Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
68.017
Cevap
446
Favori
3.802.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

20 mb geçmek istiyorum ama illa modem almanız lazım diyorlar.

iyide bu modem bu hıza nasıl ulaşıyor.

Netmaster CXC-150 Docsis 2.0 modemim ile, şu anda 20 Mb 50 AKN li tarifedeyim.

Yalnız, MAC adresi değişimini abone merkezinden yaptırdım. HD yaz kampanyasına katıldım ücretsiz kablosuz modem de aldım ancak, halâ eski modemimi kullanıyorum. Router ile dağıtım yapıyorum. Yeni modem den memnun değilim.

Yani, sonuç olarak kulanılmaz diye bir şey yok. Gayet güzel bir hız alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtacy

netmaster cbw-383z4 kullanıyorum. yaklaşık 1 ay oldu. uydunetin verdiği modem bozuktu, garanti süresi de dolmuş diye tamir etmediler. gittim 250 lira verip modem aldım.

bugüne kadar bi sorunum yoktu. modemin üstündeki tüm ışıklar yeşil yanıyodu internet varken. bugün bi tek u/s olan mavi yanıyor ve 10-15 dakkada bi internet kopuyor. bunun nedeni nedir? netmaster yetkilisinden bir cevap bekliyorum. bu adamların doğru düzgün çalışan bi modemi yok mu piyasada?

Sayın Kullanıcımız,

İnternet bağlantısı kesildiğinde modemin üzerindeki LED göstergeleri ne durumdadır? Konuyla ilgili destek hattımızla görüştüyseniz geribildiriminizi paylaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Sabah 10 civarında giden bağlantımız yaklaşık 6 saat sonra yani biraz önce geldi, Suadiye bölgesindeyim genel bir arıza oluşmuş, gayet stabil falan derken nazar değdirdik galiba, kışı bağlantı sorunları olmadan geçirmemiz dileklerimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sğl
    @Chinuk

şu 15 gündür Dh girmek eziyet oldu çoğu sayfaya giremiyorum dns lerdenmi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 14 Aralık 2013; 13:01:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 14 Aralık 2013; 13:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sn de 6 mb/sn ile 8 saatte 200 gb dosya indirebiliriz ..change.org , twitter, facebook ve pekçok forumda sesimizi duyurmamiz isimize yarayabilir ..Tek isteyen ben miyim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 14 Aralık 2013; 13:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

20 ve 50 mbit icin superonlinedaki gibi ''Gece kuşu'' tarifesi istiyoruz ve 00.00'dan 08.00 'e kadar kotadan etkilenmeden indirme yapmak istiyoruz ..

Sn de 6 mb/sn ile 8 saatte 200 gb dosya indirebiliriz ..change.org , twitter, facebook ve pekçok forumda sesimizi duyurmamiz isimize yarayabilir ..Tek isteyen ben miyim yoksa

fiber kapıma gelsin diye bekliyenlerdenim istemez , olurmuyum hiç. roket moket gündüz gece

uydunetten memnunum ama kota büyük dert bf3 ve cod sadece 30 ar Gb etti 60 gb bf4 2 defa update geldi 12 gb
    evde çocuk var oda oyuncu devamlı streamden oyun indiriyor + diğerleri.

3 mb düşünce kanser oluyor insan, bunuda bildikleri için kota diye birşey çıkarmışlar ne kadar köfte o kadar ekmek derler.

uydunet gelişmlere kapalı bir şirket kablo tv de kullanıyoruz ama genede, fiberi bekliyorum geldiğinde uzar ben

• yok dostum ben anladım ..uydunet bu 10 mbit 50 gb kampanyası ile mevzuyu bitirmiş ..tam 12 'den vurmuş ..Adamlar maden bulmuş !

Sınırsız yada yüksek kotalı internet isteyenleri kimse iplemiyor artık ..Mevzu adamların gözünde bitmiş

--------

bende açıkçası fibernet gece kuşu ve ttnet fiber'in kotasız 20-32 mbit vdsl2 'lerini incelemeyi dusunuyorum

(fibernet bölgemde değil olsa direk geçmiştim zaten)
  • Rica ederim. Önce telefonda deneyin, olmadı abone merkezine gidin.

Google Dns kullanıyorum ben, çoğu yere giriyor, tabii girilemeyen yerler de var.

Benim hat 10 mb.Fakat su an edgeden beter hizda.

Var mi boyle bisey yasayan??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    50 mb'te kadar tarifesindeyim, sonuçlar aşağıda,

• arkadaşlar uydunet bağlatıcam eve 10 mbt kampanyasından 32 tl yanlız modem almam lazım piyasada bulamadım netmaster kablolu docis 3 modemi ile wifi bağlantısı yapamam mı? yoksa eve giren bağlantı mı kablolu olarak sağlanıyor aydınlatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasimodo32 -- 16 Aralık 2013; 12:40:07 >

Orijinalden alıntı: quasimodo32

50 mb'te kadar tarifesindeyim, sonuçlar aşağıda,

Online oyunlarda performansı nasıl? (PS3-PS4) ??? Bu konsollardan biri var mı sizde?? buna göre değerlendirme yapabilir misiniz? Oldukça hızlı gözüküyor ancak hızda düşmeler veya kopmalar oluyor mu?
    Kablolu bağlantıda iyi iş görüyor, Wireless aynı odada değilseniz epey bir hız kaybı yaşayacaksınız, uydunet için farklı bir model kullanmadığım için kaliteli olup olmadığının karşılaştırmasını yapamam ama bana yeterli geliyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.