Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
66.163
Cevap
433
Favori
3.628.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
90. Sırada  bugün en iyi #35
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yarım düzine kampanyası ile uydunet ve teledünya kullanmaya başladım. 3mbitlik de internetim var.

Şimdilikhttp://forum.donanimhaber.com/m_56022787/tm.htm bu sorunumdan başka sorunum da yok.

Fakat benim himzet nuamram ya da kullanıcı numaram falan yok. Kurmaya gelen ekip o konuda bir şey söylemedi ben de unuttum sormayı. Online işlemlere falan girebilmek için sanırım gerekli olacak. Nasıl bulabilirim müşteri numaramı ya da hizmet numaramı artık her ne ise adı?

10Mb 20GB Kota - 39.-TL

10Mb 40GB Kota - 49.-TL

10Mb 80GB Kota - 59.-TL

(Adil kullanım kotası yok.Bunun yerine eskiden olduğu gibi aşılan her 1GB başına 3.-TL ek ücret alınacak mış.)

Sınırsız Tariflerde ise herhangi bir değişiklik yok. 512k dahil aynen devam.Tarifeler yeni yıldan itibaren geçerli olacak...

Ne diyelim, hayırlısı olsun. Ama en azından benim düşüncem,aşılan her 1GB kota için ücret alacağına, Adil Kullanım Kotası getirip hızı düşürseydi mesela 1Mb e daha iyi olurdu.Bu şekilde iyi kazıklanırız gibime geliyor...

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinuk -- 28 Aralık 2011; 2:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ocicobird

Uydunet Yeni Kotalı Tarifeler

10Mb 20GB Kota - 39.-TL

10Mb 40GB Kota - 49.-TL

10Mb 80GB Kota - 59.-TL

(Adil kullanım kotası yok.Bunun yerine eskiden olduğu gibi aşılan her 1GB başına 3.-TL ek ücret alınacak mış.)

Sınırsız Tariflerde ise herhangi bir değişiklik yok. 512k dahil aynen devam.Tarifeler yeni yıldan itibaren geçerli olacak...

Ne diyelim, hayırlısı olsun. Ama en azından benim düşüncem,aşılan her 1GB kota için ücret alacağına, Adil Kullanım Kotası getirip hızı düşürseydi mesela 1Mb e daha iyi olurdu.Bu şekilde iyi kazıklanırız gibime geliyor...

Kaynak:http://www.kablonet.com.tr/haber-21-Teledunya-Yeni-Tarife-Fiyatlari.html

harbiden saçma olmus yeni tarifeler
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD

• 70 liraya 10 mb olsaydı 5 ten yükseltirdim yine. 100 lirada veremem

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • quote:

10Mb 20GB Kota - 39.-TL

10Mb 40GB Kota - 49.-TL

10Mb 80GB Kota - 59.-TL

bence çok fazla DL yapmayanlar için ideal olmuş. ben 1 mb sınırsıza 29 tl veriyorum.
    39 tl ye 20 gb kota ile 10 mb kullanmak çok daha mantıklı gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

quote:

10Mb 20GB Kota - 39.-TL

10Mb 40GB Kota - 49.-TL

10Mb 80GB Kota - 59.-TL

bence çok fazla DL yapmayanlar için ideal olmuş. ben 1 mb sınırsıza 29 tl veriyorum.
    39 tl ye 20 gb kota ile 10 mb kullanmak çok daha mantıklı gibi geliyor.

bence 39 lira fazla olmuş. 29 lira olsa az download yapanlar için 1 mbite iyi bir alternatif olurdu.

• ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim...

Yani sizlere diyorlar ki 10 mbit kotali yetmezse 10 mbit sınırsız var 100 tl'ye demişler hakkaten bu zeka önünde biat etmek lazım, eğilmek lazım !

İnsan 10 mbit 'in fiyatını düşürür , hat ve hizmet kalitesini arttırır.
  • Kablo TV de 9 lira olacakmış hayırlı olsun, Türksat nasıl para kazanacağını düşünmekten başka bir iş yapmıyor galiba. Ayda 2 lira*kullanıcı sayısı kaç servet eder bir düşünün..

Şu an ki mevcut kotalı tarifelere ek olarak bir de bunları çıkartmışlar.

Limitsiz tarifelerde ise bir değişiklik olmamış.Ne ileri, ne de geri.

Kablo Tv 2002 de abone olduğumuzda 62 kanaldı.Şimdi 46 kanala indi. O zaman fiyat 7.-TL şimdi ise 9.-TL ye çıktı.

Kanal azaldıkça fiyat düşmesi lazım, bunlarda ise tam tersi. Yok, KTV fiyatını arttırıp Teledünya ya geçiş yaptıracaklarını söylüyorlar ama
    onun fiyatını da 12.5.-TL yaptılar. Discovery Ch. eklendi.Fiyat arttı. Bir de üst paket çıkmış. O da 19.5.-TL

Ben anlamadım, bu Türksat nereye koşuyor...

• quote:

onun fiyatını da 12.5.-TL yaptılar. Discovery Ch. eklendi.

bana da mesaj geldi ücret artışı konusunda. ne gerek var böyle şeylere insanın canı sıkılıyor zam görünce..
    DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
    13 Mayıs 2005
    Tarihinde Katıldı
  • Bugün uydunete gidip pakete üye oldum . Çok iyi oldu benim için .

Paket detayları ;

- 3MBİT sınırsız internet (Adil kullanım hakkı olayı yok , ne kadar kullanırsan kullan 3mbit) .

- Kablosuz modem hediyeli .

- Teledünya HD kutu hediyeli ve 2 yıl boyunca ücretsiz yayın.

- Bunların hepsinin aktivasyonu , aktifleştirmesi ücretsiz.

- Tek şart 24 ay taahhüt .

- Ayda 49 TL .

- Verilen hediyeleri eğer kampanya dışında almak istersem toplam 505 TL 'ye denk geliyor.

Eğer hız yetersiz olursa 5mbit'e yükselticem (69 TL ) Zaten 1 haftalık koşulsuz şartsız iade hakkım var.

Kuruluma yarın geliceklerdi , yalnız dışarda olduğum için cuma gününe ertelettim . Bağlandığı zaman size bilgi veririm.

Not : Eğer soru ( vs. ) sorucaksanız alıntı yaparak sorun . Yoksa konuyu fazla takip edemiyorum , mesajınız arada kaynayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Bugün uydunete gidip pakete üye oldum . Çok iyi oldu benim için .

Paket detayları ;

- 3MBİT sınırsız internet (Adil kullanım hakkı olayı yok , ne kadar kullanırsan kullan 3mbit) .

- Ayda 49 TL .

- Verilen hediyeleri eğer kampanya dışında almak istersem toplam 505 TL 'ye denk geliyor.

Eğer hız yetersiz olursa 5mbit'e yükselticem (69 TL ) Zaten 1 haftalık koşulsuz şartsız iade hakkım var.

Kuruluma yarın geliceklerdi , yalnız dışarda olduğum için cuma gününe ertelettim . Bağlandığı zaman size bilgi veririm.

Not : Eğer soru ( vs. ) sorucaksanız alıntı yaparak sorun . Yoksa konuyu fazla takip edemiyorum , mesajınız arada kaynayabilir.

Bir an önce iade etmeni tavsiye ederim.

Müşteri hizmetleri çok laçka aradığında ulaşamayabiliyorsun. Ayrıca bazı sitelere erişim vermiyor 46 bloğunda ki ip ler. İlkokul terk müşteri temsilcileri var bunların dışında pek problem yok. Böyle iyi dersen iptal etme
    | AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |

• quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Bugün uydunete gidip pakete üye oldum . Çok iyi oldu benim için .

Paket detayları ;

- Ayda 49 TL .

Bir an önce iade etmeni tavsiye ederim.

Müşteri hizmetleri çok laçka aradığında ulaşamayabiliyorsun. Ayrıca bazı sitelere erişim vermiyor 46 bloğunda ki ip ler. İlkokul terk müşteri temsilcileri var bunların dışında pek problem yok. Böyle iyi dersen iptal etme

Bizim burdaki uydunet'de bi eleman var baya kafa . Sağolsun baya bi yardımcı oluyor . Hız konusunda bizim bina 8mbit'e kadar destekliyormuş (sordum) . Ben yinede pek inanmadım , komşulara sordum biri 10 mbit'e üyeymiş , ve 7 mbit falan alıyorum , kopma falan hiç olmuyor , memnunum dedi. Açıkcası 3-4 komşudan bu cevabı almamış olsaydım uydunet benim için olmazdı.

Bi kaç konuda şanslıyım ;

- Uydunet'in kutusu bizim sokakda var.

- Uydunet dükkanı eve 50 metre.

- Kullanan 3-4 tane komşum var , hepsi memnun.

- e Kampanya iyi .

Bunlar benim uydu nete geçmeme neden olan şeyler yani

Ama yinede 1 haftayı iyi değerlendiricem. Neti doya doya sevicem , bakalım kopma - hız düşüklüğü falan olmazsa 2 yıl uydunet'deyim

• Arkadaşlar İp'yi nasıl değiştiriyoruz ?İlla müşteri temsilcisine mi başvurmak gerekli?
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Arkadaşlar İp'yi nasıl değiştiriyoruz ?İlla müşteri temsilcisine mi başvurmak gerekli?

Evet.
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 || Powercolor RX 7800 XT || 2X Kioxia EXCERIA 480GB 3D TLC || Hikvision C100 480GB 3D TLC || Kingston NV2 500GB NVMe || Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || SAMSUNG CJG50 27" 144Hz 2K QHD
  • uydunetin 1 megabit sinirsiz baglantisina, taahhutsuz abone oldum. 36 TL odeyecekmisim.

Yalniz verilen Netmaster CBW-700V modemin wireless sinyali oldukca yetersiz. 4 - 5 mt.den sonra sinyal minimuma iniyor. Sinyali artirmak icin ne yapilabilir?

Ha bu arada baglanti hizi 1 megabitin cok uzerinde... Samsung 8530 ile cok hizli sorf yapiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.