Şimdi Ara

kablolu interneti kablousa çevirme aleti yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben komşudan kablolu internet çekiorum bilgisayarin arkasına soktuğumuz internet kablosunu herhangibi bir şeye takarak wifi yapabilrmiyim

• dostum kablonun boyu ne kadar var ! baglanti nasil ! ben de cok sık sorun yasiyorum ortak net kullaniminda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fişe takılan genisleticiler var bi bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazann22 R kullanıcısına yanıt
    access point alabilirsin
  • Bütçe nedir

• 2 kişi kullanioruz kablo ortalama 70mhiçbir sıkıntı yaşamiorum, bütce 100 tl yi aşmassa iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo modemi kablosuz yapmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Airties air 4443 al hocam vatanda kampanyasi var suanki fiyati 109 tl cok güzel bir cihazdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazann22

2 kişi kullanioruz kablo ortalama 70mhiçbir sıkıntı yaşamiorum, bütce 100 tl yi aşmassa iyi olur

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/tp-link-tl-wr841n-300mbps-kablosuz-router.aspx

• kardeş tplink e bulaşma topicler tplink şikayetleri ile dolu adam gibi sorunsuz çalışan ürününü bulamazssın. airties veya asus al zyxel de olabilir
  • ramazann22 R kullanıcısına yanıt
    http://www.epttavm.com/item/485388_wds-300-kablosuz-ap-router

Tavsiye ederim ihtiyacınızdan fazlasını karşılar.

• Arkadaşımız 70 metreden kablo çekmiş. Şimdi bu mesafeyi mi kablosuz kullanmak istiyor. Bu durumda bir adet kablosuz ağ iletişim cihazına ihtiyacı var. Hemen belirteyim ki benim modemim salonda ben arka odada kablosuz ağ iletişim cihazı ile (AirTies 2315 150 Mbps/usb 2.0) en fazla 100 mb hızla bağlanabiliyorum. Bende 2 oda arasına kablo çektim hızım şu an 1.0 Gbps. Demem o ki 70 metre uzaktaki modemden kablosuz yararlanmak çok zor. Soruyu doğru mu anladım bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.