Kabin memuru olmayı düşünüyorum presentable olmak yeteri seviye ingilizce bilmek dışında kaydolabileceğim kursları vb söyler misiniz bildiğiniz |
Kabin Memuru Olmak İçin Ne Gerek

-
-
Olma.. Namazını kılamazsın ve hep kazaya kalır.. Daracık uçakta namazı ancak koltuk üzerinde kılmak zorunda kalırsın..Yıllarca kılınmamış kazaya kalmış namazların altında ezilip kalırsın, azabı da cezası da çok büyük.... Meslek seçiminde daima dini, ibadetleri gözet.. Öbür türlü çok pişman olursun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 21 Temmuz 2025; 21:57:6 > -
dine aşırı düşkün birisi değilim açıkçası sorun olacağını düşünmüyorum ibadetlerin.
-
Meslek, emekli olana kadar yapılıyor, aradan yıllar geçiyor, insanın hali, düşüncesi değişebiliyor.. Şİmdi böyle düşünürsün, bir zaman sonra düşüncen değişir, namaza başlarsın.. Olmuyor mu, yok mu böyle insanlar?.. Çok.. Çok insan namaza başlıyor ve kazaları bitirmeye çalışıyor.
İlerde sen de böyle olursan, dağlar kadar birikmiş ve kazaya kalmış namazların yükünün altında ezilme diye diyorum.. Çünkü bu namazları ya kılacaksın, ya da kılmamanın akıl alamayacak derecede ağır cezasını çekeceksin.. Bundan kurtuluş yok...
-
Para ne alıyorlar acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kuzen oldu benim daha 1 sene olmadı geçen ay 80 bin almış thyde çalışıyor
-
olmak için ne yapmış sorabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Varis corabini hazirla simdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne mezunusun İngilizce seviyen ne aklında sorular varsa sorabilirsin 12 küsür yıldır meslekteyim
Emekli olmadan da değişebiliyor içinde varsa. Sadece benim çevremde hızlı yaşayıp genç yaşta dediğin şeyleri yapan var. Ailesinde ve içinde var ise olur. Genelde herşeye sahip olup bir eksiklik hissettiğin zamanlar insan farkına varıyor.
adam kayırması, mobingi bol meslek, bol şans.
-
b1 ingilizce seviyem var liseden yeni mezun oldum kendimi geliştirmeye çalışıyorum farklı konularda host mesleği için hangi kurslar hangi eğitimleri almam nereye başvurmam gerek ve bana ne önerebilirsiniz teşekkür ederim şimdiden
-
bunu duymak biraz kötü hissettirdi ama hemen hemen her işte aynı diye düşünüyorum.
-
Evet ama nasıl bankacılık, akademi gibi sektörlerde nasıl yüksekse bu havacılıkta da biraz yüksek sanıyorum, kabin memuru olan arkadaşlarıma göre. THY'nin zaten kamuya yansımış ciddi davaları da var.
Ben bunu işten soğuyun, vazgeçin diye söylemiyorum. Farkında olun, yüzleşin diye söylüyorum. Yalnız kalmamaya ve ekip arkadaşlarınızın hemen sizi satacağına hazır olmaya çalışın.
-
çok teşekkür ederim bu konuda bilgilendirdiğiniz için. Umarım bu tarz şeyler altında kalmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X