Şimdi Ara

kablo kısaltma hk. bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aldığım mp3 çaları bilgisayara bağlamak için, mp3 çaların kulaklık girişi ile bilgisayarın usb portu arasına bağlanması gereken bir kablo var. Fakat bu kablo benim için çok uzun. Kısaltılabileceğini düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum? Mümkünse eğer, bunun için elektrikçiye mi bilgisayarcıya mı gideyim? Teşekkürler...

• Kulaklık girişi ile USB port arasında nasıl bir bağlantı var ?
    Kulaklık girişi kulaklık içindir.USB ise data aktarımı ve 5 volt besleem için kullanılır.
    Sen USB kablosunu mu kısaltmak istiyorsun ?
  • elindeki kablonun bir ucu mp3 çaların cıkışı diğer ucuda usb mi? Eğer öyleyse uygun bir yerden kes lehim yap bilgisayarcıya gitmene ne gerek var ki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

elindeki kablonun bir ucu mp3 çaların cıkışı diğer ucuda usb mi? Eğer öyleyse uygun bir yerden kes lehim yap bilgisayarcıya gitmene ne gerek var ki ?

Evet öyle de, bende lehim falan yok. Bunun için elektrikçiye mi gideyim, bilgisayarcıya mı? Bilgisayar parçası olduğu için böyle diyorum; ama şimdi biriniz çıkıp "sadece bir kablo bu" dese bir şey diyemem. Bu kablonun elektrikçinin anlamayacağı türden olması ihtimali var mı? Yani keser kabloyu, kısa yerden lehimlemek için, sonra bir bakar ki içinden değişik kablolar geçiyor. Mümkün mü bu?
  • valla piyasa öyle elektrikçiyim-bilgisayarcıyım diye geçinenler varki kime güveneceksin zaten elinde ki mevcut kablonun içinde 4 tane kablo vardır en fazla önce biraz mesafeli kes kendin renkleri karşılıklı bağla dene çalışırsa devam çalışmaması içinde bir sebep yok o sadece ses kablosu olabilecek tek sorun ses te biraz bozukluk olur oda cok nadir kablolar kaplamalı değildir zaten sanmıyorum yani ben tarayıcının usb kablosunu elle ekledim çalıştı dert etme kendin kes yap elin alışır bozulursa nasıl olsa mesafali kesmiştin tekrar yaparsın dibe gelene kadar yolu var
  • Peki teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Peki teşekkürler...

ne demek valla her iş böyle başlıyo sonra yatagın altında motorlar teyp parcaları sogutucu otomatık anten cd sürücü işe yaramayan eski transıstorlu teyp daha sayardım ama mesai biiti ckıyorum

ev hurdalığa dönüyo ayağına lehim yapısır kablo batar bilmem ne sana da kolay gele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arduino projesi hk. birkaç soru
    9 yıl önce açıldı
    SUPERBOX hakkında bir soru??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kısaltmamalısın. USB kablosu dediğimiz bir sinyal kablosu, ve güzel bir şekilde ekranlanmış bir kablo. Bunu kesmek akıllıca olmaz. ya uzun kullanın, ya da kısasını satın alın. Kısaltılan kablonun performansı eskisiyle aynı olmayabilir ve bir kısadevre sonucu bilgisayar ve/veya Mp3 çalar hasar görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.