Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68.017
Cevap
446
Favori
3.802.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: @dministrator

Hız testi yapan arkadaşlar acaba hangi siteden yapıyor?
    speedtest.net'den yapınca hız çok yavaş çıkarken, Türksatın sitesinden yaparken 20 kat daha hızlı çıkıyor, fark inanılmaz. Ookla 1 Mbit derken, Türksat 19 Mbit diyor

speedtest sitesinde direkt başla'ya tıklarsanız en yakın serverdan ölçüm yapar ki bu çok net bir sonuç vermez.. haritadan kendiniz server seçin, bi server ile düşük bağlantı kurmuş olabilir başka serverlarla tekrar deneyin, yine düşük sonuçlar alırsanız sorun var demektir

Bunlar taahhüt verilmeden alınan normal tarifeler. Bir sorun çıkmaz. Alırsınız, beğenmediğiniz zaman başka tarifeye geçersiniz.
    Ayda bir defa tarife değiştirme hakkınız var.
    Kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: Chinuk

Rica ederim.

Bunlar taahhüt verilmeden alınan normal tarifeler. Bir sorun çıkmaz. Alırsınız, beğenmediğiniz zaman başka tarifeye geçersiniz.
    Ayda bir defa tarife değiştirme hakkınız var.
    Kolay gelsin.

Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[simage]
    KABLONET [ANA KONU]
    [/simage]

KABLONET [ANA KONU]
    Uydunet'in bana verdiği modemin performansında bir sorun yok ama kalas gibi. Salonda durduğu için göze çok batıyor. Airties modemim vardı bundan önce, (Buradan bakabilirsiniz) onu bağlasam bir sorun veya kayıp olur mu? Teşekkür ederim.

edit: KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 17 Aralık 2013; 16:29:20 >

• Bu sanırım normal bir sonuç 20 Mbit bağlantı için.
    KABLONET [ANA KONU]

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Yeni Uydunet 20MBps internet bağlattım. TTnet'ten kurtulduğuma acayip mutluyum şu an. 24 ay taahhütlü ama TTnet'e o kadar katlandık zaten. Bir sorum olacak;
    Uydunet'in bana verdiği modemin performansında bir sorun yok ama kalas gibi. Salonda durduğu için göze çok batıyor. Airties modemim vardı bundan önce, (Buradan bakabilirsiniz) onu bağlasam bir sorun veya kayıp olur mu? Teşekkür ederim.

edit: KABLONET [ANA KONU]

Hayırlı olsun.

xDSL modemler Uydunet modemlerden farkıldır. Dolayısıyla, Uydunet için aynı modemi kullanamazsınız.

• Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    KABLONET internet ile 5341 modemi kullanamazsın; ama ADSL2+ için de bu modeme asla bulaşma; çünkü kablosuz internet yayını çok kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Zaten ayrı bir kablo geldiğini fark ettim denemek istediğimde, önüne birkaç kitap koydum kamufle olsun diye İlk gün garip geldi herhalde, şimdi çok ısırmıyor gözümü görünüşü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: KOJIMA06

Arkadaslar herkeze merhaba uydunete yeni gecdim pinglerim normal gozukuyor ama playstation onlina oynadim zaman lag oluyor modem ayarlarindanmi kaynaklaniyor bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,

Yapılandırmanızın kontrolü için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Slm,

netmaster wtr-300 repeater aldım ama kurulumdan sonra cihazın web arayüzüne giremiyorum .Sırasıyla yaptıklarımı yazayım :

1- Cihazı prize taktım
    2- Kablosuz ağlardan netmasterxxx ağa bağlandım (varsayılan şifre İle)
    3- Cihazın cd sini taktım " ileri uygulama" ya tıkladım.Cihaz 10.0.0.2 den arayüze girdi.
    4- Quick connect menüsünde " sit survey " ile kendi wi-fi ağıma şifremi girerek bağlandım
    5- OK bağlantı sağlandı yazısı ÇIKMADI ve cihazınızın arayüzüne (admin konsoluna) GİRİLEMEZ oldu.

6- İnternet var ama ayar menüsüne (web arayüze) girilmiyor

7-Netmaster.com.tr ye e-mail atıldı
    8- Netmaster.com tr den cevap gelmiyor !!
    9- Cihazı yüksek ihtimal iade edeceğim

Öneri ve tavsiyeleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 18 Aralık 2013; 23:15:45 >
    INTEL Ryzen 5 3500X..., SAPPHIRE RX 6600... , G-SKİLL F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi..., W.D. 480 GB SANDISK Sdd...+ 2 TB CAVİAR GREEN... +SAMSUNG 1 TB... + SEAGATE 2 TB sata 7200.10..., PHILIPS LCD 27'..., LG 20X DVD-RW sata X2 , Win 11 64

• quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

quote:

Arkadaslar herkeze merhaba uydunete yeni gecdim pinglerim normal gozukuyor ama playstation onlina oynadim zaman lag oluyor modem ayarlarindanmi kaynaklaniyor bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,

Yapılandırmanızın kontrolü için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Slm,

netmaster wtr-300 repeater aldım ama kurulumdan sonra cihazın web arayüzüne giremiyorum .Sırasıyla yaptıklarımı yazayım :

1- Cihazı prize taktım
    3- Cihazın cd sini taktım " ileri uygulama" ya tıkladım.Cihaz 10.0.0.2 den arayüze girdi.
    4- Quick connect menüsünde " sit survey " ile kendi wi-fi ağıma şifremi girerek bağlandım
    5- OK bağlantı sağlandı yazısı ÇIKMADI ve cihazınızın arayüzüne (admin konsoluna) GİRİLEMEZ oldu.

Sayın Kullanıcımız,

Konuyla ilgili destek merkezimize 17.12.2013 tarihinde 23:57'de gönderdiğiniz iletişim formuna 18.12.2013 saat 08:53'te aşağıdaki gibi yanıt verilmiştir.

WTR-300 üründe kurulum yapıldıktan sonra interneti aldığı modemin IP adresini dağıttığı için artık 10.0.0.2 ip adresinden ulaşılamaz ancak bilgisayarınıza elle bu ip blokunu tanıtırsanız ara yüz ayarlarına ulaşabilirsiniz. Bağlantı hızınız 54 Mbps görünüyor ise bilgisayarınız ya da internet sağlayan ana modem bu hızda çalışmaktadır.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve teknik destek için her zaman bizi arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Slm,

1- Cihazı prize taktım

Sayın Kullanıcımız,

Konuyla ilgili destek merkezimize 17.12.2013 tarihinde 23:57'de gönderdiğiniz iletişim formuna 18.12.2013 saat 08:53'te aşağıdaki gibi yanıt verilmiştir.

WTR-300 üründe kurulum yapıldıktan sonra interneti aldığı modemin IP adresini dağıttığı için artık 10.0.0.2 ip adresinden ulaşılamaz ancak bilgisayarınıza elle bu ip blokunu tanıtırsanız ara yüz ayarlarına ulaşabilirsiniz. Bağlantı hızınız 54 Mbps görünüyor ise bilgisayarınız ya da internet sağlayan ana modem bu hızda çalışmaktadır.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve teknik destek için her zaman bizi arayabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Slm,
    bağlantı hızım 10 mbps ve dağıtıcı wi-fi modem 150 Mbps sizin cihaz ise 300 Mbps olması lazımken 54 mbps olması garip değil mi ?
    Cihazın arayüzünde bununla ilgili bir ayar yok sanırım.Yani wi-fi ağını b-g- veya n olarak seçemiyoruz değil mi ?

Ayrıca modemin ip bloğundan bir ip verdiğim zaman cihaza bilgisayardan, o zaman da kendi router ımın arayüzüne ulaşamıyorum !?
    INTEL Ryzen 5 3500X..., SAPPHIRE RX 6600... , G-SKİLL F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi..., W.D. 480 GB SANDISK Sdd...+ 2 TB CAVİAR GREEN... +SAMSUNG 1 TB... + SEAGATE 2 TB sata 7200.10..., PHILIPS LCD 27'..., LG 20X DVD-RW sata X2 , Win 11 64

• arkadaşlar selamlar,

Uydunet uyumlu modem almak istiyorum.
    Anladığım kadarıyla her modem uymuyor.

Docsis 3.0 veya docsis 2.0 nedir?
    Aralarındaki farklar nedir?

Uydu netin 10mbps sınırsız kampanyasından almak istiyorum.

Ev ortamında kullanılacak.
    internete leptoptan girelecek dolayısıyla modemin wirless desteği olmalı.
    Televizyonda ethernet girişi var.Televizyona internete vermek istiyorum.
    1 portlu ethernet şu an için yeterli gibi fakat 2 olursa daha ii olur.

bunun için marka ve model ve fiyat belirtebilir misiniz?

Teşekkür ederim
    Izmir University Of Economics - Logistic Management
  • drakin kullanıcısına yanıt
    ben uydu neti aradığımda modem vermiyoruz dediler.
    Izmir University Of Economics - Logistic Management
  • drakin kullanıcısına yanıt
    onu sormadım hocam.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.