Bildirim
Kablo modemden wireless yayını yapma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ad-hoc yapabilirsin. _____________________________ -
açıklayabilirmsin lütfen _____________________________ -
biraz daha açık yazsan ad-hoc ne demek _____________________________ -
ad-hoc ile olmaz.
kablo modeminizin markasi ve wi- fi destegi avrmi oncelikle bunu yazin.
router almaniz gerekir router ile IP dagitip baglanabilirsiniz._____________________________ -
bana en ucuza olucak şekilde lasım router pahalı olur bence _____________________________ -
bilgisayara wireless usb adaptor takip kablo ile aldginiz interneti ad-hoc olarak dagitmak mumkun. ama bazi mobil cihazlar ad-hoc kaynaga baglanmiyor. kenarda hazir usb adaptorunuz yoksa bu is icin usb almayin elinizde kalabilir. ad-hoc baglantinin kurulum zorlugunu gecersek kullaniminin cokda pratik olmadigini soylemek zorundayim. uygun fiyatli bir wireless router alirsaniz cok daha sorunsuz ve rahat olur usb adaptorlede aralarinda buyuk fiyat ucurumlari yok. hatta bir suru usb adaptorden daha ucuz kaliteli wireless routerlar biliyorum.
dikkat etmeniz gereken nokta alcaginiz cihaz wireless router. sakin access point almayiin bu ikisi birbiriyle cok karistiriliyor. kablo modemlerin adsl modem gibi router ozelligi olmadigi icin access point bir ise yaramiyor. ozellikle airties ap-400 access point 4lan soketi oldugu icin wireless routerlarla cok karistiriliyor._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: darkaura
bilgisayara wireless usb adaptor takip kablo ile aldginiz interneti ad-hoc olarak dagitmak mumkun. ama bazi mobil cihazlar ad-hoc kaynaga baglanmiyor. kenarda hazir usb adaptorunuz yoksa bu is icin usb almayin elinizde kalabilir. ad-hoc baglantinin kurulum zorlugunu gecersek kullaniminin cokda pratik olmadigini soylemek zorundayim. uygun fiyatli bir wireless router alirsaniz cok daha sorunsuz ve rahat olur usb adaptorlede aralarinda buyuk fiyat ucurumlari yok. hatta bir suru usb adaptorden daha ucuz kaliteli wireless routerlar biliyorum.
dikkat etmeniz gereken nokta alcaginiz cihaz wireless router. sakin access point almayiin bu ikisi birbiriyle cok karistiriliyor. kablo modemlerin adsl modem gibi router ozelligi olmadigi icin access point bir ise yaramiyor. ozellikle airties ap-400 access point 4lan soketi oldugu icin wireless routerlarla cok karistiriliyor.
benim bulabildigim en ucuz router 71 lira ama usb adaptor 36 liraya bile var nasıl olurda fiyatlarının benzer oldugunu soylersiniz anlıyamadım?
wireless router-----http://www.teknofiyat.com/?search=wireless+router&altlimit=&ustlimit=
wireless adaptor----http://www.teknofiyat.com/?search=wireless+adaptor&altlimit=&ustlimit=
wireless adaptor 2----http://www.teknofiyat.com/?search=wi-fi+adaptor&altlimit=&ustlimit=
edit:ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 11 Şubat 2009; 0:48:06 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
ben wireless router usb adaptorden ucuz demedim yanlis anlasilmasin. bazi kaliteli usb lerden bile ucuza bulunabilecek cok guzel wireless routerlar var dedim. mesela 70tl linksys wrt54gc gonul rahatliyla tavsiye edebilcegim bir model. tak kullan. sifreleme disinda baska hic bir ayara ihtiyac yok. 10lira ustune asus 520gu var. oda cok guzel. hatta forumda asus 520gu yu costuran arkadaslarda var. lehimle usb soket cakmislar. 520gu ya usb soketi cakinca 200kusur liralik asus 500g premiumdan cok bir farki kalmiyor. usb portla yapilabilcek o kadar cok sey var ki: nas, ftp server, samba server, bittorrent, http server, rapidleach, print server, wireless camera.....
ayrica 30tl lik usb adaptorlerden agzim yandi bir kere. asiri isinma, pc yi kitleme, hattan dusme, kisa menzil cekilir eziyet degil. dusman basina diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 11 Şubat 2009; 1:39:37 >_____________________________ -
ya beyler bendede adl varda modem kablolur saol darkaura
adsl modem içindemi router dersin_____________________________ -
adsl modemde access point de wireless routerda calisir. wireless router kullanirsan router ozelliginden dolayi modemden direk baglananlarla wireless routerdan baglananlar ayri aglarda olur, aralarinda ag paylasimi yapamazlar. access point daha cok mevcut agin kablosuz devami gibi calisir. _____________________________ -
abi bi tek ben bağlanıyorum benim isteğim bilgisayar kapalı olcak sadec modem açık olcak telefonum için alıyorum hangisi daha ucuz ve stabil olur _____________________________ -

Orjinalden alıntı: magicool
quote:
Orjinalden alıntı: darkaura
dikkat etmeniz gereken nokta alcaginiz cihaz wireless router. sakin access point almayiin bu ikisi birbiriyle cok karistiriliyor. kablo modemlerin adsl modem gibi router ozelligi olmadigi icin access point bir ise yaramiyor. ozellikle airties ap-400 access point 4lan soketi oldugu icin wireless routerlarla cok karistiriliyor.
benim bulabildigim en ucuz router 71 lira ama usb adaptor 36 liraya bile var nasıl olurda fiyatlarının benzer oldugunu soylersiniz anlıyamadım?
wireless router-----http://www.teknofiyat.com/?search=wireless+router&altlimit=&ustlimit=
wireless adaptor----http://www.teknofiyat.com/?search=wireless+adaptor&altlimit=&ustlimit=
wireless adaptor 2----http://www.teknofiyat.com/?search=wi-fi+adaptor&altlimit=&ustlimit=
edit:ekleme
router fiyatları ne kadar artmış öyle :S
geçen yıl hepsiburadadan kampanya ile 30 ytl e almıştık wireless router
o konu duruyorur biryerlerde forumda :)
şu an ihtiyacım yok ama dursun lazım olur hele :)_____________________________ Tüm Mimari Proje , Modelleme ve Animasyon HizmetleriMetraj ve Keşif Hesapları
-
bilgisayar kapaliyken usb adaptorden den ad-hoc yapamazsin.
basinin agrimamasi icin linksys, dlink, asus, usr gibi duzgun markalardan birinin uygun fiyatli wireless routerini veya acces pointini alman yeterli olacaktir. adsl modem kullanicisiysan access point hic bir problem cikarmadan calisir. sadece kablo net de router ozelligi gerektigi icin wireless router sart._____________________________ -
peki acses pointmi daha ucuzdur routermı bide 2 side kapalıyken çalışır dimi _____________________________ -
genelde access pointler daha ucuz oluyor. ama bazen cok ucuz wirelesss routerlarda cikiyor. hangisini uygun bulursan. kapaliyken calismadan kastin bilgisayar kapiyken herhalde. bunlar modem gibi tamamen bilgisayardan bagimsiz cihazlar. kendi baslarina calisiyorlar. _____________________________ -
çok saol abi valla _____________________________ -
@darkaura
Lex-boy arkadaş telefonu için demiş, ben de ipod touch için wireless çözüm arıyorum. PC speedtouch kablolu modem ile ethernet'ten bağlı.. wireless router mı, access point mi yoksa en iyisi wireless adsl modem mi almak? mevcut modemimden de 4 yıldır odukça memnunum..._____________________________ Q6600 GO Revision - Samsung T220 LCD - Asus Striker II Formula - OCZ SLI DDR2 2GB Dual 800Mhz - Leadtek 8800GT SLI - Seagate 500GB SATAII 7200.11, 2xSeagate 250GB SATAII 7200.10 - be quiet Dark Power Pro 600W - Logitech MX620 Mouse - Logitech MX3200 Keyboard - Auzen X-Fi Prelude - Logitech Z5500 - Armor+
Benzer içerikler
- kablonet ping sorunu
- ev interneti üzerine telefon alınır mı
- superonline wifi 6 modem
- turknet müşteri numarası öğrenme
- superonline altyapı başvuru
- en hızlı internet hangisi
- turknet smartyfi nedir
- magnet internet fiyatları
- telsiz kullanım ücreti 2025
- turknet internet fiyatları 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler