Şimdi Ara

Kablonet TTVAE - DSL 50MBit Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; yıllardan beridir 100Mbit SOL kullanıyordum. Maalesef doğru drüst başka bir fiber altyapı yok burada. Kablonete baktım. 50Mbite kadar DSL diyor. Ben Türksat merkez ile görüştüm, 75MBite kadar TTVAE destekliyor dedi. Ben TV hizmeti de alacağım ama fiyat olarak SOL ile aynıya geliyor. Maalesef DSL de ucuz tarifeler yok. Siz yine de Kablonet mi tavsiye edersiniz yoksa SOL'dan devam mı? Kafam çok karışık açıkçası. Ya da TTNet üzerinden mi devam etsem VDSL bilemedim. SOL'ü biraz önce iptal ettim e-devletten. Tabi interneti hemen kestiler saolsunlar. 3-5 gün içinde karar vermem gerekiyor. Sizin o değerli bilgilerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yazlıkta sizinle benzer durumdaydım vdsl 65 mbit altyapı gözüküyordu. Türknet tercih ettim gayet memnunum. Hatta keenetic modem ile ince ayar yaptım 70-75 mbit arasını gördüm bazı günler. Upload da 20 mbit civarında dolaşıyor. Kablonete göre biraz pahalı geliyor aylık bazda düşününce ama parasının hakkını veriyor bence. Taaahhüt verme şartı falan da olamamsı cazip gelmişti bana. Kullanmadığım aylar donduruyorum aylık 100 tl den... tavsiye ederim :)

"Kader dedigimiz şey, hakettiklerimizdir... " Albert EINSTEIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VODAFONENET FİBER PİNG SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.