Şimdi Ara

Kaan Kural ve Riot Games ! Yeni Dönem Başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
4.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün kaan kural okulumuza geldi ve e sports un türkiyedeki geleceği hakkında söyleyişide bulunduk riot games ile anlaştığını ve ilerleyen günlerde tüm Riot Games Turkish kanalının yorumculuğunu yapacağını söyledi. 4 aydır oyunu izleyip öğrendiğini belirtti bence yeni bir soluk getirecektir

Edit :
    arkadaşlar anlatıyorum
    bugün itü de söyleşisi vardı bizde katıldık malum konu e sports a geldi uzun uzun anlattı gerçekleşecek projeleri vs.
    riot games ile bu ay içerisinde başlayacağız dedi lcs ve eu tr maçlarını bundan sonra ben yorumlayacağım dedi son oynanan lcs maçlarının %99 unu izleyip analiz yapıyorum günde 3 4 saat ders çalışıyorum resmen dedi.
    Dota2 ile karşılaştırma hakkında ise ; dota 2 biraz daha karmaşık ve kompleks olduğu için izlemesi zevkli değil ama oynaması daha zor ve daha eğlenceli dedi izleme olarak lol daha iyi futbolun kuralları basit ve izleniyor dedi.
    dp ve beşiktaş arasındaki farklara ise dp avrupada daha başarılı olabilir oyuncular daha bireysel oyuncu dedi. beşiktaş daha yerleşik bir takım türkiyede daha başarılı olur ama avrupa da biraz daha deneyimsiz dedi
    sektör çok gelişiyor 2 seneye kadar tv kanallarında maçlar yayınlanabilir d-smart dan ayrılmadan önce yönetimi tembih ettim bu konu hakkında çalışmalarda bulunun diye ama kimse ciddiye almadı.

http://www.sihirdarvadisi.com/haber/league-of-legends/kaan-kurali-riot-turkiye-ekibinde-mi-gorucez

Kaan Kural ve Riot Games ! Yeni Dönem Başlıyor Kaan Kural ve Riot Games ! Yeni Dönem Başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurBirDakika -- 24 Mart 2015; 1:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda düzgün birisi anlatıcak maçları.

Dans et bebek dans et

• nick mesaj uyumu demeden geçemem. güzel haber. başka paylaşmak istediğin şeyler yok mu espor hakkında?
  • Şu an mobildeyim eve geçince detaylı olarak anlatacağım 2 seneye kadar bir lig açılacağını ve büyük ihtimal maçlar tv de naklen yayınlanacağını söyledi gerçekten çok bilgili çok sosyal bir insan türkiyede takdir edilmesi gereken nadir insanlardan

• Coni ile beraber anlatırsa iyi olur

• Gerçekse efsane olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay gercekse lcs vb organizasyonlarda seve seve riottr kanalini izlerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyy
  • Organizasyonun yayıldığını ve dünya pazarında çok büyük getirisi olduğunu belirtti

• Kel ile anlatsın efsane yayinlar olur

• Rito yine akıllı bir iş yapmış iyi bir sunucu almışlar. Yanınada en azından jonny kadar yorum yapabilecek birilerini koyarak şu işleri yaparlarsa kanalın kalitesi artar.
  • HOHOHOHOHOHOHOHOHO
  • Oxi haklında demeçleri vardı 11 e doğru detaylı anlatacağım bu konuda

• yorumculuğuna lafım yok da en ufak dil sürçmesinde bile yerden yere vuruluyor riot türkiye spikerleri.mevzu oyun bilgisi olunca daha acımasız izleyici. kaan kuralın da oyun bilgisinin çok yüksek olmadığını farz edersek nasıl olacağı benim kafamda soru işaretleri yarattı. oyunu metayı oyuncuları çok uzun süredir takip etmesi lazım yorumcu olması için.
  • zaten twitterda takip edenler varsa oyunla ilgili tweet'ler atıyor. sezon öncesi turnuvada özellikle bjk maçlarında baya bir yazmıştı hatta lethi ve thaldrinle mention atıştığını bile gördüm
  • 4 aydır mı? Daha çoğu itemi bilmiyordur
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Aksiyonlu yerleri, tfleri o anlatabilir, yorum kismini da bilgili birisi yapar. Ayarlarlarr

• oyun bilgisi yetersiz kalır 4 aylık gözlem ile ne yapabilir ki lcsdeki gibi profesyonel oyuncularında yorumlarını almalılar yoksa şuan ki mevcut riotgamesturkish kadrosu ve kaan kural ile ancak 10-15 yaşa hitap ederler sürekli kadro değişikliğide iyi birşey değil lcsdeki yorumcular çok uzun yıllardır aynı değişmediler bizimkiler sürekli birilerini getiriyolar yalçın abinin kızını bile o yayına cıkarıyolar ya :D :D :D :D

baktı diğer sporlarda yerinde sayıyor espora geçeyim dedi 4 aylık bilgisinle twitterde bu oyunu beta döneminden beri oynayan profesyonel oyunculara laf yetiştirme çabasında zaten tr yayınını izlemezdim artık hiç izlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 23 Mart 2015; 19:29:12 >
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    şuan ki anlatanlar çok mu iyi biliyor yarım saat kem küm ediyorlar anca akıllarına geliyor.
  • Hayırlı olsun,büyük bir gelişme

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.