Şimdi Ara

Kabızlığa iyi gelen yoğurt reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam yemek yerken ağzıma lokmayı daldırırken bu reklam çıkıyor sinir oluyorum.Ben izlemek zorunda mıyım bu kadınların kabızlık hikayelerini midemi bulandırıyor o an iştah fln kalmıyor.Bir de o reklamlarda oynayan kadınları hiç anlamıyorum.Nasıl oynuyorlar ki o reklamda

Birde bu kabızlık sorununu sadece kadınları mı yaşıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Tam yemek yerken ağzıma lokmayı daldırırken bu reklam çıkıyor sinir oluyorum.Ben izlemek zorunda mıyım bu kadınların kabızlık hikayelerini midemi bulandırıyor o an iştah fln kalmıyor.Bir de o reklamlarda oynayan kadınları hiç anlamıyorum.Nasıl oynuyorlar ki o reklamda

Verirlerse 1milyar parayı sende oynarsın

• Great Soldier halletmişin problemini hayırlı olsun

Bu konuda sana +12511864156165156 olarak destek vermiş bulunuyorum.

Bende hiç sevmiyom saçma sapan hikayelerini o karıların zaten o karıların tipleride mide bulandırıcı bi de nassıl hacetlerini yapmışlar bağırsakları nassılmış filan insanın yaşama isteyini köreltiyor walla
  • @Guitarist eywallah kardeşim.Döndüm nihayet

quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

quote:

Tam yemek yerken ağzıma lokmayı daldırırken bu reklam çıkıyor sinir oluyorum.Ben izlemek zorunda mıyım bu kadınların kabızlık hikayelerini midemi bulandırıyor o an iştah fln kalmıyor.Bir de o reklamlarda oynayan kadınları hiç anlamıyorum.Nasıl oynuyorlar ki o reklamda

Hayır efendim oynamam 1000 YTL için! Bu kadar iğrenç bir reklamda oynamam.

Birde hijyenik ped reklamları war.Herif otobüste çantadan hijyenik ped düşürüyordu kızlarda kakara kikiri gülüyordu.O çocuk sokakta dolaştığında "aaaa bu ped reklamındaki salak" demezler mi yahu

• quote:

@Guitarist eywallah kardeşim.Döndüm nihayet

quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

quote:

Hayır efendim oynamam 1000 YTL için! Bu kadar iğrenç bir reklamda oynamam.

Birde hijyenik ped reklamları war.Herif otobüste çantadan hijyenik ped düşürüyordu kızlarda kakara kikiri gülüyordu.O çocuk sokakta dolaştığında "aaaa bu ped reklamındaki salak" demezler mi yahu

Bunda haklısın 100 milyar verseler o reklamda oynamazdım

• heaaa öyle derler gerçekten çok doğru tespitler seni tebrik ediyorum tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist -- 20 Şubat 2006 17:41:19 >
  • Aha az önce gene çıktı yeter yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya herkes kabızmı millette kefir bilmem ne almaya basladi birden bire , kaysı verelim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 20 Şubat 2006 18:30:16 >
  • Ama toparlıyormus bagısrakları
  • quote:

aga erkekler dayanabiliyor ama kadınlar dayanamıyor...ondan kadınları oynatıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luaxelit -- 20 Şubat 2006 18:50:34 >

• Yaw kurufasulye yiyin hiçbişeyiniz kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.