Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
68.017
Cevap
446
Favori
3.802.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş
  • ankara bahçelievler, anlık 1-2 saniyelik kopmalar oldu bugün itibariyle.uzun süreli olmasa bile sinir bozucu oluyor.

https://store.donanimhaber.com/c3/fd/3b/c3fd3b8e63d91134c3b7aca11c037ec3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 24 Aralık 2013; 12:48:57 >

• Arkadaşlar akşamları 7-8 den 9-10 a kadar 3-4 mblık net lazım acaba televizyonun wifi ile alabilirmiyim? modemem 10 metre uzaklıkta 3 duvar var
    çok acil cevap lazım 20 mblik paket yaptırıcam

Orijinalden alıntı: baba1993

Arkadaşlar akşamları 7-8 den 9-10 a kadar 3-4 mblık net lazım acaba televizyonun wifi ile alabilirmiyim? modemem 10 metre uzaklıkta 3 duvar var

Verdikleri modem dandik.

2 oda öteden 1 çubuk çekiyor.
  • Selam.55 tl lık kampanyaya geçtım.20 mblik tarifeye .Hız testınde 18-19 mb görüyor.Sorun yok.Ama gel gör kı indırme hızım 600-700 kb indirebılıyorum.Daha önce 10 mbttı tarifem.1 mb görüyordum.herhangi bir ayarmı yapmam gerekiyor pcden veya modem ayarlarından..Turksat m.hizmetlerini aradım..Şuan sorun yok gözüküyor dedi.Telefonda beklettı.Ip değiştirip deneyelim dedı.Biraz bekledim gene aynı..Ne yapmam lazım sizce.Yardımcı olursanız çok sevinirim..tşkler
    Bu sorunu, netmaster wds-300 kablosuz router modem alıp, tv nin yanına koyarak çözebilirsin.
    İstersen tv yi kablolu olarak bu router e bağlayabilirsin.
    3 duvar ötedeki modemin sinyalini kablosuz router sayesinde çok net alısın.
    Yada modemden tv ye kablo çek ama tavsiye etem, router ile aynı paraya gelir,
    3 oda uzun bir mesafe.

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Arkadaşlar akşamları 7-8 den 9-10 a kadar 3-4 mblık net lazım acaba televizyonun wifi ile alabilirmiyim? modemem 10 metre uzaklıkta 3 duvar var

Verdikleri modem dandik.

2 oda öteden 1 çubuk çekiyor.

• Sizlere bir şey sormak istiyorum, ben 2 ay önce 3mbit sinirsizdan 49 liralik 20 mbit teledunya kampanyasina gectim. Bunun icin turksat abone merkezine gidip islemleri yaptim sonra kurulum icin geldiler bagladilar gittiler. Fakat iki aydir 98 lira fatura geliyor. Bende aradim turksati bana dedikleri su oldu bana gelip uyduneti ve teledunyayi baglayinca ben turksati arayip eski tarifeyi iptal ettirecekmisim. (yeni tarifeye gecis yaptim hic bir sekilde musteri numaram filan degismedi)
    Siz hiç bir kampanyaniz bittikten sonra yeni kamyaya gecildikten sonra arayip iptal edin dediniz mi? Bana ne abone merkezi boyle bir seyden bahsetti ne de gelen servis.

Sikayet olusturdular bana doneceklermis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gülünecek durumlar ya cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 26 Aralık 2013; 10:55:36 >

Benzer sorun ile karşılaşan oldu mu bilemiyorum ama yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum. Sürekli olarak skype ile görüntülü görüşme yapan biriyim. Bir ay kadar önce Uydunet'e geçtim ve geçtiğimden beri görüştüğüm kişiler görüntümün sık sık donduğundan bozulduğundan şikayetçi. Farklı cihazlar ile denedim sorun aynı. Karşı tarafta sorun vardır diyorum, test için 3G üzerinden görüşme yapıyorum karşılıklı olarak hiç bir sorun yaşamıyoruz bu sefer. Daha önce TTNET kullanıcısı idim, 4-5 Mbit Download/0,6-0,7 Mbit Upload'um varken hiç bir sorun yaşamıyordum. Şimdi 15-16 Download'um, 1,5-2 Mbit upload'um var ama ne hikmetse hiç sorunsuz bir görüşmem olmadı.

Sorun ne olabilir? İstanbul Bahçelievler bölgesinde oturmaktayım. Alakasız bir nokta ama Star, KanalD ve ATV gibi kanallarda da kurulduğu günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Nasıl bir hizmet veriyorlarsa artık...
    Teşekkürler.

• 3 mbit olunca internet kullanılamıyor gibi ya, acayip yavaş. TTNetteyken böyle olmuyordu

Orijinalden alıntı: INNUENDO44

Daha önceden dediğim gibi, 3 duvar varsa arada, tv ye internet gelmeyebilir.
    Bu sorunu, netmaster wds-300 kablosuz router modem alıp, tv nin yanına koyarak çözebilirsin.
    İstersen tv yi kablolu olarak bu router e bağlayabilirsin.
    3 duvar ötedeki modemin sinyalini kablosuz router sayesinde çok net alısın.
    Yada modemden tv ye kablo çek ama tavsiye etem, router ile aynı paraya gelir,
    3 oda uzun bir mesafe.

fiyatı nedir modemin ?

Arada bir kopuyor ve hız düşük sanki.

50 gb doldu ama 3 mbps bile değil.

Bi sorun çıkmaz inş.
    feci bir yoğunluk geceye kadar pingler fırlamış durumda oyun falan oynanmıyoor
  • Son zamanlarda çok aşırı yavaşlama var. 50 Mbps kullanıyorum 2 Mbps te düşüyor. Günde 50 kere hız düşüyor dersem abartmış olmam. Netmaster i aradım modemi aç kapa, bilgisayarı temizle, aç kapa dedi. Açıp kapatmakatan yoruldum artık.
    Açma kapama ile bir alakası yok, hatlarada sorun var belli. 8 sene ttnet kullandım böyle şey görmedim.
    Burası Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesi. Lütfen ilgilenin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.