Peki hocam videodaki gibi bağlayıp çalıştıramıyor muyuz bu iki cihazı |
|

1 Mobil
Peki hocam videodaki gibi bağlayıp çalıştıramıyor muyuz bu iki cihazı |
|
|
Hocam geç oldu biliyorum ama sorması ayıp olmazsa nesi aklınıza yatmadı yani sizce niye işimize yaramaz? Video firmanın kendi ürün tanıtım videosu o yüzden doğru olması lazım diye düşündüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 10 Ekim 2020; 1:34:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Video'daki sistemin aynısını yukarıda bahsettiğim çin malı modemle kurdum, hiçbir sorun yaşamıyorum. Alın, arkasındaki mavi porta diğer modemden çıkan ethernet kablosunu takın bitsin. Wireless tüm eve yetecektir. Ve evet, evde iki wireless olacak. Ancak Netmaster'ın modem ayarlarından wireless'ı kapatıp, sadece Tp-Link'in wireless'ını aktif bırakabilirsiniz. |
|
TP-Link Mesh sistemi sayesinde kablosuz bağlantı problemim yok. Ancak Netmaster Kablo modem bozulma emareleri gösteriyor, sık sık kopmalar yaşıyorum. Zaten kablo modem üzerinden "kablosuz" bağlantıyı kapatarak kullanıyordum. Sorun yaşamayacağım, wi-fisini kullanmayacağım kablo modem öneriniz olur mu? Aslında elimde docsis 2.0 eski kablo modemim de var (wi-fi yok üzerinde). Wi-fi'ye ihtiyaç duymayacağımdan ona geçsem, yine de 50 Mbit hızı sağlar mı bana? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 10 Ekim 2020; 12:46:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 10 Ekim 2020; 14:54:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 15 Ekim 2020; 12:17:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ubee evw32c 300-350 lira yazmışlar 1-2 ilan gördüm de bu kadar para ediyor mu cidden bu modemler? :) neyse buldum bir tane 230'a aldım :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 17 Ekim 2020; 22:30:57 > |
|
|
Uzun zamandır kullandığım Motorolla SBG6580 Modemimimden aşağıdaki logları almaktayım. Mon Nov 09 09:23:21 2020 Critical (3)Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out;CM-MAC=64:55::ad;CMTS-MAC=00:01:5c:;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; Mon Nov 09 09:19:21 2020 Critical (3)16 consecutive T3 timeouts while trying to range on upstream channel 1;CM-MAC=64:55:ad;CMTS-MAC=00:01:5c:;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; Mon Nov 09 09:19:21 2020 Critical (3)Unicast Maintenance Ranging attempted - No response - Retries exhausted;CM-MAC=64:55:ad;CMTS-MAC=00:01:5c:;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0; İnternette zaman zaman hız düşmeleri ve problemler yaşıyorum. Modemin wirless üzerinden sorun yaratabileceğini düşünerek modemi bridge moda alıp Assus Router ile bağlandığımda da problem devam ediyor. Müşteri hizmetleri sinyal değerlerimin düşük olduğunu söyledi. Gelen teknik servis yaptığı ölçüm ile sinyal seviyesinin normal olduğunu söyledi. Modemin sinyal seviyeleri aşağıdaki gibi; ![]() Bu durum hakkında bir fikri olan yada benzeri bir problem yaşayan var mıdır? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 9 Kasım 2020; 23:28:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 9 Kasım 2020; 23:26:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
iyide docsis 3.0 olayı daha fazla kanalı birleştirip kullanma değil mi, benim eski 2.0 modem de böyle az kanal kullanıyordu |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000hasan -- 11 Kasım 2020; 19:18:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |