Şimdi Ara

Kabiliyet Nasıl Dizilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizin yardımlarınızla 20 level olup rünlerimi dizdim gayetde güzel oldu.

Şimdi kabiliyetleri ayarlamak istiyorum. Her hero için farklı kabiliyet dizilimi olduğunu ve tek sayfa ile oyuna girmeden önce düzenleyerek girildiğini biliyorum.

Ancak o kadar tecrübem yok maalesef. Denedim girmeden düzenleme olayını ama vakit yetmiyor ben hangisine vermeliyim diye düşünene kadar.

Şöyle hazır dizebileceği 5-6 hazır sayfa var mı paylaşabileceğiniz? Mesela jungle, ap, adc, tank vb. sayfalar olsa kabiliyet için genel dizilim iyi olur bana sanırsam.

Şimdiden teşekkürler...

• oynadığın heroları söylemen lazım böyle dizilmez.
  • Yeni kabiliyetler ilk geldiğinde ; tek,tek hepsini okudum . Tek bir sayfa açıp ordan kendime göre sürekli dizdim . Genelde profesyoneller de aynı kabiliyeti dizer. Yani düzgünce biraz oku , ondan sonra elin zaten alışıyor. 10 saniyemi almıyor şu an bir hero için kabiloiyet dizmem . Sana önerim şu ; tüm pickleri bekle karşıya bakıp diz . Tabi bunu rankedda yapabilirsin. Normal oyunda 70-80 saniyen oluyor , heroyu pickle direk dizmeye başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle ap adc diye kabiliyet dizilmez. Her ap ad adc champin kabiliyeti aynı olmaz. En iyisi mobafireden oynadığın champların kabiliyetine bak ona göre sayfalar ekle. Zamanla öğrenirsin elinde alışır tek sayfayı kendin düzenlersin kabiliyetlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Öyle ap adc diye kabiliyet dizilmez. Her ap ad adc champin kabiliyeti aynı olmaz. En iyisi mobafireden oynadığın champların kabiliyetine bak ona göre sayfalar ekle. Zamanla öğrenirsin elinde alışır tek sayfayı kendin düzenlersin kabiliyetlerini.

Bu mantıklı en iyisi girmeden önce mobafiredan bakayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anahtar kabiliyet denilen bir olay var artık. en önemlisi bu, geri kalan kabiliyetler öyle aman aman bir önem arz etmiyor, tabiki önemliler fakat senin için pek değil. Öncelikle anahtar kabiliyetleri iyi kavra. Mesela "AP" kabiliyet sayfası yaparsın yapmasına da, ap oynadığın heroya göre de anahtar kabiliyetin değişkenlik gösterir. mesela diana ile thunderlords ile girerken, brand ya da zyra ile dft ile girersin.Türkçe karşılıklarını bilmiyorum.

http://lolalytics.com/ adlı siteye gir. Sağ üste şampiyon adını yaz ve çıkan ekranda sayfayı aşağı indir. Orada önerilen ve plat üstü elodaki en yüksek winrate e sahip kabiliyet dizilimine bakabilirsin, bunu her şampiyon için yap ve oradaki gibi de kendine kabiliyet sayfaları diz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Yeni kabiliyetler ilk geldiğinde ; tek,tek hepsini okudum . Tek bir sayfa açıp ordan kendime göre sürekli dizdim . Genelde profesyoneller de aynı kabiliyeti dizer. Yani düzgünce biraz oku , ondan sonra elin zaten alışıyor. 10 saniyemi almıyor şu an bir hero için kabiloiyet dizmem . Sana önerim şu ; tüm pickleri bekle karşıya bakıp diz . Tabi bunu rankedda yapabilirsin. Normal oyunda 70-80 saniyen oluyor , heroyu pickle direk dizmeye başla.

Aynısını yapıyorum bende. İlk geldiğinde okuyup bi bakmıştım ne yapılır ne yapılmaz diye. Şimdi kendim diziyorum. Ha hiç bir fikrin yoktur o zaman probuildsten açar bakarsın prolar ne yapıyor diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.