Şimdi Ara

Kablo internetçiler az daha sabır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

_____ bey merhaba,

Tarifelerde yeni düzenlemeler yapılmaktadır. KabloInternet hız seçeneklerinde de çeşitliliğe gidilecektir.

Tarife çalışmamız onay aşamasındadır. Onaylanmamış bir çalışma ile ilgili ayrıntılı bir bilgi veremeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Bununla birlikte yeni tarife çalışmasının yenilikçi, müşteri istek ve beklentilerini karşılayan, rekabetçi bir çalışma olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi günler dileriz.

TÜRKSAT A.Ş.
    KabloTV Direktörlüğü
    Pazarlama Müdürlüğü

Telefon: (312) 473 27 00
    Faks: (312) 473 27 02
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

• a hayret değişik bir cevap vermişler. Ben 15 i aşkın maşl atım bunu görmemiştim. Kanma arkadaş kopyala yapıştır yapıyolar cevaplar hep aynı kalıpta
  • sen de haklısın çok uzun sürdü bu iş.
  • arkadaşlar boşa uğraşmayın adamlar carettaları seyrediyor. sizin internerinizlemi uğraşacak.

ahanda anteni karettanın.
    acaba tasma bağlayıp gezdirseler daha ucuza gelmezmiydi.

http://www.turksat.com.tr/haberler/haber/caretta_carettalar_uyduyla_izleniyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 23 Ağustos 2007; 21:32:35 >

• daha seyreder onlar faturaları carettalar ödüyor zaten türksat A.Ş. al sana kocaman
  • hayırlısı diyelim
  • biz üveyiz zaten esas aboneleri carettalar.
    Türksatın sitesini uzun zamandır takip ediyorum bilmem yanılıyormuyum hep haberler aynı değişen bişey yok bir iki aydır aynı gibi.

Projelerden Son Haberler
    e-Sağlık: 48 Hastanede TürksatVSAT
    Adalet-NET: Adalet Bakanlığı TurksatVSAT’la Hızlanıyor
    Okul-NET: Binlerce Köy Okulu İnternete Kavuşuyor

Türksat Güncel
    CARETTA CARETTALAR UYDUYLA İZLENİYOR
    Türksat Basın Açıklaması
    Türksat Dünya Uzay Haftası`nı Kutluyor!
    Sahillerimiz, Türksat Uydularıyla Kontrol Altında
    TurksatVSAT e-Sağlık Projesi, Dünyaya Tanıtıldı

Türksat'ta Bugün
    İHALE SÜRE UZATIMI İLANI
    MEB YENİ İHALE İLANI
    1. Türksat Tenis Turnuvası yapıldı
    Özbek Radyo Televizyonu Heyeti Türksat`ı Ziyaret Etti
    Bağlantı Ücreti Almıyoruz!

nedersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @kartalaraz İyi güldürdün beni akşam akşam Hay allahım ya millet internet hızını artırmak için uğraşır bizimkilerde karettaları izlemekle uraşıyolar

• ya türksatın internet adresine giriyorsunuz ya slogan yarışmsı başladı ya türksatın ilk emeklisi bilmem kim, seçimden önce bir bakan görevi devretti haberi, şimdide slogan yarışması açıklandı .adamlar ne internet nede kablo tv hakkında adam gibi bilgi vermiyorlar. türksat haber ajansı açtıysa bare onu söylesinler.
    bu arada adanada kablo tv yayınları 1 haftadan beri bozuk. kimsenin umrunda değil.
    son olarak: bu karettalar adana karataşta çok mevcut. acaba akşam zıpkını alıp vursam bizim internete el atarlarmı. hani sinyal felan kaybolurda ümidi keserler karettalardan.
  • olay basit tarifeleri ucuz tutacaklar ama bağlantı ücreti alacaklar, modem ücreti alacaklar. Ben inanıyom 1mbit 39 ytl olsa bizim millet 49 a uyduruk 800k(sözde 1mbit) kullanır. Kullansında zaten kullansınki biz daha ucuza daha kaliteli hizmet alalım. TTnet de örgücü teyzelerde modemi aç kapa demeye devam eer müştüri hizmetleri. Bayana diyorum ping sürem böle böle afedersiniz ne güzel yüksek işte diyor. Herşeyin büyüğü fazlası mübah ya ondan. TTnet atmadığı çamur yok. Elektirk sistemi diyor, online ups cevabını alıyor, modem diyor 2 modem denedim biri linksys biri usrobotics cevabını alıyor. Spliter diyor 10 dolarlık spliter cevabını alıyor. Direk kabloyu taktım cevabını alıyor. Bilgisayar diyor ağ trafik screenshotunu alıyor ama yetmiyor tabi. Sorun hep bizde onlar sütten çıkmış akkaşık. Ben adsl kullanmam altarnatifim varsa varsın hızı düşük olsun pahalı olsun ama stabil olsun. Herkesin görüşür kendine, isteyen istediğinin kullansın.

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: evrens

olay basit tarifeleri ucuz tutacaklar ama bağlantı ücreti alacaklar, modem ücreti alacaklar. Ben inanıyom 1mbit 39 ytl olsa bizim millet 49 a uyduruk 800k(sözde 1mbit) kullanır. Kullansında zaten kullansınki biz daha ucuza daha kaliteli hizmet alalım. TTnet de örgücü teyzelerde modemi aç kapa demeye devam eer müştüri hizmetleri. Bayana diyorum ping sürem böle böle afedersiniz ne güzel yüksek işte diyor. Herşeyin büyüğü fazlası mübah ya ondan. TTnet atmadığı çamur yok. Elektirk sistemi diyor, online ups cevabını alıyor, modem diyor 2 modem denedim biri linksys biri usrobotics cevabını alıyor. Spliter diyor 10 dolarlık spliter cevabını alıyor. Direk kabloyu taktım cevabını alıyor. Bilgisayar diyor ağ trafik screenshotunu alıyor ama yetmiyor tabi. Sorun hep bizde onlar sütten çıkmış akkaşık. Ben adsl kullanmam altarnatifim varsa varsın hızı düşük olsun pahalı olsun ama stabil olsun. Herkesin görüşür kendine, isteyen istediğinin kullansın.

Saygılar...

Bizim köyde kablonet vardı da biz mi kullanmadık. Kablonet e bir sorsanıza abone sayısı niye hala 30000 lerde geziyor. Kablo tv dijital olacaktı güya o da yılan hikayesine döndü. Açıkçası kablonetin geleceğini pek parlak görmüyorum.

• ya ben adanadayım adananın seyhan bölgesinde kablo tv var ama yüreğir bölgesinde yok bir ara kablo tv elemanlarına söyledim niye orda yo burda var. adamlar dediki bilmem kaç euro masraf yapmak lazım. böyle düşünürlerse yatırım konusunda hiç bir değişiklik olmaz. sanki yatırımı yapınca onun 10 mislini kazanmayacaklar. bence kablo internet her yerde olması lazım köy veya kasaba farketmeden türkiyenin dör bir yanına dağılması lazım. belki özelleşirse iyi olur birde japon bir firma alsa daha iyi olur.
  • Türkiyenin 4 bir yanına yayılması bizim hızların artmasına bi etkisi olmaz.Geçtim ben Türkiyenin her yerinde olmasını, olsa ne olacak fiyatlar pahalı müşteriye verilen önem yok rekabet yok daha ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Türkiyenin 4 bir yanına yayılması bizim hızların artmasına bi etkisi olmaz.Geçtim ben Türkiyenin her yerinde olmasını, olsa ne olacak fiyatlar pahalı müşteriye verilen önem yok rekabet yok daha ne diyeyim

alt yapıyı adam gibi yaparlarsa birde müşteri artarsa ucuzlar sanırsam ama adam gibi hızkla,,, doğru söylüyon bizim ülkede bunu yapamazlar adamlarda teknoloji ruhu yok. miletin eli mahkummm... adslye geçsen bir darbe kabloya geçsen başka bir darbe.

• bizim sokaktada yoktu 40 kişi dilekçe verip alıcaz diyince tam 6 ayda çektiler. Talep olursa çekerler bakır kablo maliyetiyle aynı değil. Tabiki kablo yoksa adsl kullanacağız. @Mutku arkadaşımız da sanırım "Ben adsl kullanmam altarnatifim varsa varsın hızı düşük olsun pahalı olsun ama stabil olsun." cümlemi görmemiş. Altarnatifiniz yoksa tabiki adsl kullanırız. Kablotv alabilecek bağlantısı hazır 1.2 milyon ev var şu an. Sadece alo diyip bağlayın diyebileceğiniz. Ama yurdum insanı popstar izliyor neden kablo alsın discovery cnbc ne o altyazılı. Şahsen ben de adsl nin geleceğini parlak görmüyorum. Kağıtta 4mbit verebiliyor. 2mbit üstü zor sağlanıyor. Anca satralin dibi olcanız kablolarınız iyi olcak falan da filan. Turksat bu firmayı sanki 10 yıldır yönetiyor. Özelleştirilene kadar emaneten aldı. Bu haliyle para etmiyor abone sayısı artınca değerlenince o da özelleşir diğer kurumlarımız gibi!!!!

Not: İstisnalar kaideyi bozmaz.

Evinde kablo tv si olup da 29 ytl ye 1mbit kotalı kullanan o kadar çok insan varki. 512 sınırsız kabloda en kötü 29 olcak. Fiyat aynı ama bunu tercih etmeyen insanlarımızın sayısı az değil. Bence kullanmasınlar zaten bizim hızımız düşmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrens -- 23 Ağustos 2007; 23:03:00 >

• Şuda bi gerçektir ki önce adls bi rekabet çıkarır daha sonra bizim kablo internet.Ben bildim bileli biz hep geriden geliyoruz Ayrıca Türksatın abonem artı indirim yapacağını pek sanmam çünkü tek kazançları internet değil ;

Acil Durum Haberleşme Hizmetleri
    Türksat Genişbant Hizmetleri
    Kırsal Alan Haberleşmesi : IDR / IBS
    Kırsal Alan Haberleşmesi : TES
    Uluslararası Uydu Haberleşme Hizmetleri
    TV - Radyo Uplink / Downlink Hizmetleri
    (carettaları izleme)

Ayrıca son zaman da müşteri kaybı olmuştur. Hele ki geçici veya kalıcı hızları iki kat artırmasalardı. Ne olurdu bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

arkadaşlar boşa uğraşmayın adamlar carettaları seyrediyor. sizin internerinizlemi uğraşacak.

ahanda anteni karettanın.
    acaba tasma bağlayıp gezdirseler daha ucuza gelmezmiydi.

http://www.turksat.com.tr/haberler/haber/caretta_carettalar_uyduyla_izleniyor.html

Dogru soze ne denir? Turksat abidik-gubudik islerle ugrasıyor smile adsl cok kısa bi süre icinde abone sayısını koblonun 3-4 katına cıkarır diyorum bu sekilde devam ederse

• Abonelerde kablo interneten kaçınca, napsın artık carettalara internet bağlar
  • Bence kablo internete daha fazla yatırım yapılmaması doğru bir seçenek. evet şu an en yüksek hız kablo internetten alınabiliyor. yani teknolojik açıdan durum böyle şu an için. ama kablo internet çok çok yüksek hızlarda bağlantı sunsada bu hızlar ilerleyen zamanlarda komik rakamlar olacak. ama şimdiden wifi gibi teknolojiler çok daha ucuz altyapıya kablo internet kadar olmasada yeterli bağlantı seçenekleri sunuyorlar. zaten şöylede bir şey var. wifi 24 mbps sunabiliyor şu an için ama türkiyede zaten bireysel kullanımda 24 mbps hız seçeneği başka bağlantı seçeneklerinde yok. Kablo internet hiç yatırım yapmasında demiyorum. yapacakları yatırımlar mevcut kullanıcılar için iyileştirme çalışmaları vs. olmalı.

Kablonun en büyük hatası zamanında büyük yatırımlar yapıp kullanıcı sayısını artırmaması. Ama şu anda böyle bir yatırım zaten mevcut olan adsl kullanıcılarının hepsini çekmeyecek ve riske girmekten başka bir şey olmayacak.

Gelecek kablosuz bağlantılarda. hem altyapının ucuzluğu açısından hem teknik problemlerin kontrolü açısından hem de yüksek hız açısından.

• Hadi kablonet açıkla artık ne yapacaksan. Bekle bekle nereye kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.