youtube ve yurtdışı pingler oyunlar vs rezalet aynen katılıyorum oyun oynayacak stream video izleyecek olanlar kesinlikle uydunete geçmesin ben %90 download kullandığım için katlanıyorum yoksa 2 dakka düşünmem iptal ederim.
belirli saatler arası cidden internet felç. (saat 17-22.00 arası net'ten video izlemek ve oyun oynamak gerçekten eziyet. ) ..Millete yalandan modem verip 1 mbit 'e bağlama derdine gireceklerine altyapılarını yenilesinler
ya arkadaşlar bişey sorucam.bende 1m sınırsız kullanıyorum ama download hızı 70-90 kb arası değişiyor normalmıdır sızce?
Hepsiburada dan Tp-Link TL-WR741ND 150M Kablosuz Router alamaya karar vermiştim.
Ama sitelerdeki ürün resimleri ve hatta Hızlıal daki kutuda farklı.Acaba farklı ürünlermi? Alan arkadaşlar görüş bildirebilirmi?
torrent acık oldugunda uydunet internetim gidiyor arkadaşlar bilgisi olan ??
quote:
Orijinalden alıntı: emremtl
torrent acık oldugunda uydunet internetim gidiyor arkadaşlar bilgisi olan ??
Bende de oluyor. yani torent kullanırken internette gezinemiyorum.
Arkadaşlar Uydunetimi ev değişikliği dolayısıyla iptal ettirmek zorundayım. Gideceğim yerde uydunet yok. Açaba iptal ettirmeden devir etmek mümkün mü ? 2 senelik aboneliğim devam ediyor , 9 ay daha var . Siz bir çözüm biliyor musunuz ?
bende cfosspeed var ne hikmetse son 3 gündür bende de artık yazılımın faydası olmuyor ve torrent açıkken net'te gezilmiyor .Gene var bi dalga ama ..
Uydu net ne zaman superonline karışılık vericek artık biran önce yükseltmeleri gerekiyor 20 megabitten fiyatlarda düşme olması lazım
devlet'te oldukları sürece ttnet'in kampanyalarına ve direktiflerine göre hareket etmek zorundalar keza müşteri sayısı belli ve yeni yatırım da yapmadıklarına göre malesef yeni kampanyalar zor görünüyor.
20mbit falan bunlar önemli değil, önemli olan sundukları bantgenişliğini tam olarak verebilmeleri... 10mbit kullanıyoruz ama ne adam gibi online oyun oynayabiliyoruz ne de stream video izleyebiliyoruz o kadar rezalet bir haldeki...
izmir/ üçkuyularda, saat 23 itibariyle tv ve internet patladı gitti ;) daha da gelmez :)
Bu ne arkadas hala 10 mbite 100 lira ödüyorum. El insaf yeter artik bizi sömürdükleri.
10 mbit ile youtube'dan 720 p ile çok rahat videoları izleyebilmen lazım ama 480 p bile akıcı değildir zannetmiyorum keza benim baglantim 5 mbit ve cogu zaman 240 p'ye düşürüyorum cozunurlugu ..Yani sadece dosya indirmek icin ayda 100 ytl cok büyük bir lüks hani 50 yada 100 mbit olsa neyse diyecem .Ya superonline 'in tüm istanbul ve tr 'de 5-10 yıl icinde yayılmasını beklicez yada turksat bizim sabrımızı test etmekten vazgecip gönlümüzü yeni tarifeler ve uygun fiyatlarla alıcak.
saat 23 de giden tv ve net 02:15 itibariyle kullanıma sunulmuştur. 3 saat borculu bize ;)
bugün Türksat'ın bir arabasında şöyle yazıyordu : Türksat " fiber internet ". belki fiber yatırımlarına başlayacaklar çok sayıda abone kazandılar bu sene.
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
10 mbit ile youtube'dan 720 p ile çok rahat videoları izleyebilmen lazım ama 480 p bile akıcı değildir zannetmiyorum keza benim baglantim 5 mbit ve cogu zaman 240 p'ye düşürüyorum cozunurlugu ..Yani sadece dosya indirmek icin ayda 100 ytl cok büyük bir lüks hani 50 yada 100 mbit olsa neyse diyecem .Ya superonline 'in tüm istanbul ve tr 'de 5-10 yıl icinde yayılmasını beklicez yada turksat bizim sabrımızı test etmekten vazgecip gönlümüzü yeni tarifeler ve uygun fiyatlarla alıcak.
fiberde her yerde yok isterse 1000 mbit olsun kotalı olduktan sonra yemişim 1000 mbitini
arkadaşlar merhaba. 2009 yıli mayıs ayında uydunet aldık ögrenci evinde,tabi faturalar atlatildi ve 5.aydı sanrım kapatıldı internetimiz. Ödemedik,sorgulamadık ama nasılsa karsıma cıkacak birgün. Kablo tv ile 60 tl civari bir ücreti vardı. Simdi bir yerde okudum,faturayı 30 ay ödemedim ama kesilmesine ragmen fatura islemis mecbur 1800 ödedim yazmislar. Ne sözlesme var elimde ne baska birsey. Simdi bu dogrumudur dostlar,ben 24 ay bedelimi ödeyecegim pazartesi bayiye gidersem,nasil bir yol izlemeliyim. Cvplar icin simdiden tesekkürler
Uydunette hız artışı yok mu hala? Kağnı hızında internete daha ne kadar devam edeceğiz. 2-3 mbs hızlar çıkmadı gitti.
1 mbit hızda download hızını ben max 120 kb/sn olarak görüyorum. tabi dosyayı indirdiğim yerin sunucusu hızlıysa. 90 kb ın üzerine çıkmıyorsa biraz yavaş demektir.
Ankaradayim geceleri bazi gunler hizim 220-230kb cikiyor normalde 1024kullaniyorum sanirim hiz artirimi ile ilgili birtakim denemeler yapiyorlar yakinda kokusu cikar