Şimdi Ara

KabloNet Modem/Router Önerisi(Docsis 3.0) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
21
Favori
135.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 ay önce Uydunet aboneliğim başladı. 100mb paketi tercih ettim. Sadece internet kullanıyorum Infinity401

DOCSIS 3.0 24X8 KABLOSUZ MODEM (4 PORT) modem takıldı. Kablosuz olarak kullanıyorum. Kullanmaya çalışıyorum.

Sürekli bağlantı kopuyor speed test skorları zaten ilginç bir deniyorum 80mb bir deniyorum 2 mb alıyorum çok tutarsız. Kayıt açtığımda da sorun yok diyorlar.

Çareyi Xiaomi Router 4A alarak bulmaya çalıştım o da çare etmedi Lan ile bağlandığımda yine aynı tutarsızlık devam ediyor.

Kanal değişimlerini denedim olmadı.

Router denedim aynı

AP özelliği denedim xiaomi ile yok değerlerde iyileşme çekim gücünde değişim yok.

Çaresi nedir, fikri olan lütfen paylaşsın :)

https://forum.donanimhaber.com/kablonet-ana-konu--6788284-3195#159316748 bu konu başlığına da ilettim, cok caresiz kaldım, acil çözüme ihtiyacım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegal-dead -- 12 Ağustos 2024; 16:49:48 >

• illegal-dead İ kullanıcısına yanıt
    Teknik konularda çok bilgim yok ama acaba apartman kutusundan dairenize gelen kabloda bir sıkıntı olabilir mi?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Wan üzerinden router bağladım 1 hafta deneyeceğim.
    Söylediğimiz çok mantıklı eğerki onlar sadece kutuya kadar kaliteyi görebiliyorlarsa dediğiniz gibi iç hatta problem var. Son çare onu yenileteceğim.
  • kabloyla bağlantı sağladım.

• 1GBPS GPON Bağlantı yapıldı evime. ZTE ZXHN F6600 modem bağlandı en yeni modem bu dedi arkadaş kullanan arkadaşlar var mı yapmamız gereken bir ayar vs varmıdır daha iyi kullanım için

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.