Şimdi Ara

kablo kırılma sorunu yaşatmayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kulaklığımın tekinden ses gelmediğini farkettim. Ve durum canımı sıktı. mp3 cepte taşıyoruz doğal olarak kablolarda kırılmalar oluyor sanırım bana bu konu hakkında öneri verebilecek olan varmı?

Şu kulaklığı al dert tasa unutursun dediğiniz kulaklık tavsiyelerini bekliyorum

İyi forumlar..

• Bütçe nedir? Hoşlandığınız ses tarzı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Bütçe nedir? Hoşlandığınız ses tarzı nedir?

ses tarzı filan o kadar usta değilim ses konusunda ama dinlediğim müzikler metal rock tarzı. Birde yalıtım olsun isterim dışarıdan ses vs gelmesin

Bütçe konusu ise bana ekonomik olsa iyi olur şimdi derim 100-150 arası ama sonra o kulaklık bozulacak diyede strese girmek istemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

quote:

ses tarzı filan o kadar usta değilim ses konusunda ama dinlediğim müzikler metal rock tarzı. Birde yalıtım olsun isterim dışarıdan ses vs gelmesin

Bütçe konusu ise bana ekonomik olsa iyi olur şimdi derim 100-150 arası ama sonra o kulaklık bozulacak diyede strese girmek istemem :D

Bir kaç seçenek;

Audio Technica CKS77 = Basslar yüksek seviyede.
    Audio Technica CKS99 = CKS77 modeline göre daha dengeli. Sahnesi fiyatına göre gayet iyi.
    V Sonic gr06 = Yumuşak basslara sahip, midler ön planda.

Ürünler kolay kolay kopma vs. sıkıntısı yaşatmaz. Ama özenli kullanmak gerek. Özensiz kullanımda üstün kulaklıklarda bozulabilir.

ATH modellerini @EASTWOOD1981 gr06 modelini @fastfalcon 'dan bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

quote:

Bir kaç seçenek;

Audio Technica CKS77 = Basslar yüksek seviyede.
    Audio Technica CKS99 = CKS77 modeline göre daha dengeli. Sahnesi fiyatına göre gayet iyi.
    V Sonic gr06 = Yumuşak basslara sahip, midler ön planda.

Ürünler kolay kolay kopma vs. sıkıntısı yaşatmaz. Ama özenli kullanmak gerek. Özensiz kullanımda üstün kulaklıklarda bozulabilir.

ATH modellerini @EASTWOOD1981 gr06 modelini @fastfalcon 'dan bulabilirsiniz.

teşekkür ederim bir bakalım nasılmış :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.