Şimdi Ara

Kablo İnternet Abonelik İptali Prosedürünü Bilen Var mı? Yavaş yavaş öğrenme vakti geldi de... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

Valla ne olursa olsun ben 49 ytl adsl'e vermem.Şuan 512 29'dan kullanıyorum.Benim için gayet yeterli.Gidipte 20 lira daha fazla bayılmanın hiç bir anlamı yok

ama bide şu var ki o daha garip bizi ikikat hıza alışturdı, ben mesela. Bide elimizden onu alırsa benim şuan 256 da 128 e düşerse ne olur bilmem

Benim demek istediğim şu; internet için ayda ne kadar para verebilirsiniz? ve ihtiyacınız nedir? .Bunun yanında eski hızlara dönülmesi tabiki hiçte iyi olmaz.Ama bu aşamada böyle birşey yapabileceklerini düşünmüyorum.

• oda doğru şimdi katılı yorum ama ortalığı karıştıran o ttnetin tarifesi ben kablo internete ayda 19 ytl 128 dokunmaz diye 2007 ocakta abone oldum adlsnin 256 49 ytl idi o zamanlar o parayı vermezdim. Ödeyecek olan ödeyemeyecek olan var ama şimdi kabloda 1024 39 ytl olsa fena olmazmı yetip yetmeme meselesi değil

• İptallik için hat sahibinin ptt online şubesine bizzat kendisi gitmeli,ayrıca yanında kimlik fotokopisi,eski fatura(hizmet noyu öğrenmek için) ve dilekçe diye hatırlıyorum.Fatura ise kaç günlük kullandıysan o kadar ödüyorsun diye biliyorum (sabit ücretin alınıp alınmadığı gibi o tür detayları tam bilmiyom)

Bu hafta açıklayacaklarını zannetmiyorum,işimiz eylüle kaldı gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

İptallik için hat sahibinin ptt online şubesine bizzat kendisi gitmeli,ayrıca yanında kimlik fotokopisi,eski fatura(hizmet noyu öğrenmek için) ve dilekçe diye hatırlıyorum.Fatura ise kaç günlük kullandıysan o kadar ödüyorsun diye biliyorum (sabit ücretin alınıp alınmadığı gibi o tür detayları tam bilmiyom)

Orjinalden alıntıdır

7.4. ABONE abonelik sözleşmesini feshetmek istediği taktirde, ABONE bu talebini TÜRKSAT'ın iletişim adresine/tam yetkili bayiye veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla bildirir. Yazılı bildirimde abonenin kimliğini ispatlaması suretiyle abonelik sözleşmesi feshedilir. Abonenin hizmet alımı, bildirimin yapıldığı gün durdurulur. Hizmet alımının durdurulmasını müteakiben aboneler on gün içerisinde TÜRKSAT'IN iletişim adresine veya tam yetkili bayiye yazılı bildirimde bulunurlar. Süresinde bildirimde bulunmayan abonelerin sözleşmeleri TURKSAT tarafından feshedilmeyerek hizmet sunumuna devam edilebilir.
    TURKSAT tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. TURKSAT, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve söz konusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdür. TURKSAT, ABONE'nin aboneliğe son verme yönündeki yazılı talebinin kendisine ulaşmasından itibaren 7 (yedi) gün içerisinde bu talebi yerine getirecek, ve abonelik sözleşmesinin sona erdiğini, yine bu süre içerisinde ABONE'ye yazılı olarak bildirecektir.Ancak üyelik iptalinde iptali istenen aya ait peşin çıkarılmış olan faturanın ödenmesi zorunludur, iptal talebi müteakip ay başında işleme konur.
    TURKSAT aboneye son fatura gönderirken aboneden aldığı depozito veya avans gibi ücretleri abonenin fatura borcundan düşer ve kalan tutarı on beş gün içerisinde aboneye iade eder.

• En kısasını ben anlatayım
    Eğer Eylülün 2 sinde kapatırsan ağustos ayını (256 k için) 30ytl ödersin
    eylül ayında ise 2 ytl ödersin. yani her gün 1 ytl para ekleniyor.

Orjinalden alıntı: elninom1

İptallik için hat sahibinin ptt online şubesine bizzat kendisi gitmeli,ayrıca yanında kimlik fotokopisi,eski fatura(hizmet noyu öğrenmek için) ve dilekçe diye hatırlıyorum.Fatura ise kaç günlük kullandıysan o kadar ödüyorsun diye biliyorum (sabit ücretin alınıp alınmadığı gibi o tür detayları tam bilmiyom)

Doğrudur. Bizzat başvuru istiyorlar. Az önce başka hız arttırımı olmayacak bilgisini veren bayan söyledi.

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

En kısasını ben anlatayım
    Eğer Eylülün 2 sinde kapatırsan ağustos ayını (256 k için) 30ytl ödersin
    eylül ayında ise 2 ytl ödersin. yani her gün 1 ytl para ekleniyor.

Teşekkürler...

O zaman ADSL bağlansın ve ertesi işgünü gidip kapattırayım. ADSL'i kapatırken de öyle yapmıştım. Hatta haftasonuna gelmişti. 2 tane bağlantım olmuştu haftasonu boyunca.

Telefonda bilgi verenden kaynaklanan bir yanlışlık olup olmadığını görmek için Salıyı bekliycem şimdilik...

• yeni tarifelerin en geç 17 eylülde açıklanacağı biliniyor ama böyle çocukça konular açılıyor hala ne diyim.

Orjinalden alıntı: nacde

yeni tarifelerin en geç 17 eylülde açıklanacağı biliniyor ama böyle çocukça konular açılıyor hala ne diyim.

18 Eylül günü ne diyecekler acaba? 9 Ekim derler, 10 Ekimde de 5 Kasım...... Anlaşılan o ki her halukarda en iyi ihitmlalle 1024 Kablo 36 YTL olacak. Belirsizliği beklemenin anlamı yok, smileda 3 ay bedava modem bedava kampanyası ile zaten 1024 adsl'de aynı fiyata geliyor. Bugün yarın işkencesi de yok..

yeni tarifelerin en geç 17 eylülde açıklanacağı biliniyor ama böyle çocukça konular açılıyor hala ne diyim.

Bunun için de kaynak istiyorum...

En kötü ihtimal 01.02.2007'de güncellenen kablo internet tarifeler gibii buda öyle bi tarihte olabilir yılbaşından sonra. Ama o zamana atı alan uskudari gecer oda ayrı

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

bu hafta, yarın, 1 ay sonra diye günler birbirini kovalar

En kötü ihtimal 01.02.2007'de güncellenen kablo internet tarifeler gibii buda öyle bi tarihte olabilir yılbaşından sonra. Ama o zamana atı alan uskudari gecer oda ayrı

Serdar'a kaynak göster.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

kaynak şu ki türksata ayın 10 u ile 15 i arasında atılan maillerde tarifelerin onaya sunulduğu ortalama 1 ay sonra sürecin biteceği yazıyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

kaynak şu ki türksata ayın 10 u ile 15 i arasında atılan maillerde tarifelerin onaya sunulduğu ortalama 1 ay sonra sürecin biteceği yazıyordu.

Tamam. Belirttiğin için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.