|
Kablo Bulucu (Cable Tracker) Nedir?

-
-
Bu bili bili değil mi bi firmadan yetkili gelmişti bu alete lolo diyolarmış onlarda
-
Bendede var bitane çok güzel iş görüyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Dehhani.
Bu bili bili değil mibi firmadan yetkili gelmişti bu alete lolo diyolarmış onlarda
bili bili mi
Valla bende de var kullanmasını bilmeyen arkadaşlara yararlı olur diye hazırladım rehberi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e2emre -- 27 Eylül 2013; 13:07:09 > -
Bu cihaz bildiğimiz sinyal enjektör değil mi
Matkaba ihtiyaç yok ne demek? -
quote:
Orijinalden alıntı: eloko
Bu cihaz bildiğimiz sinyal enjektör değil mi
Matkaba ihtiyaç yok ne demek?
yani matkapla duvar delip kablo aramayacaksınız diyorlar herhalde -
Bizdede tester olarak geçiyor bu -
Ben yazınızı sevdim. Tamda bu ne diye arıyordum. Çok işime yaradı. Bilgilendim. teşekkürler. -
Hala daha alacağım kendime bunu. Her seferinde unutuyorum. Sağolsun arkadaşlar var onlardan otlanıyorum şimdilik. -
Bu cihazı hali hazırda telefon hattının geldiği kabloyu bulmak için kullanabilirmiyiz?
Şuanda bir telefon hattı olan hattın geldiği buatı bulup oradan başka yere vermem gerekiyor ama diğer telefon hatlarını 1 dakika bile boş bırakamıyorum.
Bu yüzden tek seferde telefon hattını hiçbir hattı sökmeden bulmam lazım. Binada yaklaşık 100 civarı telefon hattı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu bilmiyorum ama şunu hatta bağlarsan hatta diğer taraftan sesli uyarı geliyor hattı kolaylıkla bulursun telekomcular kullanıyor ankastrelerde
https://www.n11.com/yapi-market-ve-bahce/olcum-cihazlari-ve-test-araclari/kablo-bulucu-test-cihazi
-
Bu cihaz ile hattı sökmeden üzerinde hala hat varken kabloyu izleyebiliyormuyuz ?
Teşekkürler
hattı bulmak cihaz bir frekans yolluyor
-
İşte hocam. Sıkıntı orada. Bu cihaz hali hazırdaki hatta bağlı santral vb cihazlara veya paralel telefonlara zarar verebilir mi?
hayır vermiyor çok kullandım diğerine göre biraz pahalı olsada ideal ürün o
-
Peki diğer ucuz cihazlar ? Konu sahibinin yazdığı ürünler vs ?
ondada sesli ton varsa olur yoksa cihaza alışmak lazım
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim
buda güzelmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X