Kabloluda sorun yaşamıyorsanız kıyın biraz paraya wifi 6 router alın geçin. Vaktinize yazık. Belki daha iyileri vardır veya daha düşüğü işinizi çözer belki ama bu işinizi çözer. 380 metre kare evde 2 tane kullanıyorum. 40 tane cihaz bağlı en ufak yavaşlama tekleme yapmıyor. Aynı anda ağır yüke giren cihaz sayısı 2 ama telefonları da sayarsak toplam 4 ama pek aynı anda kullanılmıyor. AX6000 geliyor veya wifi6E modelleri de alabilirsiniz. Ama ben şahsen wifi 7 bekliyorum. Asus TUF Gaming AX5400 OFDMA AiMesh AiProtection Pro Aura RGB Gaming Router Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-ax5400-ofdma-aimesh-aiprotection-pro-aura-rgb-gaming-router-2435513?magaza=eternal&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjw44mlBhAQEiwAqP3eVgw_Rd0VzPnI3ZlcY5zbsPVJ7vcgn_OIJtFgMVcnxzXheH73d0916xoCaSoQAvD_BwECin malı yeni kablonet modemin wifisi iyimiş ama coexsiel sinyal olayı iyi değilmiş. Teknik ekip öyle dedi. O yüzden en iyi çözüm. Netmaster 401 yanına router almak min ax destekli wifi6 mesh desteği olan bir router. Nvidia shield pro ile local 4k videoları wifi üzerinden takılmadan oynatabiliyorum. VR gözlüğümü kablosuz wifi üzerinden kullanabiliyorum. Bunlar çok güç isteyen şeyler. Streamerlar da max 100 mbit ile sınırlı olduğum için. Onu fazlası ile karşılıyor. Böyle bir cihaz aldıktan sonra sorun yaşıyorsanız. Kablonet ile çözmeniz lazım. wifi şu bu kablonet çözüm üretemez. Evdeki cihaz sayısı bile modemleri kilitleyebiliyor. netmaster broadcom cip olduğu için ben broadcom cipli router aldım. Yaz ayları geldi verdikleri modemler ısınacak. O yüzden birde fan üfletebilirsiniz. Ürün açılınca garanti dışı kalacağı için ben dışardan fan üfletiyorum. En azından bir serinlik veriyordur. |