Şimdi Ara

:..K810 v.s K850 Fotoda Koz Paylaşımı..: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıfır ışık performansındaki farkına hayran kaldım açıkçası K850'nin, belki de diğer fotolarda yaptığı aşırı aydınlatmanın burada avantajı görüldü..

Orjinalden alıntı: bynedim

Bu sıfır ışık performansındaki farkına hayran kaldım açıkçası K850'nin, belki de diğer fotolarda yaptığı aşırı aydınlatmanın burada avantajı görüldü..

+1 k850 baya başarılı 0 ışıkta.

+

Başlıktaki 1. fotoda k810 da biraz noise var gibi ama k850 de yok.

Orjinalden alıntı: bynedim

Bu sıfır ışık performansındaki farkına hayran kaldım açıkçası K850'nin, belki de diğer fotolarda yaptığı aşırı aydınlatmanın burada avantajı görüldü..

bu etki flaşhın etkisinden kaynaklanmış bence k 850 de flaş daha tam ayarlanmamış oyüzden yani cam driverle

k 810 duvarı k 850 gibi aydınlatırdı ama

yakın çekimlerde sorun olurdu k 850 flaş etkisi düzeltilmeli yani şunu demek istiyorum bizim kullandığımız cam driverde otomatik modda

ve kırmızı göz engellemyde ayrı flaş etkileri mevcut cam driverle flaş etkisini de artırmak mevcut ama bu pek istenen bir özellik olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Mayıs 2008; 14:52:06 >

• Evet bu konuda K850i'nin de 2 farklı versiyonu arasındaki Cam Driver 2.9 ve 3.7 farkıyla flaşın 3.7'de görüntüyü bozacak şekilde patladığını görmüştük.. Sanırım sıfır ışık çekimleri için veya parlak nesnelerdeki yansıma için geçişli iki farklı flaş ayarı da koysalar hiç fena olmayacak..

Orjinalden alıntı: pohuman

Yakından açık renkler parlıyor diyorsunuzya.. Telefonu bi alabilsem gösterecem size.. Çeken var çekemeyen var... K810i ile iyi fotoğraf çekmek K850i'nin kötü fotoğraf çektiği anlamına gelmez.. Herkez aynı çekemez....

hayırlısıyla şu telefonu alsanda bize bi göstersen nasıl foto çekildiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 4 Mayıs 2008; 17:37:57 >

Orjinalden alıntı: FKMAL

bide şu k810un ön yüzeyi parmak izi olmasa tam süper olacak silmekten sıkıldım artıkk takıntı haline geldi pöff
    bide göründüğüne göre öle flaşın kapalı olması durumunda aşırı bi k850 farkı yok

K850i de aynı şekilde, tuşların arasındaki parmak izlerini silmek hele gerçekten çok zor..

Ayrıca 3.2 ve 5MP farkı dediğin gibi henüz çok belirgin değil flaşsız çekimlerde fakat bu fotoğraflar düşük çözünürlükte foruma eklenmiş, 5mp olarak incelendiğinde 3.2 mp boyutuna göre farkı daha net anlaşılıyor.. Tabi görsel boyut önemli her zaman, Cam Driver çıktığında fark belirgin büyüyecektir tahminim..

• K810i ve K850i'deki flash boyutları aynı ama önemi olan flash'ın boyutu değidir. Kesinlikle camdriver'den ne kadar uğraşırsanız uğraşın, K810i K850i'nin flash'ı kadar etkili olmaz. Çünkü bana göre K850i'nin xenon flash'ı K810i'nin xenon flashın'a göre daha yüksek voltta çalışıyor.. Tıpki ampullerdeki gibi..

Orjinalden alıntı: pohuman

K810i ve K850i'deki flash boyutları aynı ama önemi olan flash'ın boyutu değidir. Kesinlikle camdriver'den ne kadar uğraşırsanız uğraşın, K810i K850i'nin flash'ı kadar etkili olmaz. Çünkü bana göre K850i'nin xenon flash'ı K810i'nin xenon flashın'a göre daha yüksek voltta çalışıyor.. Tıpki ampullerdeki gibi..

tamam k 850 flaşı k 810 dan iyi olabilir

biz bunu daha önce yaptık flaş etkisini cam driverle ayarlıyabiliyoruz

mesala flaş için arkada iki adet kondansatör var bu 2 adet kondansatörün biri normal flaş için 2,cisi

kırmızı göz için biz bu 2 kondansatördeki voltajı bir flaşa atabiliyoruz cam driver denemelerimde yaptım ve denedim

şuandaki 2,62 de bu olay gereksiz görüldüğü için eklenmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Mayıs 2008; 19:45:29 >

• Kozlar erken bitti arkadaşlar.
    Daha karşılaştırılacak çok alan, mekân vardı ama bugün çektiğimiz fotoları bluetooth ile PC ye aktarırken K850 birden kapandı.
    Ne yaptıysak, açılıyor, tepki veriyor ama ekranı gelmiyordu. Yazılım güncellemesi çabalarımız da boşa gitti ve teli servise verdik.
    Ne zaman alırız Allah yardım etsin artık...

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Büyük geçmiş olsun. Benim K790i'de de durduk yere problem çıktı. Ne düştü, ne de sıvı teması gördü ama bataryanın sonu geldi.
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P
  • Gözden oldu gözden. O kadar fotoğraf koyarsan olacağı buydu.
    Şaka bir yana en kısa zamanda gelir inşallah da karşılaştırmalara devam edersiniz..

Orjinalden alıntı: Révølvér

Kozlar erken bitti arkadaşlar.
    Daha karşılaştırılacak çok alan, mekân vardı ama bugün çektiğimiz fotoları bluetooth ile PC ye aktarırken K850 birden kapandı.
    Ne yaptıysak, açılıyor, tepki veriyor ama ekranı gelmiyordu. Yazılım güncellemesi çabalarımız da boşa gitti ve teli servise verdik.
    Ne zaman alırız Allah yardım etsin artık...

demek olmamış yani hocam geçmiş olsun tekrar

bu espiriyi tekrar yapmak istedim k 850 k 810 karşılaştırmasında fena ezilmiş

k 850 şimdi hastanede

ikinci raund nerde noxco karşılaştırması sonrada final olur

• Geçmiş olsun Revolver, ben de K790'ı aldığımda birkaç uygulama yükledikten sonra aynı şekilde kilitlenmişti, servise vermek durumunda kalmıştım, o dönem K790 ve K serisinde sık karşılaşılan bir problem olduğu kanısına varmıştık, fakat 1 kez yetkili servisten geçince bir daha aynı problem nüksetmiyordu, yazılımsal bir hataydı sanırım.. Yine de cihazı zararsız bir durum da olsa servise verip beklemek zor.. Kısa sürede kıyaslamalara devam ederiz umarım..

şuanlık biraz beklemek gerekiyor gibi

hayırlı olsun arkadaşlar

detayları

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=169423 tıkla

cam driveri burada

Features Cybershot™_v2.7_Standard™ k850:

http://www.4shared.com/account/file/46427417/4a909c44/Cybershot_v27_Standard_for_k850.html tıkla indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 5 Mayıs 2008; 1:19:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Büyük geçmiş olsun. Benim K790i'de de durduk yere problem çıktı. Ne düştü, ne de sıvı teması gördü ama bataryanın sonu geldi.

servise ver bence

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Cam Driver konusunda baya bir bekleyeceğiz gibi, önceden de biri daha kendi Cam Driver'ını yayınlamış fakat K850'nin xs++ tarafından desteklenmesi bekleniyor hala.. Yine de güzel haber elimizde hazır Cam Driver'lar bulunması açısından..

ben daha bir şey anlamadım bu karşılaştırmadan oysa,
    fakat k850 ye biraz ısınmıştım..
    Camdriver : Ultimate Withan™ Camera Driver V3
    Settings: Auto + Macro
    Climatic Condition: Sunny
     :..K810 v.s K850 Fotoda Koz Paylaşımı..:

Mobile|Firmware: k850i R1EA037
    Camdriver : Stock 3.7
    Settings: Auto + Macro
    Climatic Condition: Sunny
     :..K810 v.s K850 Fotoda Koz Paylaşımı..:

• Faruk son verdiğin karşılaştırma inanılmaz gerçekten...

@ Revolver kanka geçmiş olsun hiç söylemedin bak msn'de
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.