Şimdi Ara

Kablosu bozulmayan kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibari ile elimdeki son kulaklık olan Shure e3Cnin kablosunun jackında temassızlık oluşmaya başladı(ki şimdiye kadar gördüğüm en sağlam kabloydu) .Şimdiye kadar alıp da kablosu bozulmayan kulaklık kalmadı ve üstelik bir dolu para sayıyoruz bu kulaklıklara.Bu durum sizce de biraz ayıp değil mi? Westone3 falan alsam kablosu yine bozulur mu? artık pes etme noktasına geldim dostlar, derdime bi çare bozulan jackı en sağlam şekilde nasıl tamir ettirebilirim.

kablosu bozulan kulaklıklarım

Sennheiser IE4
    Bose In Ear
    Etymotic Isolator ER6i(bunun kablosunu yapan mühendisi bulsam gölgede dinlenip dinlenip döverim zaten)
    Shure E3C
    İphone Kulaklığı

• Jack ucunu değiştirebilirsiniz hocam ama tabiki orjinalinden biraz daha kaba olacaktır fakat kulaklığı kurtarmak adına bence değer.Kaliteli jack uçlar bulunuyor.Ben genelde sorun çıkınca değiştiriyorum,hatta komple kabloyu değiştirip daha kaliteli kablo da takılabiliyor.
    Kendiniz yapamıyorsanız kadıköyde de yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Jack ucunu değiştirebilirsiniz hocam ama tabiki orjinalinden biraz daha kaba olacaktır fakat kulaklığı kurtarmak adına bence değer.Kaliteli jack uçlar bulunuyor.Ben genelde sorun çıkınca değiştiriyorum,hatta komple kabloyu değiştirip daha kaliteli kablo da takılabiliyor.

daha önce o oem jacklardan çok taktım ancak hem görüntüsü kötü hem de ömrü çok kısa oluyor.bu işi daha profesyonelce yapan bir yer arıyorum, çünkü oem jacklardan takılırsa eminim çok kısa sürede yine bozulacaktır.
  • Ucuz jacklerden bahsetmiyorum hocam,neutrik'in kaliteli altın kaplama jackleri mevcut.
  • vsonic çok kaliteli kablo ve jack a sahip.R07 yi incelebilirsiniz.
  • shure yeni serisinde değişebilen kablo kullanıyor. bozun kabloyu, yenisini takın. kablo fiyatları 30$

Kablosu bozulmayan kulaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Jack ucunu değiştirebilirsiniz hocam ama tabiki orjinalinden biraz daha kaba olacaktır fakat kulaklığı kurtarmak adına bence değer.Kaliteli jack uçlar bulunuyor.Ben genelde sorun çıkınca değiştiriyorum,hatta komple kabloyu değiştirip daha kaliteli kablo da takılabiliyor.

kadıköyde nerede yaptirabilirim acaba? ben de shure se210 model kulaklığımın kablosunu degistirmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.