Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: inceoktay Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
65.237
Cevap
417
Favori
3.509.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32583259326032613262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten 4mbps upload verdiler :) aynı hatta vodafone net kullanıyordum (yine ttnet altyapısı) onda 20mbps upload vardı. Suçumuz ingiliz şirket yerine devlet şirketi kullanmak heralde.
    KABLONET [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Turksat TV Heryerde yi akıllı TV uygulaması üzerinden (verilen Android TV box üzerinden değil) kullanan varmı acaba? Varsa yorum yapabilir mi? Eğer akıcı olarak kanallar izlenebiliyor ise box almadan doğrudan akllı tv'mden kullanmak istiyorum.

teşekkürler.

• MaedHrOS kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum bu soruların cevabını.

Binadan birisi fibere geçerse tüm bina geçer gibi bir şey duydum. Acaba sırf ilk kurulum yapılsın diye bağlatsam mı diye sormuştum ara şirkete, farketmez dediler, karar alındıktan sonra yenileme bir şekilde yapılır denildi. Aslında ne ekstra hıza ihtiyacım var ne de modeme kira ödemek isterim ama sonradan bu kurulum yapılmaktan vaz geçilebilir diye düşünerek sormuştum.

• Statik ip ücreti 110 TL olmuş. Vay babam var. İpv6 ya geçsek de kurtulsak şundan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doruk. kullanıcısına yanıt

Apartman otomatiği de devre dışı kalıyor mu?

• Harici DNS kullanımına artık izin verilmiyor değil mi? Sorun çıkarıyorlar.

• Carpocalypso kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu değerler kablo internet (docsis) için bu şekilde değil mi?

• MajörParite kullanıcısına yanıt

Hayır atan sigorta, yanmayan ışık vs bir şey yok, sadece o cihaz kapanıyor. Sorunu doğru tespit ettim de telefonla ulaştığımız arkadaşlar daha önce o kutunun resmini dahi görmediği için derdimi anlatıp aksiyon alamayınca 15 dakikalık süreç 15 günde uzadı.

Tam olarak 15. günde arıza kaydının daha bize yeni düştüğünü söyleyen bir ekip geldi.

Elektrik hattı ile ilgili problem var diye göndermişler, seslerini duyup aşağıya indim. Adam daha apartmana girdiği anda bunun değişmesi lazım böyle sesli çalışmamalı dedi.

Merkeze bildirmesine rağmen merkez değişime izin vermedi ve kablo hattını değiştirip gittiler.

Adam insan evladı çıktığı için bana numarasını bıraktı ve tekrar giderse haber vermemi istedi, tekrar gitti tabi yarım saat içinde.

Haber verdikten 2-3 saat sonra da eski model bir kutuyla geldi saat başı kesinti olduğu için idare etsin diye getirmiş, yenisiyle değiştireceğim dedi de şu an için bir önemi yok internet gitmesin yeterli durumundayız.

• 200 mbit tarife için ne yapmak gerekiyor tam olarak? Müşteri hizmetlerini arıyorum 200/20 paket gözükmüyor hattınız için diyor başka bir bilgi alamıyorum nasıl yapabiliriz bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpocalypso

Gerçekten 4mbps upload verdiler :) aynı hatta vodafone net kullanıyordum (yine ttnet altyapısı) onda 20mbps upload vardı. Suçumuz ingiliz şirket yerine devlet şirketi kullanmak heralde.
    KABLONET [ANA KONU]

100 mbit icin 10 degil miydi upload ? ..dsl mi bu ( kablonet uzerinden)

• mokbu kullanıcısına yanıt
    Siz sistemden paket tarife değişikliği olarak göremiyor musunuz?

Bir ara geçişler kapatıldı denmişti belki hala aktif olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

200e geçmek için bir kaç kere aradım şu an alım yapmıyorlarmış. çalışmalar devam ediyormuş :)

• trtunski T kullanıcısına yanıt

Bir kaç kez taciz edercesine aramam sonrasında başka bir birime yönlendirdik sizi arayacaklar dediler. 3-4 gün sonra bir arama geldi Kablonetten 1 ay önce güncellediğim 2 Yıllık tahhütümı 300TL cayma bedeliyle iptal edip yeni Tahhüt yaptırarak 200/20 paket almama yardımcı oldu arayan beyfendi. Biraz zorlarsanız bir şekilde çözülüyor ancak mevcut müşteri için tahhüt iptali gerekebilir tahhüt sonundaysanız cayma bedeli çok daha yüksek çıkacaktır. Şuan aktif 200/20 tarifedeyim DOCSIS 3.0 ile.

Edit: Ayrıca yeni yapılan tahhüt 1 ay önceki onayladığım tarifeden biraz daha ucuz oldu. Sanırım yeni müşteri olarak giriş yaptılar beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 31 Mayıs 2025; 18:10:22 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Bu Kablotv'yi router ile çalıştırma olayında routera OpenWRT kurunca, ayarlar içinde "VLAN ID" diye birşey girmek gerekiyormuş sanırım.

Gerçi Kablonet kullanıcı adı ve şifre doğrulaması yani PPOE ile bağlamıyor müşterilerini internete ama, aşağıdaki videoda öyle diyor diğer ISP' ler için... :)

https://www.youtube.com/watch?si=rb4-5V3DDksi2BcH&v=fvZOom_jB3w&feature=youtu.be

Buna göre, Kablonet için girilmesi gereken "VLAN ID" nedir, kaçtır bilen var mı? (Genelde 8.x şeklinde olup x yerine yazılıyormuş bu değer...)

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederlm... KABLONET [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilalpman -- 31 Mayıs 2025; 19:12:28 >

• 46

• mokbu kullanıcısına yanıt

Benim cayma bedeli cok yuksek cikiyor su an 100/20 kullaniyorum. Gecis aktif olunca gecis yaparim artik.

• trtunski T kullanıcısına yanıt

Eğer geçmek istediğiniz kampanyada ödeyeceğiniz fatura mevcut fatura bedelinizden düşük değilse cayma bedeli çıkmaz diye biliyorum ben. Örneğin 30 Nisan'da biten mmö 4ü 1 arada kampanyasına 100/20Mbps ile dahil olmuşsanız şu an fatura bedeliniz 429TL+varsa cihaz kirası. 1 mayıs'ta başlayan mmö 4ü 1 arada kampanyasına 200Mbps 469TL ile cayma bedelsiz dahil olabilmeniz gerekir. Cayma bedeli çıkmaması için fatura tutarınızın düşmemesi gerek. Bu şekilde yani fatura tutarınızda azalma olmadan yeni kampanyaya dahil olmanız durumunda cayma bedeli çıkıp çıkmayacağını müşteri hizmetlerine sormuş muydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 31 Mayıs 2025; 21:58:33 >
  • bparker B kullanıcısına yanıt

Su an 200 icin alim yok. Yoksa sizin dediginiz gibi yapan aroadaslar olmus. Her aradigimda calismalar devam ediyor diyorlar.

• 2 haziran itibariyle biten tahhutumu musteri hizmetlerini arayarak bugun uzattim.
    tarife icerigi; 24 ay 4 u bir arada kampanyasi gumus paket, ust yayin kablotv + sinirsiz 100 mbps internet ilk 12 ay 514, sonraki 12 ay 614 tl.

ayrica gpon altyapi ne zaman gelecek diye sordum turksat il mudurlukleri bunu mahalle mahalle belirliyor dedi ve gelmeden once de sms geliyor dedi.

200 mbps hiz icin de talep olusturuyoruz, uygun port varsa ona gore yararlanabiliyorsunuz dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TTNet altyapısından veriyorlar ama en fazla 4 mbps upload. Bu hangi kafadır anlamak mümkün değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 32583259326032613262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.