Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: taydag , taydag Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (14 Mobil) - 11 Masaüstü15 Mobil
5 sn
66.163
Cevap
433
Favori
3.628.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10681069107010711072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 12 de eve döndüm işten. Baktım modemden internet yok. Müşteri(!) hizmetlerini aradım abartmıyorum 5-6 dakika bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorum,modeminize ulaşmaya çalışıyorum diyerek bekletti beni o telefonun diğer ucundaki. O da nesi telefon kesildi. Tekrar aradım. Dedim böyle böyle. Dedi ki sistemde güncelleme var güncelleme geldiği için kesildi telefon. Gecenin bir vakti öyle bir sinirlendim ki. Ne alakası var aptal mıyız biz. O supervizor üne söyle ..... şeklinde bir konuşma yapacaktım ama yorgunluktan birşey demedim. Sabah baktım hala internet yok. Ne zaman arasam arıza kaydı vermek istesem aynı cevap. Sistemde güncelleme var. Yahu ben arıza kaydı bırakamıyorum bir türlü kaç seferdir. Tamam bağlantı güzel,ping düşük. Bunlar olmasa zaten 1sn durmazdım. Eskiden güzel bir teknik ekip ve müşteri hizmetleri vardı. Bitti gitti arkadaş. Bu 1 değil 5 değil hep aynı bahaneler. Sabah bi kalayladım bunları.

Şimdi yine aradım. Telefondaki seçeneklere birşeyler eklemişler. Modemin yanında iseniz 1 e basın diye. E senin sisteminde güncelleme var diye ben akşam arıza kaydı bırakamıyorum. Şimdi işteyim ve onların problemi yüzünden yine arıza kaydı bırakamıyorum çünkü modemin yanında değilim.
    Diğer konu ise ben son 6 aydır ne zaman arasam sistemde güncelleme var diyorlar. Şimdi aradığımda dedim ki sizin bu güncellemeleriniz ne zaman bitecek 6 aydır adam gibi arıza kaydı bırakamıyorum. O da diyorki 6 aydır sistemde güncelleme yapılmadı. Ha ben yalan söylüyorum o zaman. Hala arıza kaydı bırakamadım. Bayağı da bağırdım. Çok sinirliyim açıkçası ve bu durum canımı sıkıyor.

• yeni bi kampanya falan yok di mi 1 saat önce evin 150m. aşağısında kablonet kutularıyla oynuyodu görevliler baktım inşallah falan dedim şimdi bi baktım hız 1 den 2 ye çıkmış

• 16:30 civarı zorla arıza kaydı bırakabildim ne gelen var ne giden. 2 gündür internet yok.Gece fırçası vakti. Bu sefer ağır konuşacağım telefonda.

Orijinalden alıntı: FBDeViL

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Orijinalden alıntı: FBDeViL

Arkadaşlar 2 senedir 1mbit kullanıcısıyım uydunet'in 2 haftadır 3mbit kullanıyordum ! 3 gündür internet hızım 0.30 - 0.50 arasında geziniyor ! :D Seviniyorduk 3mbit yaptılar diye bu rezalet nedir arkadaş :S Verdiklerinin 100 katını geri aldılar resmen 3 gündür hızım 0.50 yi geçmiyor bakın pinglere ! 20 kb ile dosya indiriyorum

1mbit olan tarifemi 512k ya düşürdüler resmen!

KABLONET [ANA KONU]

Üstte yazmıştım görmediniz sanırım.

quote:

Normalde 1 mbit tarifesindeyim, yaklaşık 2 haftadan beri hızım 3 mbitti şimdi baktım 0,50 lerde. Arayıp arıza bildirmek zorunda kaldım hız 1 mbit oldu şimdi.

Bende arıza kaydı verdim.

Evimize bir destek ekibi gönderdiler 2 modem ayarlarına baktı ilk başta herhangi bir sorun yok diyen eleman giderken modeminiz arızalı "galiba" diyip gitti . :)

Cevapsız sorular vs vs sonuç hala 0.40 hızım.

Yeniden aramayı dene, sana tecrübesiz bir müşteri temsilcisi denk gelmiş sanırım. Problemi farkettiğimde aradım, 512 görünüyormuş hızım oradan ayar yaptı reset attı falan sonra 1 mbit oldu hız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

yeni bi kampanya falan yok di mi 1 saat önce evin 150m. aşağısında kablonet kutularıyla oynuyodu görevliler baktım inşallah falan dedim şimdi bi baktım hız 1 den 2 ye çıkmış

Noluyosa kutularla oynanınca bişiler oluyor sanırım. Benim de 3 mbitti 2 haftadır, geçen baktım 0,50'ye inmiş. Mecburen müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım. Sonuç olarak gene 1 mbitteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 21 Aralık 2011; 23:31:19 >

• benim hala 6 gündür 0.50 yi geçmiyor lanet olsun!

3mbit tarifesine geçicem 24 ay tahahütname yapmak istemiyorum geçebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carcharodoncarcharia -- 22 Aralık 2011; 10:07:49 >
  • Bugün bu sorunu çözmezlerse ben de kapattırıyorum. Her arızada aynı şeyi yaşamaktan sıkıldım artık. Gece arıza kaydı verdim tekrar. Bakalım durum ne olacak. 2 ye kadar halletmezlerse kapatırım. Zaten kablo tv de kanal da kalmadı. Discovery gitti en önemlisi.

Burada şikayetleri görebilirsiniz. 11 kez arıza kaydı bırakan var. Kimse de çıkıp bir cevap vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Aralık 2011; 10:11:02 >

• Beylikdüzünde oturuyorum ve yaklaşık 2 gündür teledünya yayını yok. Arıza kaydı bıraktım arkadaşlar gelecek bakmaya dediler ama bakalım gelecekler mi? Beylikdüzünde oturup aynı sorunu yaşayan var mı acaba benden başka?

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beylikdüzünde oturuyorum ve yaklaşık 2 gündür teledünya yayını yok. Arıza kaydı bıraktım arkadaşlar gelecek bakmaya dediler ama bakalım gelecekler mi? Beylikdüzünde oturup aynı sorunu yaşayan var mı acaba benden başka?

Bizimde sürekli teledünya ve uydunet bağlantımız kesiliyor gelincede net 512k'yı geçmiyor kaç defa aradım hep aynı şey kabloları yeniliyoruz diyorlar. En son aradığım MH çıkan bayan modeminizde problem var diyince seninde modeminde diyip kapattım.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• evet uydu net kötünün iyisi mecburen uydunet kulanıyoruz hepimiz ama yılmadan herkes şikayetini yazsın sayfasına,yada facebook sayfasına şu fiyatları az indirisinel lütfen 1 mgbyt kulanıyorum yetersiz ama başkalrıda pahalı be kardeşim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moder77 -- 22 Aralık 2011; 19:51:01 >

Orijinalden alıntı: zulu123

uydunet kötünün iyisi olduğundan kimse ayrılmıyor zaten. siz de ayrılmayacaksınız eminim. gidecek daha iyisi veya kötünün iyisi yok çünkü.

aynen öyle. tarifeler uzun süredir yerinde sayıyor bu açıdan memnun değilim ben. ama bundan daha iyisi yok malesef.
    hizmet bakımından ise şanslıyım sanırım 2 yıldır en fazla 3-4 kez ciddi bir sorun yaşadım. genelde sorun çıktığında kısa sürede hallediyorlar.
    Evde Teledünya var. Ortalama 10 senedir Kablo TV var. Teledünya'yı Haziran 2010'da bağlatmıştık. Bağlattıktan sonra neredeyse hiç sorun çıkmadı. Buradaki yorumlarda hep Teledünya+Uydunet beraber sorunlu deniyor. Uydunet'e geçip geçmemek arasında kararsız kaldım.
    İstanbul Maltepe civarında kullananlar var mı?
  • son günlerde 46. ile başlayan(zaten bu ip ile bazı sitelere de girilemiyor) ip numarası ile bağlandığımda 10 dakika da bir bağlantı kesilip tekrar geliyor. sinyal seviyeleri falan normal gözüküyor. böyle bir sorun yaşayan var mı? alakası var mı bilmiyorum fakat şehir bursa
    mesela bağlantı 62. ile başlayan bir ip numarası ile olursa sorun yok.

Orijinalden alıntı: MoNSTeR1907

Ben Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum ama buradaki yorumları görünce TTNet'i aratır sanki. TTNet 8 mbit net6 tarifesini kullanıyorum. Hızım net 56 kb 57kb olmuyor kesinlikle. Belki bir aydır böyle.
    Evde Teledünya var. Ortalama 10 senedir Kablo TV var. Teledünya'yı Haziran 2010'da bağlatmıştık. Bağlattıktan sonra neredeyse hiç sorun çıkmadı. Buradaki yorumlarda hep Teledünya+Uydunet beraber sorunlu deniyor. Uydunet'e geçip geçmemek arasında kararsız kaldım.

Hocam burada 8 mbps'e geçemeyeceğin için ne anlamı varki? Bence kal TTnet'te. Bizim burda SOL altyapı döşemeseydi -veya metronet bilemiyorum- TTNet'e kesinlikle geçerdim ama artık diğer firmaları bekliyorum...

Şahsen Antalya-Yeşilbahçe'de Uydunet'i kullanıyorum ve 10 senedir KabloTV'de ki başarısını bundada devam ettirdi hiç sorun çıkarmadı, bu açıdan kesinlikle çok seviyorum -190 kb/sn alıyorum IDM'den- fakat bu paket kıtlı yüzünden çok fena soğudum Uydunet'ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 22 Aralık 2011; 21:49:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: MoNSTeR1907

Ben Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum ama buradaki yorumları görünce TTNet'i aratır sanki. TTNet 8 mbit net6 tarifesini kullanıyorum. Hızım net 56 kb 57kb olmuyor kesinlikle. Belki bir aydır böyle.

Hocam burada 8 mbps'e geçemeyeceğin için ne anlamı varki? Bence kal TTnet'te. Bizim burda SOL altyapı döşemeseydi -veya metronet bilemiyorum- TTNet'e kesinlikle geçerdim ama artık diğer firmaları bekliyorum...

Şahsen Antalya-Yeşilbahçe'de Uydunet'i kullanıyorum ve 10 senedir KabloTV'de ki başarısını bundada devam ettirdi hiç sorun çıkarmadı, bu açıdan kesinlikle çok seviyorum -190 kb/sn alıyorum IDM'den- fakat bu paket kıtlı yüzünden çok fena soğudum Uydunet'ten.

UyduNet 5mbit TTNet 8mbit'ten her zaman daha stabil ve daha hızlıdır. İnsanlar zaten bu nedenle uydunet'ten ayrılamıyor. hem daha ucuz hem daha stabil hem daha hızlı. milletin burada bağırıp çağırdığına bakmayın. kaç kişi gerçekten iptal ettirip ttnete geçmiş bir sorun bakalım. çu koca forumda bile 10 kişi zor bulursunuz. dah önce de söylediğim gibi daha iyi bir kötünün iyisi piyasaya girinceye kadar uydunet en iyisi. fibere falan da geçmeye kalkmayın sakın. onlar ttnetten de kötü durumdalar şu anda. superonline bölümüne bakarsanız çok ciddi sorunlar yaşadıklarını görebilirsiniz.

• Zamunda ya giremiyorum arkadaşlar 4-5 gündür. Daha önce ki konulara göz attım ip den kaynaklandığını belirtmiş herkes fakat ip değişimini müşteri hizmetlerinden isteyebiliyormuyuz?
    | AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI B650 Tomahawk | 32GBG.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6000 CL36 | 1TB Samsung 980 Pro | 16GB Gigabyte RX 7800 XT Gaming OC | 750 Watt be quiet! Pure Power 12 M Modular 80+ Gold | Corsair iCue 4000X | DeepCool AK500 Zero Dark | 27" LG UltraGear 27GP850P-B |
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Zamunda ya giremiyorum arkadaşlar 4-5 gündür. Daha önce ki konulara göz attım ip den kaynaklandığını belirtmiş herkes fakat ip değişimini müşteri hizmetlerinden isteyebiliyormuyuz?

İsteyebiliyorsunuz hocam.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.