Bildirim
kablo kırılma sorunu yaşatmayan
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe nedir? Hoşlandığınız ses tarzı nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan
Bütçe nedir? Hoşlandığınız ses tarzı nedir?
ses tarzı filan o kadar usta değilim ses konusunda ama dinlediğim müzikler metal rock tarzı. Birde yalıtım olsun isterim dışarıdan ses vs gelmesin
Bütçe konusu ise bana ekonomik olsa iyi olur şimdi derim 100-150 arası ama sonra o kulaklık bozulacak diyede strese girmek istemem :D -
quote:
Orijinalden alıntı: crazy frog
quote:
ses tarzı filan o kadar usta değilim ses konusunda ama dinlediğim müzikler metal rock tarzı. Birde yalıtım olsun isterim dışarıdan ses vs gelmesin
Bütçe konusu ise bana ekonomik olsa iyi olur şimdi derim 100-150 arası ama sonra o kulaklık bozulacak diyede strese girmek istemem :D
Bir kaç seçenek;
Audio Technica CKS77 = Basslar yüksek seviyede.
Audio Technica CKS99 = CKS77 modeline göre daha dengeli. Sahnesi fiyatına göre gayet iyi.
V Sonic gr06 = Yumuşak basslara sahip, midler ön planda.
Ürünler kolay kolay kopma vs. sıkıntısı yaşatmaz. Ama özenli kullanmak gerek. Özensiz kullanımda üstün kulaklıklarda bozulabilir.
ATH modellerini @EASTWOOD1981 gr06 modelini @fastfalcon 'dan bulabilirsiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crazy frog
quote:
Bütçe konusu ise bana ekonomik olsa iyi olur şimdi derim 100-150 arası ama sonra o kulaklık bozulacak diyede strese girmek istemem :D
Bir kaç seçenek;
Audio Technica CKS77 = Basslar yüksek seviyede.
Audio Technica CKS99 = CKS77 modeline göre daha dengeli. Sahnesi fiyatına göre gayet iyi.
V Sonic gr06 = Yumuşak basslara sahip, midler ön planda.
Ürünler kolay kolay kopma vs. sıkıntısı yaşatmaz. Ama özenli kullanmak gerek. Özensiz kullanımda üstün kulaklıklarda bozulabilir.
ATH modellerini @EASTWOOD1981 gr06 modelini @fastfalcon 'dan bulabilirsiniz.
teşekkür ederim bir bakalım nasılmış :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X