Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
68.749
Cevap
461
Favori
3.853.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 1...1719...3435343634373438
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zam tehlikesi var mı? 40gün kalmış, kapatıp mobilden mi kullansam(+300TL mobil faturasına alabiliyorum), yoksa taahhüt mü uzatsam bilemedim?

Online işlemler üzerinden bütün tarifeler açık ve başvurulabilir görünüyor(Fiber binaya geldi ama geçmedik). ZN modemle 100Mbps alıyorum ama son aylarda stabilite sorunları yaşanıyor. Altyapı mı, modem mi yoksa komşulardan birinde yaşanan bir sorun mu buna sebep oluyor bilemiyorum(Bir defasında daireye modemi kontrol etmeye gelmişler başka bir komşunun şikayeti sebebiyle). Hıza ihtiyacım olmadığı için Mevcut Müşteriye Özel 4'ü Bir Arada Kampanyası (24 Ay Taahhüt) Son Başvuru : 04.02.2027 kampanyası ile 25Mbps düşünüyorum, ihtiyaç olursa artırılabilir.

• Beyler yeni kentsel dönüşümden çıkmış bir binaya taşındık. Sitelerinden altyapı sorgulamaya girdiğimde güzel haber dairenizde ftth altyapısı var diyor fakat kablonet altyapısı yok diyor. Bu durumda kablonet kullanabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 yıldır Kablonet kullanıcısıyım. Ping değerlerim TTnet ve diğer firmalara göre bir tık yüksek olmasına rağmen KabloTV ve uygun fiyat gibi cazip nedenlerden dolayı kullanmaya devam ediyorum. Önümüzdeki ay başka bir yere taşınıyoruz. Yeni adres için sorgulama yaptığımda FTTH ile 1000 Mbps hız verdikleri gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da Telekom ile ortak altyapı kullanıyoruz denildi. Kablonet Telekom'a göre yine fiyat olarak daha avantajlı ancak Telekom üzerinden hizmet verecekleri için pinglerin daha yüksek çıkma ihtimali var mıdır? Ayrıca KabloTV dahil paket alsam KabloTV'yi Telekom altyapısı ile nasıl verecekler?

Telekom tarafında her ilde pop noktaları yok büyük şehirler harici trafik dolaşacağı için biraz ping artış olabilir ama Docsis'ten geçiyorsanız GPON sayesinde eşitlenebilir. KabloTV işi IPTV yani TV her yerde ile veriliyor.

• Türk Telekom altyapısı ile kullanabilirsiniz evet üst mesajlarda da yine TT altyapısı çok sorulmuş aslında seneler önce ayrı bir konu açmıştık ama buranın gölgesinde kaldığı için pek dikkat çekmedi yine de bazı ping, tracert ve tarife bilgileri var isteyenler geçmiş sayfaları inceleyebilir.

@AdvocateD

KABLONET [ANA KONU]
    KABLONET [ANA KONU]donanımhaber forum
    Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/turksat-fiber-vdsl2-kullananlar-kulubu--154784613

Mevcut kablonet gpon fiber aboneliğim vardı taahhüdüm bitti.

Sisteme giriş yapıp modem kiralama istemiyorum seçeneği ile yeni gpon fiber taahhüd imzaladım

Daha sonra modem tanımlaması için müşteri hizmetlerini aradım fiber alt yapıda kendinize ait modem kullanmamazsınız diye tutturdu müşteri hizmetleri, fiber alt yapı olmayan hizmetlerde kendinize ait modemle hizmet alabilirsiniz sadece diyor.

Gerçekten böyle mi yoksa işi bilmeyen bir temsilciye mi denk geldim deneyimi olan yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ankara
    Beypazarı
    https://www.ankarasoruyor.com
  • htulay H kullanıcısına yanıt
    Piyasadan daha ucuza nasıl satıyor hayret

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eğer öyleyse kendinizin modemi olmaz. Ont ayrı ise itiraz edilmesi saçmalık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.