor ve öyle sinek geçse çalanlardan değil. 120 tl para bayıldım kumanda ünitesi + 3 kumanda + 1 pır + 1 manyetik kontak + 1 iç siren + 1 dış siren. ben de 1 adet sipariş verdim bundan. bakalım en kötü ihtimalle sensörleri kullanırız diye düşünüyorum.

Acaba kumanada olayı nasıl olacak bilgisi olan var mı? Ek kumanda istesek bulabilir miyiz sizce? Bizim evde en az 4 kişide olması lazım ki giriş çıkışlarda sorun yaşanmasın bu konuda yapılabilecek birşey var mı?

Ayrıca, 2 tane alınması öneriliyorda ondan merak ettim yan komşu ile beraber alırsak bizim kumanda onların aletide kapatabilir mi (ya da onların ki bizimkini ).

Saygılar, iyi çalışmalar....

ARADAN 5 DK GEÇTİ ŞİMDİDE SİTE AÇILMIYOR. AMA ÜRÜNÜ KALDIRDIKLARINI GÖZÜMLE GÖRDÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymami78 -- 27 Ağustos 2009; 13:10:26 >

Orijinalden alıntı: tello2

Merhaba,

Acaba kumanada olayı nasıl olacak bilgisi olan var mı? Ek kumanda istesek bulabilir miyiz sizce? Bizim evde en az 4 kişide olması lazım ki giriş çıkışlarda sorun yaşanmasın bu konuda yapılabilecek birşey var mı?

Ayrıca, 2 tane alınması öneriliyorda ondan merak ettim yan komşu ile beraber alırsak bizim kumanda onların aletide kapatabilir mi (ya da onların ki bizimkini ).

Saygılar, iyi çalışmalar....

Ana üniteden seçilen şifreylede kapatılması mümkün.

• arkadaşlar ihale kapatıldı dikkattt SATIŞ BİTTİ İYİ HABER KAZIKLANMADIK İHALE ERKEN BİTİRİLDİ

EDİT : ARKADAŞLAR TESLİM ALINCA BURADA YORUMLARIMIZI YAZALIM. EN AZINDAN KURULUMDA FALAN BİRBİRİMİZE YARDIM ETMİŞ OLURUZ.

(BAŞLIK DEĞİŞTİRİLDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 27 Ağustos 2009; 13:16:53 >

Orijinalden alıntı: nocturneox

çok alıcı çıkınca erken bitirdiler bence
    yavaş mı yavaş mobil modem - avea
    ankara
    DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.