Şimdi Ara

Kablonet WOW ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir wow oynamaktayım, son 3 aydır Antalya'dayım kablonet internet kullanıyorum ne yaparsam yapayım wow eu serverlarında 150 sabit pingim var müşteri hizmetlerini aradım bana sorunla ilgili mail attırdılar tabiki müşteri hizmetlerini aramadan önce sorun oyundan yada bendenmi diye denemedgim yol kalmadı ama ne yazıktır ki aynı mahalledki arkadaşıma wow serverlarına ping attırdıgımda aynı pingi alıyor, kendi pc'me hiçbir degişiklik yapmadan telefon internetimi bagladıgımda 70ping alıyorum sorun ipmim izledigi yol bunun hakkında mail attım ama bana hedef ip adresinin amerika üzerinden anons edilmesi kaynaklı sürelerin uzadıgı tespit edilmiştir dendi çokta birşey anlamadım açıkcası benimle aynı sorunu yaşayanlar varmı yada çözüm önerisi olan ?




  • IP adresi nedir oyun sunucusunun ?

  • tanerss kullanıcısına yanıt

    185.60.112.157 -58-59

  • darkmumo kullanıcısına yanıt

    VDSL ve kablonet'e aynı anda erişimim var. VDLS'de pingler normal iken kablonetde yerlerde geziyor. Aynı sorunu başka oyun sunucuları ile de yaşıyorum. Eskisi kadar oyun oynuyor olsaydım çoktan iptal etmiştim kabloneti.



    Kablonet WOW ping



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerss -- 14 Mart 2024; 8:5:39 >
  • tanerss kullanıcısına yanıt

    testler için teşekkürler, bende değiştiricem kabloneti ama malasef fiber yok ve en yüksek türknet veriyor oda 46mbit

  • izmir trsol fttb


    Pinging 185.60.112.157 with 32 bytes of data:

    Reply from 185.60.112.157: bytes=32 time=55ms TTL=238

    Reply from 185.60.112.157: bytes=32 time=55ms TTL=238

    Reply from 185.60.112.157: bytes=32 time=55ms TTL=238

    Reply from 185.60.112.157: bytes=32 time=55ms TTL=238


    Ping statistics for 185.60.112.157:

      Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

    Approximate round trip times in milli-seconds:

      Minimum = 55ms, Maximum = 55ms, Average = 55ms

  • Kablonet WOW ping

    fixnet n-n metro internet amasya/merkez

  • testler için teşekkürler dünden beri ping degerlerim 60-65 e düştü hiçbir arıza kaydı açmamıştım umarım hep böyle kalır

  • Konunuza şans eseri denk geldim, biraz uzun sürdü hesabımın şifresini hatırlamak. Biz de 5arkadaş SüperOnlineFiber kullanarak WoW oynuyoruz sanırım aynı dertten muzdariptik. Tam sizin derdinizi anlamadım ama sanırım aynı problemi yaşıyorduk. Bütün battle.net oyunlarında gereksiz yüksek ping, aşırı yavaş download hızları. Oyun içerisindeyken tek layerda sorun yok (valdrakken, stormwin-orgrimmar) ne zaman başka realmdeki oyuncularla biraraya gelseniz ping sorunları(mythic+,raid,battlegroun), anlık oyundan DC ettirecek kadar ping problemleri? Sorun direkt olarak süperonline ile battle.net arasında bir bağlantı probleminden çıkıyor. Süperonline altyapısı üzerinden mi fiber hizmeti alıyorsunuz? EĞER DERDİNİZİ ANLAYACAK birini bulabilirseniz müşteri hizmetlerinde anında çözülüyor. Kendi panelleri üzerinden 30-40saniyelik bir ayar,güncelleme,modeme reset atıp çözmüştük problemimizi. Tek çareniz derdinizi anlayabilecek birini bulmak çünkü maalesef anlamıyor müşteri hizmetleri çalışanları. Biz en son 5kişi aynı anda arayıp "WoW oynayan birini bulun" diyerek saçma şekilde çözmüştük problemi. Şansımıza bizi bağladıkları kişi de WoW oynuyordu, yukarıda da anlattığım gibi derdimizi anında anlayıp çözmüştü problemi. Özetle ÇOK SAÇMA gelecek ama müşteri hizmetlerinden online oyun oynayan birini bulmaya çalışıp ona anlatmayı deneyin derdinizi, belki o şekilde bir çözüm bulabilirsiniz.





  • Meert. kullanıcısına yanıt

    kendi kendine çözüldü şuanda 60ping sabit alıyorum hiç arayıp kurcatlama niyetinde degilim sorun tekrar ederse dediginiz gibi bir yol izlemek mantıklı çünkü sorun anlayacak birini bulmak gerçekten zor oluyor

  • Kablonet WOW ping


    Kablonet Ankara

  • mertcangokgoz kullanıcısına yanıt

    Ben sadece TT VAE müşterileri Vodafone ile çıkıyor sanıyordum size yeni GPON gelmişti hocam doğru mu hatırlıyorum?

  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Evet doğru hatırlıyorsunuz, kablo fiber üstünden yaptım testi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.