Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1013. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65.835
Cevap
429
Favori
3.547.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutudaki şifreyi değiştirmek için 440126'yı mı arıcaz yoksa arayüze girip değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhöküzü -- 6 Mayıs 2011; 21:59:47 >
  • @ruhöküzü

arayüze gir değiştir.
  • İST/FATİHTE PROBLEM VARMI BAĞLANTI KOPMASI GİBİ ŞEHRREMİNİ TARAFINDA VARMIS SANIRIM.

FATİHTEN KULLANICILAR BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ

HOŞÇAKALIN.
  • istanbul anadolu yakası uydunet 5mbps sınırsız kullanıyorum ve saat 23:30 değerlerim

speedtest

istanbul ping değerlerim 13 ms download speed 4.78 mbps upload speed 0.88 mbps

frankfurt ping değerlerim 165 ms download speed 0.64 mbps upload speed 0.79 mbps

yurtdışı en iyi değer frankfurt

tokyo yada amerika gibi deniz aşırı testlerde nerdeyse sıfırlarda ...

test sırasında speedtest sitesinden başka bir site ile işlem yada internet bağlantısı kullanılmamıştır .
  • kardeşim 1mbps hız artık hızda denmez ama napalım turkiye şartları ama 2011 bu 1mpbs tarih olmalı, ttnet zaten almış basını gidiyor
    superonline ise en dusuk 20mbit hızı 49 dan sundu. Uyducular olarak bizler 1mbps de gidiyoruz aslında fiyatların değişmesi gerekir coktan değişmesi gerekir.
    1mpbs hızda 360p izlemek bazen oluyor. Hd izlemek zaten hayal biraz daha sabır umarız tarifelerde değişim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

kardeşim 1mbps hız artık hızda denmez ama napalım turkiye şartları ama 2011 bu 1mpbs tarih olmalı, ttnet zaten almış basını gidiyor
    superonline ise en dusuk 20mbit hızı 49 dan sundu. Uyducular olarak bizler 1mbps de gidiyoruz aslında fiyatların değişmesi gerekir coktan değişmesi gerekir.
    1mpbs hızda 360p izlemek bazen oluyor. Hd izlemek zaten hayal biraz daha sabır umarız tarifelerde değişim olur.

Doğru en azından 1 mbit 19, 2 mbit 29 olmalı en kısa zamanda. Sonrasında daha radikal fiyat indirimi veya hız artışı gelmeli.
  • kendilerince 1 yıl evvel pekçok şeyi zorlayarak bir değişim yaptılar arkadaşlar artık modem kampanyaları dışında bir güzellik olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

kendilerince 1 yıl evvel pekçok şeyi zorlayarak bir değişim yaptılar arkadaşlar artık modem kampanyaları dışında bir güzellik olmaz diye düşünüyorum

Neymiş o değişim? Neyi kaçırdım acaba?
  • Modemin ip değiştirmek, online oyundaki lag ve kopma problemlerine çözüm olurmu?
  • Motorola modem kullanıyorum. Facebook'un her türlü uygulamasını modem üstünden nasıl engelleyebilirm. Hosts dosyası ile çözüme ulaşamadım. Modem üstünden nasıl yaparım ?
  • radikal bi kararla ttnet adsl ve ev telefonun iptal ettirip uydunete başvuru yaptım.
    yer fulya-şişli.
    umarım doğru karar vermişimdir.
  • yeni tarife çıkarsalar iyi olacak
  • Dün yani pazar günü esenyurt ve beylikdüzü bölgesinde hem uydunet hemde teledünya hizmeti iptal oldu öğlen 1 gibi gitti gece 12 gibi geldi. Bazen böyle acayip kesintiler oluyor halen altyapıyı bir türlü oturtamadılar. Elektrik kesintisi gibi ayda bir kere 2 kere muhakkak kesiliyor internet.
  • hergun online cod black ops oynayan birine uydunet tavsiye eder misiniz ? birde ist/b.evlerde uydunet hizmeti var mi?
  • Yarım düzine kampanyasından Netmaster CBW-700V modem aldım. Eskiden Motorola 3100 modem + Belkin marka kablosuz + router + switch kullanıyordum, 512 kbit limitsiz tarifesindeydim ve bağlantıda hiç sorun yaşamazdım. Netmaster'la beraber 1 mbit limitsiz tarifesine geçtim. ve hattan düşmeler, sayfaların açılamaması sorunu başladı. Sorun modemden olabilir mi? Yoksa ayarlarla bir alakası var mıdır? Sinyal değerleri normal sınırlar içerisinde.

Yeni teknoloji dedik, bir sürü avantajı var dedik, bu modemi aldık kampanyalı aldık. Bir sürü de artısı var: Motorola'da olmayan voip özelliği, DOCSIS 2.0, power düğmesi, reset düğmesi, iki kutu yerine tek kutu vs. Ama bir de doğru düzgün online olabilse. hem online olması motorola'ya göre daha yavaş, hem de sayfalar açılmıyor, bazen hattan düşüyor.

Benzer sorun yaşayan var mı?

Tekrar motorola modemi tanıttırıcam çağrı merkezini arayıp bakalım sorunlar düzelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: powerled
    İST/FATİHTE PROBLEM VARMI BAĞLANTI KOPMASI GİBİ ŞEHRREMİNİ TARAFINDA VARMIS SANIRIM.

FATİHTEN KULLANICILAR BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ

HOŞÇAKALIN.

bende ordayim baglamaı istiyorum
  • ist-b.evler-siyavuşpaşadayım.kablotv var.teledunya hd +kablo tv+uydunetı kullanıyorum..memnunum..
  • bu uydunetin youtube performansı beni çileden çıkarıyor ya.3-4 dkklık video 15 dkk da doluyor anca
  • İzmir Asansör civarı 1 haftadır sürünüyor. Geçtiğime geçeceğime bin pişman oldum. Çalışma var deniyor 1 haftadır ne çalışması anlayabilmiş değilim. Arıza kaydı vereceğim telefonlarıda cevap vermiyor. Bu ülkede hizmet sektöründen hangisi olursa olsun sözleşmeye imza attıktan sonra hiç bir hakkınız yok adamlar istedikleri gibi at oynatıyor. Git nereye şikayet edersen et tavırları biliyorlar hiç bir sonuç alamayacağımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

bu uydunetin youtube performansı beni çileden çıkarıyor ya.3-4 dkklık video 15 dkk da doluyor anca

Ben de yurtdışı sitelerde sürünüyorum , youtube felç , Gayrettepe istanbul
  • 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.