Şimdi Ara

Kablosuz Ağa Bağlı Bilgisayarları Görmek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
366.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Basit bir soru sorulmuş ama kimse bir kelime bile cevap yazmamış. Ben bir kez daha sorayım bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa seviniriz. Bizde bir çok kişi ortak kullanıyoruz. Ancak zaman zaman çok ağırlaşıyor. Ağa bağlı bilgisayarlardan Kimin nekadar kullandığını, hangi sitelere girdiğini öğrenebileceğimiz bir program varmı. Airtes hizmet sağlayıcı program var ancak o sadece toplamda nekadar kullanıldığını veriyor. O an bağlı olan bilgisayarların ne kadar kullandığını vermiyor. Yeri gelmişken bir soru daha sorayım. Ağa bağlı bilgisayarlara biz kendimiz IP vermezmiyiz yani o kişi hep anı IP ile bağlansın en azından IP si belli olur öle bir şey mümkünmü . Şimdiden teşekkürler.
  • Server dan nete giriliyorsa server üzerinden takip yapılıyor
    Ben bu tür program kullanmadım ama kullananlar var biliyorum

    İp leri sabit yapabilirsin basit bir işlemdir.
    Ama kullanıcı değiştirebilir
    O zaman da kısıtlı kullanıcı haline getireceksin
    Yetkilerini kısıtlayacaksın
  • peki telefonlardan girenlerde görülüyormu? veya başka tür cihazlardan? @ramazanyalcin
  • sağol birde istediğim birinin bağlantısını nasıl kesebilirim.
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    http://www.tamindir.com/internet-baglanti-programi/ al sana internet balantısı
    @Erdem2602 @Erdem2602
  • wireless network watcher programını kullanıyorum ben işe yarıyor. Tablet ve telefonlarıda gösteriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bercalan21

    Basit bir soru sorulmuş ama kimse bir kelime bile cevap yazmamış. Ben bir kez daha sorayım bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa seviniriz. Bizde bir çok kişi ortak kullanıyoruz. Ancak zaman zaman çok ağırlaşıyor. Ağa bağlı bilgisayarlardan Kimin nekadar kullandığını, hangi sitelere girdiğini öğrenebileceğimiz bir program varmı. Airtes hizmet sağlayıcı program var ancak o sadece toplamda nekadar kullanıldığını veriyor. O an bağlı olan bilgisayarların ne kadar kullandığını vermiyor. Yeri gelmişken bir soru daha sorayım. Ağa bağlı bilgisayarlara biz kendimiz IP vermezmiyiz yani o kişi hep anı IP ile bağlansın en azından IP si belli olur öle bir şey mümkünmü . Şimdiden teşekkürler.

    aynı seyi ben de arıyorum. wifi modem var bende. Benim pc kabloyla baglı wifiye kim, hangisitelere girdigini ve uzaklıgını vs görebilirmiyim?




  • gregom kullanıcısına yanıt
    uzaklığı bulmak zor onun için gpsli cihazlar ve yazılımlar gerekli. sadece wifiye kimin bağlı olduğunu görebilirsin. bu program basit ve kullanışlıdır.


    wnetwatcher


    kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 21 Mart 2016; 17:19:31 >
  • Wep arayüzü sayfasından mac adresleri ile bağlı bilgisayar veya mobil aygıt görünebilir.
  • web arayüzünden bakabiliyorum ama biraz daha detaylı olursa yani kullanım miktarları vs.. interneti kullanıcılardan birisi sömürüyoda onu bulmaya calisiyorum
    ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 22 Temmuz 2013; 15:32:12 >
  • gregom kullanıcısına yanıt
    Kullanım miktarları arayüz sayfalarında şimdilik yok malesef.
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    Peki engellersek kalıcı olarak devre dışı bırakabilirmiyiz ??
  • merhaba;

    Kuseyr arkadasımızın dedigi gibi net view komutu kullanabilirsin veya ipscanner ,wifishark gibi proglamlarda kullanabilirsin.

    ip scanner programını kullanımı kolay olması acısından tavsıye ederim.
  • command prompt ile net view komutunu çalıştırırsanız ağınıza bağlı cihazları görbilirsniz
  • MODEME BAĞLANANLARI VEYA KABLOSUZA BAĞLANANLARI GÖRMEK İÇİN

    (AirTies Network Assistant) Kullanmanızı öneririm. Bağlananların hepsini görebiliyorsunuz.

    http://airties.com/product-details.asp?pn=Air%205341&s=6&ci=104&i=4%201&cat1=Kablosuz%20%C3%9Cr%C3%BCnler%20&cat2=Kablosuz%20DSL%20ModemA%C4%9F%20Ge%C3%A7itler&dil=tr (seçenkleri doldurduktan sonra indirme işareti geliyor..)




  • Herkese iyi günler;
    Sorum şu bağlanan pc veya cihazların ne kadar kota tükettiklerini (anlık veya sonra farketmez) gösteren bir program var mı? Teşekküler
  • Bazı modemlerin ara yüzünden modemimize bağlı birileri varmı yokmu görülebiliyor ve bazı programlarlada modemimize bağlı birileri varmı görebiliyoruz
    sorum şu
    modemimize bağlı birini gördük nasıl engelleriz wireless şifremizi değiştirmeden.

    Teşekür ederim.
  • Konuyu hortlatacağım ama faydalı bilgi olduğu için ekleyeyim istedim. Bizim evin ağına da girmişler. Telefona fing network tools kurdum ve ağıma kaçak giriş yapanın MAC adresinin ekran görüntüsünü aldım. Sonra apartmandaki evime yakın olan dairelerden başlayarak gece tek tek saatten elektriklerini kestim. Her şalterden sonra programda ağımı güncelledim. Sonunda dairenin birinde acces pointin benim ağıma giriş yaptığını tespit ettim. Evlerine misafirliğe gittiğimizde acces pointten bende alıcam diyip inceleme bahanesi ile makineye bakarken etiketinden MAC adresini karşılaştırdım. Ev sahibi itiraf etti. Zaten ne zamandan beri ağa bağlı olduğu modemde log lanmış. Utancından 5 aylık adsl faturamı (350 TL) getirip elime saydı. Oops fazladan Tivibuyu da ödetmişiz o ayrı;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 7 Kasım 2015; 1:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan3156

    Konuyu hortlatacağım ama faydalı bilgi olduğu için ekleyeyim istedim. Bizim evin ağına da girmişler. Telefona fing network tools kurdum ve ağıma kaçak giriş yapanın MAC adresinin ekran görüntüsünü aldım. Sonra apartmandaki evime yakın olan dairelerden başlayarak gece tek tek saatten elektriklerini kestim. Her şalterden sonra programda ağımı güncelledim. Sonunda dairenin birinde acces pointin benim ağıma giriş yaptığını tespit ettim. Evlerine misafirliğe gittiğimizde acces pointten bende alıcam diyip inceleme bahanesi ile makineye bakarken etiketinden MAC adresini karşılaştırdım. Ev sahibi itiraf etti. Zaten ne zamandan beri ağa bağlı olduğu modemde log lanmış. Utancından 5 aylık adsl faturamı (350 TL) getirip elime saydı. Oops fazladan Tivibuyu da ödetmişiz o ayrı;)

    harbi psikopatmışsın




  • Huawei HG253s de nerede görebiliriz ayarları?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.