Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rotasyon2022 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
68.749
Cevap
461
Favori
3.853.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: modakartalı

10 mps de sorun var diye 1 mps ye döndüm o da yerlerde geziyor paket kayıpları 58-69 arası

Bağlantı hızının paket kaybına etkisi yok. Sorun nedeni yapı

• bugün 21:00 gibi internet'te fena bir yavaşlama vardı. pingtest sonuçları LineQuality D ve Loss 8% çıkıyordu. Tabiki hatların yoğunluğundan kaynaklanıyor. PrimeTime'da darboğaz... Aynı saatlerde ADSL (Muğla) çok iyi durumdaydı. (Benim İstanbul'dayım)

Gece 02:00'den sonra yaptığım test sonuçları şöyle;

Uydunet çağrı merkezi ile görüştüm, altyapı sorunlarıyla ilgili şikayetlerinizi destek@uydunet.net mail adresine aktarabilirsiniz dendi.

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Suç detayda saklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Az önce 24.50 lik Şubat ayı faturasını ödedim.Resimde gözüken 9.24 lik rakam nedir.?

Bu ayki faturanızda hiç böyle birşey yok mu?

Aboneliği başkasından devirmi aldınız? Bana devir nedeniyle olmuştu böyle birşey.
    20mbiti 2bin tl satmaya devam etsinler....

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Adsl e dönmeyi düşünmeye başladım. 1mbit hat torrentte bile 50 60 kb ile DL yapıyor.

usta sende bir sorun var ozaman bende full çekiyorum torrentte 118 ile sadece torrenttemi yoksa başka yerlerdedemi böyle düşük hız?

aha bu da testlerim.

Az önce Superonline DSL e başvurdum. fiberde eli kulağında o gelene kadar Adsl kullanırım.

• Son birkaç gündür bağlantı hızı verimliliği berbat.

Asus N56VZ - Intel i7 3610QM - 8GB DDR3 - Nvidia GT650M 2GB - 15,6" FHD LED
    480GB Sandisk Extreme SSD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Win7 Home Premium
    Donanım Haber Forum Katılım Zamanı: 19 Ağustos 2001
  • hocam bende hiçbir sorun yok hatta 3 kişi kullanıyoruz ne oyun oynarken nede sitelere girerken nede download yaparken hiçbir sorunum olmuyor ondan garibime gitti bu hızlar allalla bir terslik var 126 dan bişe çıkmadımı belki bölgesel bir çalışma falan filan vardır arıza tespit için başvurun gelsinler

adslde kullandım hem servisleri berbat hemde attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum geri kabloya geçtim
  • adana'da uydunet in durumu nasıl acaba? şu an ttnet kullanıcısıyım. 8 mbt a kadar kullanıyorum ama bana verdikleri 1mbit. bu da tivibu devreye girdikten sonra, mart ayı başında başladı. daha önceden sorunum yoktu. bu, 8 megabit harika ama yanındaki e kadar biraz aldatmaca haline geldi. yüzde elliye varan indirim der gibi. yani, kızgın bir ttnet kullanıcısıyım. ama, merak ediyorum? adana'daki uydunet in durumu nasıl? ilgilenen olursa, şimdiden teşekkürler.

hatta ekleyeyim: cemalpaşa caddesi civarı oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyisgolvey -- 7 Mart 2010; 9:14:13 >

• Hız bugün çok iyi.

2Mbit Edirne
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: mdk404

@gokmavı

Aboneliği başkasından devirmi aldınız? Bana devir nedeniyle olmuştu böyle birşey.

Hayır hocam devir almadık.
    Life is complicated.I don't killed people,don't smuggled people,don't sold people...Perhaps here,last year things will be a different.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi

windows 7 de kablonet ip nasıl değiştirilir?

Vermiş olduğum linkdeki @Death Time nikli üyenin mesajını inceleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33393292/mpage_2/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemyisgolvey

adana'da uydunet in durumu nasıl acaba? şu an ttnet kullanıcısıyım. 8 mbt a kadar kullanıyorum ama bana verdikleri 1mbit. bu da tivibu devreye girdikten sonra, mart ayı başında başladı. daha önceden sorunum yoktu. bu, 8 megabit harika ama yanındaki e kadar biraz aldatmaca haline geldi. yüzde elliye varan indirim der gibi. yani, kızgın bir ttnet kullanıcısıyım. ama, merak ediyorum? adana'daki uydunet in durumu nasıl? ilgilenen olursa, şimdiden teşekkürler.

hatta ekleyeyim: cemalpaşa caddesi civarı oturuyorum.

hocam 1 mbit kullanmaktayımayrıca 3 kişi kullanıyoruz modem net master cbv-700 gibi bişeler yazıyor wireless falan var ve şu ana akdar hiçbir sorun yok torrentte 118 kb civarı üstü ve altı olarak kullanıyorum hızı güzel adsl ye nazaran çok iyi bir ara kızıp çıktım biri internete girdim ucuz olur diyerek ve wireles olması için ama büyük hata yaptığımı anladım geri döndüm kabloya :) anlıcan attan inip eşşeğe binince anlıyoruz durumu:)

• birazdan gidip 2 yıl sözleşme yapıp modemi almayı düşünüyorum. nasıl olsa bizim site yönetimi fibernet ile anlaşmayacak site bahçesi çok değerli ya kazdırmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: mdk404

@gokmavı

Hayır hocam devir almadık.

internetiniz fatura nedeniyle kesilip, ondan sonra faturayı yatırıp açılması için telefon etmiş olabilir misiniz?

iki defa geç yatırma ücreti alınmış gibi. telefon edilip aktive ettirildiğinde genelde böyle olur. hem sistem, hem de telefondaki operatör aktive ettiği için çift ücret yansıyor. telefon edip bir sonraki aya mahsup edilmesini talep edin. şu sıralar çok yaşanıyor bu durum.
    fatura sistemlerini yeniliyorlardı -aylardır yeniliyorlar ya neyse-

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.